Plat analytika úvěrového výzkumu - přehled, platy státu a zaměstnavatele

V USA se plat analytika úvěrového výzkumu pohybuje od 46 363 do 150 000 USD, přičemž průměrný roční plat je 62 153 USD.

Plat analytika úvěrového výzkumu se liší v závislosti na faktorech, jako je vzdělání, dovednosti a roky pracovní zkušenosti. Tato práce vyžaduje bakalářský titul v oboru účetnictví, financí nebo řízení podniku, ačkoli některé společnosti považují uchazeče se statistikami Základní pojmy statistiky pro finance Pro lepší porozumění financím je zásadně důležité důkladné pochopení statistik. Statistické koncepty navíc mohou pomoci investorům sledovat, matematiku nebo ekonomický titul.

Plat analytika úvěrového výzkumu

Stejně jako u jiných pracovních pozic souvisejících s financemi je zásadní získat zkušenosti, ať už jako stážista Interní analytik úvěru Stážista úvěrového analytika je často odpovědný za shromažďování finančních a osobních údajů potřebných úvěrovým analytikem k určení bonity nebo prostřednictvím školicího programu chcete se stát analytikem úvěrového výzkumu. Bude také výhodné pracovat v úvěrových nebo účetních odděleních společnosti.

Mnozí říkají, že pokud chcete zahájit kariéru ve finančním průmyslu, zvažte podání žádosti o pozici analytika úvěrového výzkumu. Mezi úkoly tohoto úkolu patří posuzování úvěrové hodnoty věřitele a hodnocení úvěrových záznamů a ekonomických podmínek, aby bylo možné určit, zda dlužník dokáže splnit své finanční závazky. Bankovní instituce, investiční firmy, společnosti vydávající kreditní karty a ratingové agentury Ratingová agentura Ratingová agentura je společnost, která hodnotí finanční sílu společností a vládních subjektů, zejména jejich schopnost setkat se s hlavními a obvykle najímat analytiky úvěrového výzkumu.

Platy analytika úvěrů a inkas v USA

StátPlat
New York$74,371
Massachusetts$73,835
Maryland$69,754
Kalifornie$68,846
Vermont$68,315
Havaj$68,265
Connecticut$68,137
Washington$68,069
Severní Dakota$67,981
Montana$67,981 

Populární platy zaměstnavatelů pro analytiky úvěrů a inkas

ZaměstnavatelPlat
americká banka$94,292
J. Morgan89 000–107 000 $
MetLife71 000–87 000 $
Kardinální zdraví48 000–68 000 $
Morgan Stanley78 000–84 000 $
Bloomberg L.P.90 000 $ - 99 000 $
Merrill Lynch86 000–94 000 $
Barclays124 000–132 000 $

Dodatečné zdroje

Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou znalostní základnu, prozkoumejte prosím další relevantní finanční zdroje níže:

  • Nejlepší finanční práce v korporaci Nejlepší finanční práce v korporaci Ve světě podnikových financí existuje spousta pracovních míst. Nejlepší finanční pozice ve společnosti se liší podle odvětví, seniority a kompenzace. V této příručce prozkoumáme hlavní finanční úlohy, které můžete ve společnosti mít.
  • Analytik komerčního úvěru Analytik komerčního úvěru Analytik komerčního úvěru je v podstatě stejný jako analytik úvěru s přidanou specifikací kontroly společností nebo subjektů, které hledají
  • Analýza úvěrového rizika Analýza úvěrového rizika Analýzu úvěrového rizika lze považovat za rozšíření procesu přidělování úvěrů. Poté, co jednotlivec nebo podnik požádá banku nebo finanční instituci o půjčku, půjčující instituce analyzuje potenciální přínosy a náklady spojené s půjčkou.
  • Smlouva o půjčce Smlouva o půjčce Smlouva o půjčce je dohoda stanovující podmínky úvěrových smluv mezi dlužníkem a věřitelem. Dohoda dává věřitelům prostor při poskytování splátek půjček a zároveň chrání jejich úvěrovou pozici. Obdobně kvůli transparentnosti předpisů dostávají dlužníci jasná očekávání

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found