CPD Online - kreditní kurzy CPD pro další vzdělávání CPA

Finanční e-learningové kurzy jsou vysoce kvalitní, technické školení pro finanční modelování Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. a finanční analýza. Studenti absolvují naše kurzy, aby rozšířili své technické znalosti, a po úspěšném splnění všech požadavků mohou online získat až 4 kredity CPD za kurz.

Naše online kurzy CPD online jsou navrženy tak, aby poskytly studentům dovednosti, znalosti a schopnosti, které mají profesionálové v oblasti podnikového financování, investičního bankovnictví Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví je rozdělení banky nebo finanční instituce, která slouží vládám, korporacím a institucím poskytováním upisování ( získávání kapitálu) a poradenské služby v oblasti fúzí a akvizic (M&A). Investiční banky jednají jako zprostředkovatelé, vyžadují účetnictví, pokladnu, komerční bankovnictví.

Přední finanční instituce považují třídy financí za investice do svých zaměstnanců. Náš program je navržen odborníky v oboru a kombinuje osvědčené postupy, technické poznatky a příklady z reálného světa.

CPD online

Hodnota dalšího vzdělávání

CPD online a CPE kreditní hodiny jsou cenným způsobem, jak zajistit, aby finanční a účetní profesionálové byli stále aktuální a aktuální o svých dovednostech. Ať už jde o technické nebo měkké dovednosti, potřeba dalšího rozvoje je jasná. Všichni máme užitek, když jsou naši profesionální poradci v oblasti účetnictví a financí dobře vyškoleni a zrychlují nejnovější informace.

Může být příliš snadné jednoduše si vydělat profesionální označení a myslet si, že potřeba rozvoje se zastaví. Naštěstí tomu tak není a jsme hrdí na to, že jsme navrhli řadu online kurzů CPD, které pomáhají určeným profesionálům zůstat aktuální a zdokonalit své dovednosti.

Akreditovaný certifikát

Zaměstnavatelé uznávají, že lidé, kteří se účastní online kurzů CPD Finance, se zavázali zlepšovat své profesionální kompetence. Po úspěšném absolvování každého kurzu obdržíte online a PDF certifikát Certifikační programy Podívejte se na naše Certifikační programy, kde najdete ty nejpraktičtější, nejpraktičtější dovednosti a školení relevantní pro dané odvětví. A 100% online! pro vaše záznamy a pro správu a sledování vašich kreditů. V případě potřeby navíc rádi ověříme vaši certifikaci po telefonu u zaměstnavatele.

Finance je schváleným poskytovatelem kreditů CPA CPE Informace o kreditu na kurzu CPE U všech kreditů na kurzu CPE, které vydělávají na kurzech CPE, si prosím přečtěte tyto důležité informace o získávání kreditů NASBA CPE z kurzů Finance. Děkuji. .

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce CPD online. Chcete-li se dále učit a postupovat jako finanční analytik, budou tyto zdroje užitečné:

  • Informace o CPE Informace o kreditu na kurzu CPE U všech kreditů na kurzu CPE, které vydělávají na CPE, si přečtěte tyto důležité informace o získávání kreditů NASBA CPE z kurzů Finance. Děkuji.
  • Kredity CPE Kredity CPE online Získejte ověřené kredity CPE. Online kurzy financí se považují za ověřitelné kredity CPE pro CPA v USA a Kanadě a pro další držitele účetních označení. Kurzy nabízejí praktická školení pro finanční modelování, finanční analýzu a účetní témata. Získejte až 6,5 CPE kreditů za kredity na kurz a 115 kreditů ve všech programech.
  • Kurzy finančního modelování
  • Všechny kurzy financí

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found