Finanční modelování ropy a zemního plynu - Corporate Finance Institute

Finanční modelování ropy a zemního plynu Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. je praxe vytváření čisté hodnoty aktiv (NAV) Private Equity vs Hedge Fund Porovnání private equity vs hedge fond z hlediska investorů, rizika, likvidity, časového horizontu, struktury kompenzací, kariéry a dalších výhod a nevýhod každého modelu pro projekt nebo aktivum. Úkolem je předpovědět peněžní tok pro každý z velkých projektů společnosti a odhadnout hodnotu segmentu průzkumu a těžby (E&P), který se označuje jako „upstream Project Finance - A Primer Project finance primer. Financování projektu je finanční analýza úplného životního cyklu projektu. Analýza nákladů a přínosů se obvykle používá pro „kategorii ropných a plynárenských podniků.

Finanční profesionálové, kteří se chtějí věnovat kariéře v ropném a plynárenském průmyslu, musí získat důkladné znalosti o tom, jak rozvíjet, kontrolovat a analyzovat finanční modely. Certifikace je velmi přínosná pro finanční odborníky v energetickém sektoru, stejně jako analytiky a spolupracovníky v investičních bankách.

Školení obvykle zahrnuje témata, jako je modelování finančních výkazů, analýza citlivosti, oceňování, mechanika financování, modelování fúzí a akvizic, ale i provozní a investiční metriky.

Finanční modelování v odvětví ropy a zemního plynu

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found