Souhrn LinkedIn - přehled, jak vytvořit, příklad

Jednou ze základních částí profilu LinkedIn je shrnutí. Souhrn LinkedIn poskytuje podrobnosti o pracovních zkušenostech a dovednostech jednotlivce. Může to vypadat podobně jako shrnutí životopisu, ale je tu velký rozdíl. Souhrnná část životopisu se obvykle vytváří s ohledem na konkrétní pracovní pozici.

Souhrn LinkedIn

Na druhou stranu je shrnutí LinkedIn spíše obecným pojmem toho, co můžete dělat jako profesionál, což ho činí atraktivním pro širší publikum - ať už jde o náborového manažera Řízení lidských zdrojů Řízení lidských zdrojů (HRM) je souhrnný pojem pro všechny formální systémy vytvořené na pomoc při řízení zaměstnanců a dalších zúčastněných stran v rámci nebo náborového pracovníka nebo někoho, kdo hledá kvalifikované jednotlivce, se kterými se spojí. Klíčem je zajistit, aby shrnutí LinkedIn nebylo tak obecné, aby nevyniklo a nezůstalo bez povšimnutí ostatními profesionály.

Jak vytvořit efektivní shrnutí LinkedIn?

Jak tedy můžete vytvořit efektivní shrnutí LinkedIn? Zde je třeba vzít v úvahu několik věcí:

1. Poznejte své publikum

Hledáš práci? Pracujete v náborové firmě? Chcete dosáhnout důvěryhodnosti Osobní značka Naše osobní značka je to, co lidé považují za naši identitu, za koho nás vidí a jaké vlastnosti a věci si s námi spojují. Odhaluje, kdo jsme, co nabízíme a co si vážíme. Když pracujeme ve společnosti, naši kolegové o nás vytvářejí vnímání na základě toho, jak se jim prezentujeme. a odborné znalosti ve svém oboru? Hledáte potenciální zákazníky? Váš cíl určuje, na co by se mělo vztahovat vaše shrnutí LinkedIn.

2. Mějte to stručné a stručné

Zvažte svůj souhrn jako výšku výtahu. Výška výtahu Také se nazývá výtahová řeč, výška výtahu je krátká a výstižná řeč, která vypráví o tom, kdo jste, co děláte a čeho chcete dosáhnout. Je pojmenován jako takový, protože by měl být dostatečně krátký a poutavý, abyste se během jízdy výtahem mohli představit. . Máte méně než minutu, abyste někoho upoutali. Maximalizujte dopad prvních několika vět a zaměřte se na své nejcennější dovednosti a zkušenosti.

Stává se také zásadním, pokud jde o to, kde bude zobrazen váš souhrn LinkedIn. Ve verzi pro počítače bude viditelných několik odstavců. Na druhou stranu mobilní verze zobrazí méně vět. Lidé, kteří navštíví váš profil, budou muset kliknout na „Zobrazit více“, takže se ujistěte, že první část vašeho souhrnu je dostatečně silná, aby chtěli zůstat na vaší stránce o něco déle.

3. Uveďte metriky nebo čísla

Použijte čísla ve svůj prospěch. Pokud jste například dokázali v loňském roce zlepšit prodej o 24% nebo získat o 35% více potenciálních zákazníků než v předchozím roce, nezapomeňte jej zahrnout do svého souhrnu.

4. Napište, o čem jste známí

Kromě názvu pozice by bylo lepší přidat svůj příspěvek do organizace Typy organizací Tento článek o různých typech organizací zkoumá různé kategorie, do kterých mohou spadat organizační struktury. Organizační struktury. Zvýrazněte své oblasti odbornosti, díky nimž jste cenným členem společnosti. Pokud hledáte nové zaměstnání, můžete zde vysvětlit, proč chcete změnit kariéru, nebo předvést dovednosti, které jste použili na předchozích pracovních pozicích.

Příklad shrnutí LinkedIn

Jsem zkušený profesionál v oblasti digitálního marketingu s více než 10 lety zkušeností v oblasti prodeje a marketingu, tvorby a správy obsahu a SEO v oboru BPO.

Posledních osm let jsem strávil pomáháním vylepšovat vedoucí postavení společnosti BPOo 23% spuštěním reklamních kampaní na Google a LinkedIn a vytvářením online marketingových materiálů, jako jsou e-mailové zpravodaje a případové studie.

V současné době hledám kariérní příležitost, která mi umožní předvést své dovednosti v digitální známceeting, online reklama a tvorba obsahu. Pokud byste se mnou chtěli spolupracovat nebo se dozvědět více o tom, co mohu nabídnout, kontaktujte mě prosím na níže uvedenou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finanční vysvětlení shrnutí LinkedIn. Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, jejichž cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další zdroje uvedené níže:

  • Průvodní dopis Průvodní dopis Průvodní dopis je oficiální dopis, který vyjadřuje zájem a důvod, proč se hodláte ucházet o pozici ve společnosti při podávání žádosti o zaměstnání.
  • Výška výtahu Výška výtahu Také se nazývá výtahová řeč, výška výtahu je krátká a výstižná řeč, která vypráví o tom, kdo jste, co děláte a čeho chcete dosáhnout. Je pojmenován jako takový, protože by měl být dostatečně krátký a poutavý, abyste se během jízdy výtahem mohli představit.
  • Profesionální reference Profesionální reference Profesionální reference jsou osoby, které se mohou zaručit za vaši kvalifikaci pro práci na základě jejich vhledu do vaší pracovní morálky, dovedností, silných stránek a úspěchů. Typickým profesním odkazem je bývalý zaměstnavatel, klient, kolega, učitel, vedoucí atd.
  • Obnovit slova výkonu Obnovit slova výkonu Obnovit slova výkonu jsou slova nebo fráze, která pomáhají životopisu uchazeče vyniknout nad ostatními. Jsou to obvykle akční slova, která jsou stávkující a pomáhají popsat úkoly a odpovědnosti, které byly zpracovány v minulých zaměstnáních.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found