Banky v Ekvádoru - přehled, průvodce po nejlepších bankách v Ekvádoru

Na banky v Ekvádoru dohlíží Banco Central del Ecuador (BCE), centrální banka země, která je rovněž odpovědná za správu jejích měnových a fiskálních záležitostí. Zaměřuje se také na podporu hospodářského rozvoje Ekvádoru.

Banky v Ekvádoru

Výhled bank v Ekvádoru zůstává poměrně slabý, a to navzdory oživení růstu úvěrů a vkladů v zemi. Sektor čelí makroekonomickým rizikům ve vztahu k finanční a fiskální pozici v dolarizované ekonomice. Ekvádorské banky jsou přesto považovány za relativně bezpečné před rizikem globálního finančního stresu kvůli své nízké expozici vůči externím finančním liniím.

Pro každého, kdo uvažuje o kariéře v bankovnictví v Ekvádoru, je tento seznam nejlepších bank v Ekvádoru užitečným průvodcem, kde začít. Další informace najdete v našem seznamu finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Mezi nejlepší banky v Ekvádoru patří:

Banco Pichincha

Banco Pichincha, hlavní banka společnosti Grupo Pichincha, založená v roce 1906, je největší soukromou bankou v Ekvádoru, pokud jde o kapitalizaci a klientskou základnu. Banka nabízí širokou škálu bankovních produktů a služeb nejen v Ekvádoru, ale i v dalších zemích. Banka obsluhuje přibližně 1,8 milionu zákazníků a spravuje více než 200 poboček v Ekvádoru.

Banka rovněž dohlíží na několik dceřiných společností, jako je Banco Financiero Perú v Peru, Banco Pichincha v Kolumbii a Banco Pichincha v Panamě. Působí také prostřednictvím osmi zastoupení ve Španělsku a agentury v Miami.

Banco de Guayaquil

Banco de Guayaquil, založená v roce 1923, působí jako dceřiná společnost společnosti Corporacion Multibg S.A. se sídlem v Guayaquil a poskytuje řešení podnikového, osobního, transakčního a privátního bankovnictví prostřednictvím své sítě 4 791 servisních míst v klíčových oblastech po celé zemi. Je také přítomen v Madridu a Panama City.

Produbanco

Banco de la Producción S.A. nebo Produbanco byla založena v roce 1978 se sídlem v Quitu. Banka poskytuje korporátní, retailové a SME bankovní produkty a služby působící v zemi a dále v Panamě, Nikaragui, Kostarice, Hondurasu, Salvadoru, Dominikánské republice, Guatemale a na Kajmanských ostrovech. Je součástí skupiny Promerica od roku 2014. V současné době zaměstnává 11 200 zaměstnanců.

Banco Promérica

Banco Promerica S.A. je jednou z největších soukromých bank v Ekvádoru. Dříve známá jako Banco MM Jaramillo Arteaga, poskytuje komplexní škálu produktů a služeb retailového, rodinného a podnikového bankovnictví. Její sídlo je v Quitu.

Citi Ekvádor

Mezinárodní finanční skupina Citibank začala působit v Ekvádoru v roce 1960. Citi Ekvádor je jedinou mezinárodní bankou v zemi. Drží také nejlepší kvalifikaci rizika AAA na trhu. Poskytuje řadu bankovních a finančních služeb prostřednictvím svých dvou hlavních poboček v Quitu a Guayaquilu.

Banco Bolivariano

Banco Bolivariano se sídlem v Guayaquilu byla založena v roce 1979. Banka poskytuje bankovní produkty a služby pro retailové, podnikové a malé a střední podniky. Nabízí také služby zahraničního obchodu, investic a správy pokladny. V roce 1999 spustila prostřednictvím svého webu funkci elektronického bankovnictví a v roce 2001 představila banka Ecuagiros, který se specializuje na rodinné převody.

Banco del Austro

Banco del Austro začala poskytovat bankovní služby v roce 1977. Privátní banka je členem finanční jednotky Grupo Eljuri. Se sídlem v Cuenca působí prostřednictvím sítě 92 kanceláří a více než 200 bankomatů ve velkých městech. Rovněž dohlíží na zastoupení a partnery ve Španělsku, Itálii, Kanadě a Spojených státech.

Banco del Pacifico

Státní ekvádorská banka Banco del Pacifico, založená v roce 1972, byla první z ekvádorských bank, která instalovala počítačový systém pro bankovnictví, počínaje sítí pěti terminálů. Představila také Bancomatático, první bankomat v Jižní Americe.

Banco Solidario S.A.

Společnost Banco Solidario, založená v roce 1995, byla dříve známá jako Estrategia Financiera SA. Se sídlem v Quitu nabízí finanční instituce řadu bankovních produktů a služeb, včetně půjček, úvěrových linek, úspor, řízení rizik, hodnocení úvěrů a metodiky auditu pro podniky a malý obchod.

Banco Internacional

Soukromá finanční instituce Banco Internacional začala poskytovat bankovní produkty a služby v roce 1973 v Quitu. Jedná se o jednu z největších ekvádorských bank z hlediska zisku a umisťování komerčních půjček. Je členem španělského konglomerátu Fierro Group.

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví, Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu…. Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl průvodce po nejlepších bankách v Ekvádoru. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • Nejlepší banky v Brazílii Nejlepší banky v Brazílii Brazilská centrální banka byla založena v květnu 1964. Jako centrální měnový orgán v zemi dohlíží na operace bank v Brazílii. Centrální banka vykonává několik funkcí, včetně pomoci ministerstvu financí činit důležitá rozhodnutí týkající se financí a ekonomiky
  • Top 100 investičních bank Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found