Obnovit dovednosti - přehled a příklady dovedností na vyžádání

Obnovovací dovednosti požadované na trhu práce ve finančních službách Pět nejlépe placených pracovních míst ve finančním průmyslu Doufáme, že vás tento průvodce po pěti nejlépe placených pracovních místech ve finančním odvětví potěší. Finanční průmysl je snadno jedním z nejvíce konkurenceschopných, pokud jde o hledání zaměstnání. To platí dokonce i ve vztahu k pozicím na vstupní úrovni, protože je téměř zcela neslýchané budovat úspěšnou kariéru, jejichž počet se rychle zvyšuje a je stále složitější. To je částečně způsobeno technologickým pokrokem, díky němuž se společnosti přiklánějí k nejnovějším technologickým nástrojům, které usnadňují správu úkolů. Výzvou však je narůstající rozdíl v dovednostech mezi tím, co kandidáti nabízejí, a tím, co hledají náboráři.

Obnovit dovednosti

Máte zájem stát se účetním, investičním bankéřem, co dělají investiční bankéři? Co dělají investiční bankéři? Investiční bankéři mohou pracovat 100 hodin týdně prováděním výzkumu, finančního modelování a vytváření prezentací. Přestože investiční bankovnictví zahrnuje některé z nejžádanějších a finančně nejzajímavějších pozic v bankovním průmyslu, je také jednou z nejnáročnějších a nejobtížnějších kariérních cest, Průvodce IB nebo analytik ve firmě zajišťovacích fondů? Bez ohledu na to, o jakou práci se chcete ucházet, příležitosti se vám otevřou, pokud dokážete překlenout propast a prokázat požadované finanční znalosti a technické know-how.

Nejlepší dovednosti pro obnovení

Jak můžete s tolika uchazeči, kteří chtějí získat práci ve finančním odvětví, vyniknout a být si všimnut náborovými pracovníky? Kromě toho, že má příslušné vzdělání a certifikace Top Finance Certifications Seznam nejlepších finančních certifikací. Získejte přehled nejlepších finančních certifikací pro profesionály z celého světa pracující v oboru. Tato příručka porovnává nejlepších 6 programů a stává se certifikovaným finančním analytikem od různých poskytovatelů programů, jako jsou CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA, ujistěte se, že máte správné dovednosti pro obnovení.

Zde jsou některé dovednosti v obnovování poptávky, které náboráři hledají:

# 1 Finanční výkaznictví

Společnosti ve finančním odvětví potřebují profesionály, kteří mohou s přesností vytvářet různé komplexní finanční zprávy. Pokud do svých životopisných dovedností zahrnete vytváření finančních zpráv a získávání cenných informací z nich, zaměstnavatelé si všimnou, že máte schopnost vytvářet přesné zprávy.

# 2 Znalosti IT softwaru

Technologie se rychle vyvíjí a je těžké najít kvalifikované talenty, které se dokáží přizpůsobit technologickým změnám. Proto musíte mít silné pracovní znalosti finančního softwaru a schopnost držet krok s nejnovějšími technologiemi. Tímto způsobem získáte konkurenční výhodu Konkurenční výhoda Konkurenční výhoda je atribut, který společnosti umožňuje překonat konkurenci. Konkurenční výhody umožňují společnosti dosáhnout. Cennějším kandidátem můžete být, pokud ovládáte systémy a software pro správu databází, včetně Excel a SAP.

# 3 Řešení problémů

Na finanční průmysl působí různé faktory, díky nimž je nepředvídatelný. Můžete si přinést solidní finanční znalosti, ale to vám nepomůže, pokud se nemůžete rychle přizpůsobit změnám a čelit složitým problémům. Tyto dovednosti obnovení můžete prokázat sdílením problému, se kterým jste se setkali ve své předchozí práci, a co jste udělali, abyste jej překonali.

# 4 Zkušenosti s řízením

Nemusí to být základní dovednost, pokud se ucházíte o roli analytika nebo přidružené role, ale zkušenosti s řízením jsou velmi žádoucí. Po několika letech můžete být uvažováni o manažerské pozici a vedení týmů.

# 5 Interpersonální dovednosti

Časy, kdy finančním profesionálům vadí jejich vlastní práce v jejich boxech, jsou pryč. V dnešní době práce zahrnuje jednání s klienty, třetími stranami a kolegy v celé organizaci. Interpersonální dovednosti jsou nezbytné, zejména na pozicích v investičním bankovnictví a účetnictví, kde potřebujete navázat dobré vztahy se zákazníky.

# 6 Vedoucí dovednosti

Náboroví pracovníci upřednostňují kandidáty, kteří v budoucnu prokáží potenciál obsadit vyšší role. Pokud máte zkušenosti s vedením týmu ve svém předchozím zaměstnání a všimnete si, že jako jedna z vašich dovedností v oblasti obnovení životopisu vám sdělí náborářům, že máte na to, aby převzali vyšší vedoucí pozici.

Během rozhovoru můžete sdílet příběhy z minulých pracovních zkušeností, kde jste vedli skupinu lidí. Tato dovednost také znamená, že můžete zvládat úkoly a speciální projekty s malým dohledem.

# 7 Analytické schopnosti

Finanční průmysl se zabývá velkým objemem dat, takže finanční odborníci musí mít schopnost zpracovávat data, získávat poznatky ze zpráv a přicházet s doporučeními. Pokud chcete dosáhnout dlouhodobé kariéry v oboru, musíte být schopni prokázat dovednosti finanční analýzy s výsledky založenými na KPI.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce k obnovení dovedností. Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, jejichž cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou kariéru, důrazně doporučujeme následující další zdroje:

  • Otázky k finančnímu rozhovoru Otázky k finančnímu rozhovoru Otázky a odpovědi k finančnímu rozhovoru. Tento seznam obsahuje nejčastější a nejčastější otázky a odpovědi na pohovory týkající se financí a zaměstnání. Existují dvě hlavní kategorie: behaviorální a technická
  • Mezilidské dovednosti Mezilidské dovednosti Mezilidské dovednosti jsou dovednosti potřebné k efektivní komunikaci, interakci a práci s jednotlivci a skupinami. Lidé s dobrými mezilidskými dovednostmi jsou silnými verbálními i neverbálními komunikátory a jsou často považováni za „dobré s lidmi“.
  • Klíčové ukazatele výkonu (KPI) Klíčové ukazatele výkonu (KPI) Klíčové ukazatele výkonu (KPI) jsou metriky používané k pravidelnému sledování a hodnocení výkonnosti organizace směrem k dosažení konkrétních cílů. Používají se také k měření celkového výkonu společnosti
  • Vlastnosti vedení Vlastnosti vedení Vedoucí vlastnosti se vztahují k osobním kvalitám, které definují efektivní vůdce. Vedení označuje schopnost jednotlivce nebo organizace vést jednotlivce, týmy nebo organizace k plnění cílů a záměrů. Vedení hraje v řízení důležitou funkci

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found