Šablona modelu konsolidace - Stáhněte si šablonu aplikace Excel zdarma

Tato šablona modelu konsolidace vám pomůže shrnout finanční výkonnost více obchodních jednotek do konsolidovaného modelu.

Níže je snímek obrazovky šablony konsolidačního modelu:

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Konsolidační model je sestaven kombinací finančních výsledků Tři finanční výkazy Tři finanční výkazy jsou výkaz zisku a ztráty, rozvaha a výkaz peněžních toků. Tyto tři klíčové výroky složitě skládají z více obchodních jednotek do jednoho jediného modelu. První pracovní list modelu je obvykle souhrnný nebo konsolidační pohled, který zobrazuje údaje na nejvyšší úrovni (měsíční a roční výnosy Výnosy z příjmů Výnosy z příjmů jsou různé zdroje, z nichž podnik vydělává peníze z prodeje zboží nebo poskytování služeb. Druhy výnosů, které podnik zaznamenává na svých účtech, závisí na typech činností prováděných podnikem. Viz kategorie a příklady, zisky, náklady Fixní a variabilní náklady Náklady lze klasifikovat několika způsoby v závislosti na jejich povaze. Jednou z nejoblíbenějších metod je klasifikace podle fixních nákladů a variabilních nákladů. Fixní náklady se nemění se zvyšováním / snižováním jednotek objemu výroby, zatímco variabilní náklady jsou pouze závislé, míra produktivity atd.) Ve formě tabulek, grafy nebo grafy. Další karty v modelu zobrazují finanční data Zdroje dat ve finančním modelování Shromažďování a používání správných zdrojů dat ve finančním modelování je pro úspěch podnikání zásadní. Finanční modelování vyžaduje shromažďování a oddělení, obchodní jednotky nebo produktové řady podle let, čtvrtletí nebo měsíců.

U tohoto ukázkového modelu jsou projekty hlavní „obchodní jednotky“ s vlastními výnosy a náklady. Jedná se o velmi jednoduchý model s pouze několika vstupy, ale v reálném obchodním prostředí mohou být konsolidační modely poměrně komplikované a zahrnují různé zdroje dat a hloubkové výpočty.

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found