National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT)

National Association of Real Estate Investment Trusts - více obyčejně známý jako NAREIT - působí jako hlas pro akciové a hypoteční REITs, REITs obchodované na všech hlavních burzách cenných papírů Burza cenných papírů Burza cenných papírů je tržiště, kde jsou cenné papíry, jako jsou akcie a dluhopisy. koupil a prodal. Burzy cenných papírů umožňují společnostem získávat kapitál a investorům činit informovaná rozhodnutí pomocí informací o cenách v reálném čase. Výměnou může být fyzické umístění nebo platforma elektronického obchodování. , stejně jako neveřejné a soukromé REITy. Primárním zaměřením společnosti NAREIT je působit jako zástupce pro trusty na realitních i kapitálových trzích.

National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT)

NAREIT se dále snaží nabídnout své informace a pomoc zemím po celém světě, které mají zájem o zavedení REIT. NAREIT je po celém světě uznáván jako autorita v oblasti REIT a průmyslu REIT.

Aby byla společnost NAREIT co nejúčinnější, silně se zasazuje o investování založené na REIT - spolupráci s tvůrci politik, investory a globální investiční komunitou jako celkem. Konečným cílem skupiny je pomoci jednotlivcům, společnostem a organizacím vydělávat příjmy prostřednictvím investic do nemovitostí.

souhrn

  • National Association of Real Estate Investment Trusts (NAREIT) vystupuje jako obhájce, promotér a zástupce společnosti REIT - pracuje s jednotlivci a organizacemi, které pracují v realitním průmyslu nebo se snaží investovat do tohoto odvětví.
  • NAREIT byla založena v roce 1960 a původně byla založena jako národní asociace nemovitostí.
  • NAREIT se zaměřuje na pomoc při podpoře výdělku z investic do nemovitostí.

Co je to REIT?

REIT - trust na investice do nemovitostí - je ve skutečnosti společnost. Společnost je povinna splnit různé požadavky, aby se kvalifikovala a získala status REIT. Všechny REIT musí buď provozovat, vlastnit nebo poskytovat financování nemovitostem, které produkují nějakou formu příjmu.

Investoři REIT získávají významné příležitosti. Mohou nakonec vlastnit majetkový podíl na lukrativních částech nemovitostí a získat přístup k celkovým výnosům a příjmům na základě dividend. REIT umožňují komukoli šanci investovat do portfolií zaměřených na nemovitosti. Investoři to mohou provádět prostřednictvím vzájemných fondů, fondů obchodovaných na burze (ETF) Burzovní obchodovaný fond (ETF) Burzovní obchodovaný fond (ETF) je oblíbeným investičním prostředkem, kde mohou být portfolia flexibilnější a diverzifikovanější v celé řadě všech dostupných aktiv. třídy. Přečtěte si tuto příručku a seznamte se s různými typy ETF. , nebo jednoduše nákupem REIT akcie.

Jakmile investujete do REIT, investoři vydělají část všech příjmů generovaných investicemi do nemovitostí, které REIT drží. Investoři se mohou účastnit, aniž by ve skutečnosti kupovali jakékoli vlastnosti, spravovali je nebo je jakýmkoli způsobem financovali.

REIT jsou historicky dobré investice. Protože poskytují pozoruhodně vysoký příjem z dividend - který pravidelně přichází - a dlouhodobé zhodnocení kapitálu, nabízejí celkovou návratnost, která je konkurenceschopná s jinými investicemi. Výborně také diverzifikují portfolia, protože úzce nekorelují s jinými aktivy.

Diverzifikací portfolia pomáhají snižovat celkové riziko portfolia. K dnešnímu dni téměř 87 milionů jednotlivců ve Spojených státech investovalo do REIT, obvykle prostřednictvím svých plánů 401 (k) 401 (k) plán 401 (k) plán je plán spoření na důchod, který umožňuje zaměstnancům ušetřit část jejich platu před zdaněním přispívá do penzijního fondu.

Historie a složení NAREIT

NAREIT byla založena v roce 1960 poté, co bývalý americký prezident Dwight Eisenhower podepsal legislativu, která umožňovala odlišný přístup k výdělku z investic do nemovitostí. Organizace byla původně založena jako Národní asociace nemovitostí, později se vyvinula do organizace, která je dnes.

NAREIT se více podobá komunitě složené z jednotlivců a společností, které spolupracují na propagaci realitního průmyslu jako celku, se zvláštním zaměřením na investice do nemovitostí, které generují příjmy. Zahrnuje akademické pracovníky, individuální investory, realitní kanceláře. Komerční realitní makléř Komerční realitní makléř je prostředníkem mezi prodejci a kupujícími komerčních nemovitostí, který pomáhá klientům prodávat, pronajímat nebo kupovat komerční nemovitosti. Komerční realitní makléř má svobodu pracovat buď jako nezávislý agent, nebo jako člen obchodní realitní makléřské firmy. a organizace. NAREIT působí jako zástupce asi 200 členských organizací, které spolupracují na další popularitě, dosahu a efektivitě REIT.

NAREIT také spolupracuje s několika zahraničními subjekty na podpoře svého politického dosahu a účinnosti, pokud jde o propagaci REIT. Mezi nejvýznamnější partnerství patří partnerství s britskou skupinou FTSE a Evropskou asociací veřejných nemovitostí (EPRA). Partnerství tohoto tria založilo FTSE EPRA / NAREIT Global Real Estate Index Series, systém, který nabízí investorům hlavní body základních trendů v potenciálně lukrativních realitních akcích po celém světě.

Rada pro udržitelnost nemovitostí

NAREIT vytvořil Radu pro udržitelnost nemovitostí (RESC) v říjnu 2016. Podvýbor asociace byl vytvořen, aby se více zaměřil na propagaci osvědčených postupů v oblasti životního prostředí, sociálních věcí a správy věcí veřejných (ESG), pokud jde o investice do realitního průmyslu.

RESC je v současné době složen z 50 aktivních firemních členů NAREIT, jejichž organizace se zaměřují konkrétně na udržitelnost, pokud jde o REIT.

Zjistit více

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. Následující finanční zdroje vám pomohou při dalším finančním vzdělávání:

  • Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT Soukromé REIT vs veřejně obchodované REIT. Investiční fondy do nemovitostí (REIT) lze rozdělit na soukromé nebo veřejné, obchodované nebo neobchodované. REIT konkrétně investují do realitního sektoru a pronajímají a shromažďují výnosy z pronájmu investovaných nemovitostí
  • REIT vs REOC REIT vs REOC Jako investor je důležité znát rozdíly mezi REIT vs REOC. Realitní investiční fond (REIT) a společnost provozující nemovitosti
  • Cap Rate (REIT) Cap Rate (REIT) Cap rate je finanční metrika, kterou používají investoři do nemovitostí k analýze investic do nemovitostí a stanovení jejich potenciální míry návratnosti
  • Rizikové faktory investování do REIT Rizikové faktory investování do REIT V tomto článku znáte různé rizikové faktory investování do REIT. Realitní investiční trusty (REIT) se vztahují na investiční akcie, které investoři

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found