Banky v Chile - přehled a průvodce nejlepšími bankami v Chile

Banky v Chile řídí Banco Central de Chile, centrální banka země. Byla založena v roce 1925 a jedná se o autonomní instituci, která stanoví politiku měnových a směnných kurzů. Je také odpovědný za správu stability místní měny a udržování běžného toku interních a externích plateb.

Banky v Chile

Moody’s Investors Service poskytuje bankám v Chile negativní výhled. Přestože se provozní prostředí bankovního systému zlepšuje, dluhy chilské vlády se nadále zvyšují. Moody’s věří, že oslabení fiskální pozice může ovlivnit schopnost vlády podporovat banky v Chile.

Pro každého, kdo uvažuje o kariéře v bankovnictví v Chile, je tento seznam nejlepších bank v Chile užitečným průvodcem, kde začít. Další informace najdete v našem seznamu finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Mezi nejlepší banky v Chile patří:

Banco Santander-Chile

Banco Santander-Chile se sídlem v Santiagu je největší z depozit a půjček v Chile. Se sítí 504 poboček poskytuje dceřiná společnost skupiny Santander Group širokou škálu komerčních a retailových bankovních služeb svým klientům z retailového, středního a globálního bankovního trhu.

Kromě tradičních bankovních služeb nabízí Banco Santander-Chile finanční řešení, jako je leasing, poradenství, zprostředkování cenných papírů, zprostředkování pojištění, jakož i správa podílových fondů a investic. Zaměstnává 11 068 jednotlivců a obsluhuje 3,5 milionu zákazníků.

Celková aktiva: 55,1 miliard USD (2017)

Banco del Estado de Chile

Banco del Estado de Chile, obecněji známá jako BancoEstado, je jedinou veřejnou bankou v zemi, kterou vytvořilo nařízení vlády č. 126 z roku 1953. Je odpovědná za finanční aktivity chilské vlády prostřednictvím účtu, který je spravován Všeobecnou pokladnicí země.

BancoEstado je mezi chilskými bankami osamocený jako největší hypoteční věřitel a největší vydavatel debetních karet v Chile, poskytující finanční služby spotřebitelům a společnostem. Časopis Global Finance označil BancoEstado od roku 2010 za nejbezpečnější banku v Latinské Americe. V roce 2015 byla zařazena jako 48. nejbezpečnější banka na světě.

Celková aktiva: 52,2 miliard USD (2017)

Banco de Chile

Banco de Chile poskytuje řadu bankovních a finančních služeb šesti hlavním divizím: velkým korporacím, malým a středním podnikům, soukromým osobám, spotřebitelskému financování, mezinárodnímu bankovnictví a kapitálovým trhům. Obchodní banka zahájila svoji činnost v roce 1894 po sloučení chilské národní banky, zemědělské banky a banky Valparaiso.

S centrálou v Santiagu spravuje pobočky v jiných městech mimo Chile, mimo jiné v New Yorku, Hongkongu, Mexico City, São Paulu a Buenos Aires.

Celková aktiva: 47,8 miliard USD (2017)

Banco de Crédito e Inversiones

Banco de Crédito e Inversiones (BCI) byla založena v roce 1937 na podporu malých a středních podniků v zemi. Banka se sídlem v Chile nabízí širokou škálu finančních produktů a služeb, včetně úspor a vkladů, pojištění, zprostředkování cenných papírů a správy aktiv.

BCI je také největší soukromou bankou v zemi založenou na půjčkách a čtvrtou největší bankou v Chile z hlediska počtu zákazníků. Dohlíží na zastupitelské kanceláře v São Paulu, Bogotě, Limě, Mexico City a na obchodní kancelář v Madridu.

Celková aktiva: 46,7 miliard USD (2017)

Itaú Corpbanca

Komerční banka Itaú CorpBanca poskytuje zákazníkům širokou škálu řešení komerčního a retailového bankovnictví nejen v Chile, ale také v Madridu, Panamě a New Yorku. Banka se sídlem v Chile nabízí také finanční poradenství, správu podílových fondů a služby v oblasti pojištění a obchodování s cennými papíry.

Vlastníkem Itaú CorpBanca je Itaú Unibanco, největší banka z hlediska aktiv v Latinské Americe, a chilská finanční holdingová společnost CorpGroup. V současné době provozuje síť 398 kanceláří, která zahrnuje 224 poboček v Chile a 174 v Kolumbii.

Celková aktiva: 43,5 miliard USD (2017)

Banco Bilbao Vizcaya Argentaria Chile S.A.

Společnost BBVA Chile, která byla založena v roce 1883, působí jako dceřiná společnost španělské finanční skupiny Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S.A. BBVA Chile, nejstarší z bank v Chile, poskytuje řadu bankovních řešení včetně hypoték na bydlení, osobních a komerčních půjček, financování obchodu a pomoci se zahraničním obchodem.

Dceřiné společnosti banky také nabízejí zprostředkování cenných papírů, zprostředkování pojištění, správu aktiv, leasing nemovitostí a finanční poradenské služby. Banka se sídlem v Santiagu v současnosti zaměstnává 221 000 zaměstnanců.

Celková aktiva: 21,4 miliard USD (2017)

Scotiabank Chile

Kanadská Scotiabank založila svoji přítomnost v Chile v roce 1944 prostřednictvím své jednotky Scotiabank Chile. Banka poskytuje širokou škálu služeb působících v divizích pro malé a střední podniky a retailové bankovnictví, komerční bankovnictví a osobní bankovnictví.

Scotiabank Chile také nabízí hypotéky, spotřebitelské úvěry, kontokorentní úvěry a spoření a devizové služby. Její dceřiné společnosti poskytují správu podílových fondů, finanční poradenství, zprostředkování pojištění a zprostředkování cenných papírů.

Celková aktiva: 18 miliard USD (2017)

Banco BICE

Chilská banka Banco Industrial y de Comercio Exterior, běžně známá jako Banco BICE, byla založena v roce 1979 se sídlem v Santiagu. Banka nabízí řadu bankovních produktů a služeb včetně kontroly účtů, kreditních karet, investic a pojištění. Slouží soukromým, institucionálním a korporátním klientům v Chile.

Celková aktiva: 9,15 miliardy USD (2017)

Zabezpečení Banco

Banco Security se sídlem v Santiagu slouží klientům s vysokými příjmy a velkým a středním společnostem a poskytuje řešení komerčního bankovnictví, jako jsou vklady, půjčky, úvěrové linky, leasing, zahraniční obchod, mezinárodní bankovnictví, treasury, zprostředkování cenných papírů, poradenství při odchodu do důchodu, as stejně jako správa finančních prostředků a směnárna.

Banco Security, založená v roce 1981, působí jako dceřiná společnost chilského diverzifikovaného finančního konglomerátu Grupo Security.

Celková aktiva: 9,02 miliardy USD (2017)

Banco Consorcio

V roce 2008 získala Consorcio Financiero Banco Monex za účelem založení Banco Consorcio. Chilský věřitel nabízí řadu produktů a služeb, včetně vkladů, půjček, factoringu, kreditních karet, záruk a komerčních operací.

V roce 2015 se Banco Consorcio připojilo k celosvětovému programu financování obchodu IFC, pobočky soukromého sektoru Světové banky. Tento krok umožnil bance poskytnout řešení financování obchodu místním vývozcům a dovozcům z chilského průmyslu.

Celková aktiva: 5 miliard USD (2017)

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví, Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu…. Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl průvodce po nejlepších bankách v Chile. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • Nejlepší banky v Argentině Nejlepší banky v Argentině Argentinská centrální banka (BCRA) byla založena v květnu 1935 za účelem podpory měnové a finanční stability v jihoamerické zemi. Je to prováděcí a regulační orgán, který kontroluje činnost bank v Argentině. Různé typy bank v Argentině jsou,
  • Top 100 investičních bank Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found