Jak získat práci v investičním bankovnictví - nejlepší 3 taktiky

Po několika letech investování v bankovnictví Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví je rozdělení banky nebo finanční instituce, která slouží vládám, korporacím a institucím poskytováním poradenských služeb v oblasti upisování (získávání kapitálu) a fúzí a akvizic (M&A). Investiční banky fungují jako zprostředkovatelé, zaznamenali jsme stovky životopisů a provedli nespočet rozhovorů s novými analytiky a spolupracovníky. Níže uvedená rada je vodítkem založeným na mých zkušenostech z první ruky o tom, jaký je nejúčinnější způsob, jak získat práci v investičním bankovnictví.

Krok 1: Síťové připojení a obnovení

Prvním krokem na vaší cestě ke kariéře investičního bankovnictví je získání pohovoru. Investiční bankovnictví je extrémně konkurenceschopné s každoročně větším počtem uchazečů než nových. Často budete proti studentům z Ivy League Seznam cílových škol Seznam nejlepších cílových škol pro nábor a nábor investičního bankovnictví. Tento seznam obsahuje hlavní cíle, druhé cíle a cíle MBA. Důvodem, proč se jim říká terč, je to, že banky aktivně „cílí“ na své studenty pořádáním informačních setkání na akademické půdě a cestováním do školy za účelem rozhovorů v prvním kole. univerzity s vysokou konverzí GPA GPA GPA je důležitá pro pracovní místa v předních investičních bankovních, finančních a účetních firmách. Použijte naši převodní tabulku GPA pro výpočet vaší GPA při podávání žádosti. Banky s hromadnými složkami a téměř všechny ostatní investiční banky se při žádosti o práci podívají na vaše GPA a měli byste je zahrnout do svého životopisu. a několik stáží pod jejich opasky.

Jak mohu použít síť pro získání rozhovoru s investičním bankovnictvím?

Networking je skvělý způsob, jak zvýšit své šance na pohovor. Pokud jste na cílové škole Seznam cílových škol Seznam nejlepších cílových škol pro nábor a nábor investičního bankovnictví. Tento seznam obsahuje hlavní cíle, druhé cíle a cíle MBA. Důvodem, proč se jim říká terč, je to, že banky aktivně „cílí“ na své studenty pořádáním informačních setkání na akademické půdě a cestováním do školy za účelem rozhovorů v prvním kole. (škola, ze které investiční banky získávají přímo), pak se nemusíte starat o vytváření sítí tolik, jako byste byli z necílové školy. Níže uvádíme čtyři snadné přístupy:

  1. Snadný způsob, jak zahájit vytváření sítí, je promluvit si se svým kariérním centrem a požádat o představení všem absolventům pracujícím v investičních bankách, na které se chcete zaměřit.
  2. Dalším přístupem je použití LinkedIn a hledání spojení, která vám mohou představit bankéře, se kterými se chcete spojit. Ujistěte se, že jste požadavek zaměřili na získání více informací o tomto odvětví, než o získání zaměstnání nebo pohovoru.
  3. Třetím přístupem je připojení se k místní společnosti CFA® ve vašem městě a vytvoření sítě s místními profesionály, kteří mohou znát investiční bankéře a mohou vám je představit.
  4. Zúčastněte se soutěže National Investment Banking Competition NIBC Investment Banking Competition Finance je hrdým partnerem a sponzorem konference NIBC - National Investment Banking Competition. Zaregistrujte se do soutěže o případy zde. Soutěž National Investment Banking Competition (NIBC) sdružuje 1600 studentů z více než 100 univerzit, kteří soutěží o uznání jako nejlepší tým v této soutěži. (NIBC), kde stovky škol z celého světa soutěží v soutěži o živé investiční bankovnictví.

Jak zajistím obnovení investičního bankovnictví?

Jak získat práci v investičním bankovnictví Šablona životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovým standardům, aby nedošlo k okamžitému smazání

Průvodce obnovením a šablona Investiční bankovnictví Obnovit Šablona obnovení investiční bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovým standardům, aby nedošlo k okamžitému smazání

Krok 2: Porozumění procesu pohovoru

Proces pohovoru v investičním bankovnictví je vysoce strukturovaný. Banky rychle přecházejí na obnovení obrazovky, provádějí pohovory v prvním kole, provádějí pohovory na místě ve svých kancelářích a rozšiřují pracovní nabídky.

Co bych měl očekávat v prvním kole pohovoru?

První kolo pohovoru bude buď na telefonu, nebo na akademické půdě (pokud jste v cílové škole Seznam cílových škol Seznam nejlepších cílových škol pro nábor a nábor investičního bankovnictví. Tento seznam obsahuje hlavní cíle, druhé cíle a Cíle MBA. Důvodem, proč se jim říká terč, je to, že banky aktivně „cílí“ na své studenty pořádáním informačních setkání na akademické půdě a cestováním do školy za účelem rozhovorů v prvním kole.). Existují tři typy otázek Interview s investičním bankovnictvím Otázky a odpovědi Otázky a odpovědi s investičním bankovnictvím. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Otázky jsou tříděny do: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (vhodné), na které budete požádáni: řešení problémů, technické a chování. První kolo pohovoru bude mít všechny tři typy otázek, ale více se zaměří na ty technické. Cílem prvního kola je rychle prověřit kandidáty mezi těmi, kteří se dožijí svého životopisu, a těmi, kteří tak neučiní.

Co bych měl očekávat v závěrečném kole rozhovoru?

Závěrečné kolo (často nazývané „Super den Superday Superday („ super den “)) je název dne pro závěrečné kolo rozhovorů pro potenciální analytiky a spolupracovníky v investičních bankách. V tomto okamžiku jste prošli obrazovkou telefonu, první rozhovor, skupinový rozhovor a všechny ostatní rozhovory. Superday je posledním krokem v procesu přijímání zaměstnanců “) se bude konat na místě, přičemž každý bude letecky převezen do kanceláře ze své příslušné školy nebo rodného města. Finální kolo bude obvykle zahrnovat rozhovory s několika různými lidmi, od seniority. Obecně lze říci, že čím mladší osoba s vámi pohovoruje, tím budou její otázky techničtější a čím starší osoba, tím více otázek ohledně chování bude mít. Je důležité oblékat se správně na pohovor, což obvykle znamená nosit oblek, který je černý / modrý / šedý a není příliš odvážný.

Některé banky budou činit rozhodnutí bezprostředně po Super Day Superday Superday („superden“) je název, který se dán dnu pro závěrečné kulaté rozhovory pro potenciální analytiky a spolupracovníky v investičních bankách. V tomto okamžiku jste složili obrazovku telefonu, první pohovor, skupinový pohovor a všechny ostatní pohovory. Superday je posledním krokem v procesu přijímání (tj. Ve stejný nebo následující den), přičemž většina se vám ozve do týdne.

Krok 3: Vědět, jak odpovědět na otázky z pohovoru

Jaké otázky mi budou položeny v rozhovorech?

Jak již bylo zmíněno výše, existují tři typy dotazovacích otázek: řešení problémů, technické a behaviorální. Níže uvedený odkaz obsahuje konkrétní příklady každého typu…

Připravili jsme úplný příklad rozhovoru se skutečným investičním bankovnictvím. Otázky a odpovědi týkající se rozhovorů s investičním bankovnictvím. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Otázky jsou řazeny do: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (vhodné), se kterými si můžete zacvičit. Využívá skutečné otázky, které používají investiční bankéři k najímání analytiků a spolupracovníků ve velké globální bance.

Skutečné rozhovory Otázky a příklady Investiční bankovnictví Dotazy a odpovědi Investiční bankovnictví Dotazy a odpovědi na investiční bankovnictví. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Dotazy jsou seřazeny podle: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení)

Krok 4: Zvládnutí technických dovedností

Hlavní technické dovednosti, které je třeba zvládnout, jsou oceňování, finanční modelování, účetnictví a Excel.

Ve společnosti Finance jsme předním světovým poskytovatelem všech výše uvedených technických dovedností a doporučujeme vám, abyste se zapsali do našich online kurzů investičního bankovnictví, abychom vám pomohli být plně připraveni na to, jak získat práci v investičním bankovnictví.

Shrnutí, jak získat práci v investičním bankovnictví

Proces přijímání investičního bankovnictví je velmi formální. Klíčem je pochopit proces a zaškrtnout všechna políčka, aniž by došlo k fatálním chybám. To znamená, omezte svůj životopis na jednu stránku, získejte dobrý GPA, získejte relevantní pracovní zkušenosti a prokažte, že můžete ladně odpovědět na technické i behaviorální otázky.

Následující kroky v této příručce, jak získat práci v investičním bankovnictví, vám poskytnou skvělý rámec pro vaši přípravu. Na konci dne neexistují žádné skutečné zkratky a stále musíte vynaložit tvrdou práci, abyste byli dobře připraveni.

Další zdroje pro kariéru

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce, jak získat práci v investičním bankovnictví. Doufáme, že to byl užitečný průvodce, který vám pomůže posunout vaši kariéru. Podívejte se prosím na naše další užitečné průvodce a zdroje:

  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, předpovědí, propojení těchto tří prohlášení, analýzy DCF a dalších
  • Jak propojit finanční výkazy Jak jsou propojeny 3 finanční výkazy Jak jsou propojeny 3 finanční výkazy? Vysvětlíme, jak propojit 3 finanční výkazy pro finanční modelování a oceňování v aplikaci Excel. Propojení čistého zisku a nerozděleného zisku, PP&E, odpisy a amortizace, kapitálové výdaje, provozní kapitál, finanční činnosti a hotovostní zůstatek
  • Průvodci pohovorem Rozhovory Eso na váš další pohovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Školení pro investiční bankovnictví Školení pro investiční bankovnictví - Kurzy finančního finančního modelování a oceňování pro školení nových analytiků a spolupracovníků v divizi investičního bankovnictví (IBD). Tréninkové programy obvykle začínají v létě a trvají přibližně 6 týdnů. Analytici dostávají příležitost rozvíjet své technické dovednosti v aplikacích Excel, finance,

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found