Proč soukromý kapitál - Jak odpovědět na tuto otázku s rozhovorem s PE

Proč soukromý kapitál je běžná otázka rozhovoru se soukromým kapitálem Otázky rozhovoru se soukromým kapitálem Tato příručka vám pomůže připravit se na řešení nejčastějších otázek týkajících se rozhovorů se soukromým kapitálem. Mezi hlavní typy otázek týkajících se rozhovorů s PE, s nimiž se setkáte, patří technické znalosti, zkušenosti s transakcemi, pevné znalosti a kultura. setkáte se, pokud procházíte procesem pohovoru v PE firmě. Je důležité plánovat dopředu, abyste nebyli chyceni plochými nohama a abyste na otázku dostali přesvědčivou odpověď. Tato příručka vám pomůže přemýšlet o tom, jak strukturovat odpověď.

Proč soukromý kapitál (proč LBO?)

Proč LBO? Z finančního kurzu LBO Modeling.

Příklad Proč soukromý kapitál Odpovědět

Poznámka: Odpověď níže je z pohledu analytika nebo spolupracovníka investičního bankovnictví.

Poté, co jsem pracoval na několika spotřebitelských internetových obchodech, jsem si uvědomil, že jsem pro tento sektor nesmírně vášnivý, a chtěl bych být blíže k provozování vesmírných společností. I když mě práce na těchto dohodách v IB bavila, chtěl bych se zaměřit dlouhodoběji a domnívat se, že investice do spotřebitelského internetu jsou stále velmi silné. Věřím, že společnosti, do kterých jste zde investovali v PE Company Partners, jsou skvělá jména a rád bych se stal součástí budování a rozšiřování tohoto typu portfolia. I když mě práce na finančním modelování velmi baví, ráda bych se také trochu přiblížila představenstvu představenstva Představenstvo představenstva je v podstatě skupina lidí, kteří jsou voleni, aby zastupovali akcionáře. Každá veřejná obchodní společnost je ze zákona povinna instalovat představenstvo; neziskové organizace a mnoho soukromých společností - i když se to nevyžaduje - také zřizují správní radu. a generální ředitel nebo finanční ředitel provozujících společností, aby pomohli vytvářet hodnotu.

Co zahrnout do odpovědi na otázku „Proč soukromý kapitál?“

Na základě výše uvedené odpovědi pravděpodobně identifikujete několik klíčových bodů, které jsou strategicky zmíněny. Níže je uveden seznam klíčových bodů, které byste pravděpodobně měli zahrnout.

O čem diskutovat:

  • Zdůrazněte, že máte nějaké zkušenosti s transakcemi Dohody a zdroje transakcí a průvodce k porozumění dohodám a transakcím v investičním bankovnictví, rozvoji společností a dalších oblastech podnikových financí. Stáhněte si šablony, přečtěte si příklady a dozvíte se, jak jsou strukturovány dohody. Smlouvy o zachování mlčenlivosti, smlouvy o koupi akcií, nákupy aktiv a další zdroje fúzí a akvizic
  • Projevte zájem o odvětví, do kterého PE firma investuje
  • Postavte se jako dlouhodobý myslitel nebo investor
  • Ukažte, že víte, do čeho PE firma investovala
  • Vyjádřete přání spolupracovat s portfoliovými společnostmi na vytváření hodnoty Přidaná hodnota Přidaná hodnota je další hodnota vytvořená nad rámec původní hodnoty něčeho. Může se vztahovat na produkty, služby, společnosti, management a

I když jsou všechny výše uvedené věci skvělé, o kterých se dá mluvit, existují i ​​některé problémy, od kterých je nejlepší se držet dál. Pravděpodobně bude nejlepší, když nezmíníte následující problémy:

Nediskutujte:

  • Peníze
  • Hodin
  • Životní styl
  • Prestiž

Různé cesty k soukromému kapitálu

Zatímco příklady v tomto článku se zaměřily na investiční bankovnictví (nejběžnější cesta k private equity), je třeba zmínit i jiné cesty.

Cesty k PE zahrnují:

  • Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví je divize banky nebo finanční instituce, která slouží vládám, korporacím a institucím poskytováním poradenských služeb v oblasti upisování (získávání kapitálu) a fúzí a akvizic (M&A). Investiční banky jednají jako zprostředkovatelé
  • Poradenství
  • Korporátní rozvoj Korporátní rozvoj Korporátní rozvoj je skupina ve společnosti odpovědné za strategická rozhodnutí o růstu a restrukturalizaci jejího podnikání, navázání strategických partnerství, zapojení do fúzí a akvizic (M&A) nebo dosažení organizační excelence. Corp Dev také sleduje příležitosti, které využívají hodnotu obchodní platformy společnosti.
  • Nábor MBA

Vzhledem k tomu, že investiční bankéři úzce spolupracují s PE firmami na jejich transakcích, je IB zdaleka nejběžnější cestou do tohoto odvětví.

Příležitosti mohou představovat také špičkové poradenské firmy (McKinsey, Bain, BCG atd.), Stejně jako lidé, kteří pracovali na obchodech ve veřejných společnostech v oblasti rozvoje společností.

A konečně, nábor MBA může otevřít dveře lidem ze širšího prostředí, i když je vzácné proniknout do PE mimo příchod z předchozího zaměstnání v IB, poradenství nebo Corp Dev.

Pro více praxe do Proč soukromý kapitál dotaz na rozhovor, porovnejte tuto příručku s naší Proč investiční bankovnictví? Průvodce Proč investiční bankovnictví? Téměř každý tazatel v oblasti investičního bankovnictví si položí otázku: proč investiční bankovnictví? Chci pracovat v investičním bankovnictví, protože je to nejrychlejší způsob, jak se naučit finanční modelování, oceňování, Excel a pochopit podstatu velkých podnikových transakcí. Jsem si vědom, že práce má přísnou hierarchii, velmi dlouhé hodiny.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce k zodpovězení jedné z nejtěžších otázek týkajících se rozhovoru s private equity - Proč private equity? Chcete-li se dozvědět více a zajistit si dobrou přípravu, podívejte se na tyto další zdroje:

  • Dotazy a odpovědi na otázky soukromého kapitálu Dotazy na pohovory týkající se soukromého kapitálu Tato příručka vám pomůže připravit se na řešení nejčastějších dotazů na pohovory soukromého kapitálu. Mezi hlavní typy otázek týkajících se rozhovorů s PE, s nimiž se setkáte, patří technické znalosti, zkušenosti s transakcemi, pevné znalosti a kultura.
  • Dotazy na pohovor investičního bankovnictví Otázky a odpovědi na pohovor investičního bankovnictví Otázky a odpovědi na pohovor investičního bankovnictví. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Dotazy jsou seřazeny podle: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení)
  • Průvodce finančním modelováním zdarma Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších
  • Certifikace finančního analytika FMVA ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found