Banky v Brazílii - přehled a průvodce po 10 nejlepších bankách v Brazílii

Centrální banka Brazílie byla založena v květnu 1964. Jako centrální měnová autorita v zemi dohlíží na operace bank v Brazílii. Centrální banka vykonává několik dalších funkcí, včetně:

  • Pomáháme ministerstvu financí přijímat důležitá rozhodnutí
  • Řízení financí a ekonomiky země
  • Řízení operací zahraničního obchodu
  • Jedná jménem národní pokladny

Banky v Brazílii

Podle agentury Moody’s je výhled brazilského bankovního systému negativní, vzhledem k riziku, které představuje pokračující politická nestabilita ohledně finančních fundamentů bank v Brazílii.

Pro kohokoli, kdo uvažuje o bankovní kariéře v Brazílii, je tento seznam nejlepších bank v Brazílii užitečným průvodcem, kde začít. Je důležité si uvědomit, že mnoho nadnárodních bank má pobočky v Brazílii a poskytuje v zemi cenné zkušenosti. Další informace najdete v našem seznamu finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Nejlepší banky v Brazílii jsou:

Banco do Brasil

Banco do Brasil, založená v roce 1808, je jednou z nejstarších a největších bank v Brazílii. Poskytuje bankovní produkty a služby jednotlivcům, společnostem a vládě. Banka má sídlo v Brasilii a zaměstnává přibližně milion osob. Provozuje 5 440 poboček a 66 500 servisních míst a obsluhuje přibližně 64 milionů zákazníků.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 426,65 miliard USD a čistý zisk 2,45 miliardy USD.

Banco Bradesco

Banco de Bradesco byla založena v roce 1843. Poskytuje širokou škálu bankovních produktů a služeb jednotlivcům, společnostem a institucím. S přibližně 110 000 zaměstnanci banka působí mimo společnost Osasco. Spravuje síť 5 314 maloobchodních a hlavních poboček a 3 821 servisních míst a obsluhuje přibližně 73 milionů zákazníků.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 363,01 miliardy USD a čistý zisk dosáhl 5 479 milionů USD.

Banco Safra

Banco Safra byla založena v roce 1955 a je součástí skupiny bank a finančních institucí Safra Group. Poskytuje služby komerčního bankovnictví, jako jsou půjčky na nemovitosti, směnárny, upisování a leasingové služby. Zaměstnává přibližně 6 732 zaměstnanců se sídlem v Sao Paulu.

Banco Safra také nabízí služby spojené se správou aktiv, pojišťovacími operacemi, makléřstvím cenných papírů a treasury operacemi.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 46,90 miliardy USD a čistý zisk ve výši 517,10 milionu USD.

Banco Santander Brasil

Banco Santander Brasil byla založena v roce 1985. Banka působí v segmentech komerčního a globálního velkoobchodního bankovnictví. S přibližně 50 000 zaměstnanci má ústředí v Sao Paulu. Poskytuje služby přibližně 34,3 milionu zákazníků a provozuje přibližně 3 700 poboček a servisních středisek.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 22,14 miliardy USD a čistý zisk 2,20 miliardy USD.

Banco Votorantim

Banco Votorantim byla založena v roce 1988 jako obchodník s cennými papíry a začala působit jako jedna z bank v Brazílii v roce 1991. Působí jako dceřiná společnost společností Banco do Brasil S.A. a Votorantim Finanças S.A. a spravuje devět servisních míst.

Banka poskytuje služby velkoobchodního bankovnictví, spotřebitelského financování a správy majetku. Má sídlo v Sau Paulu a má přibližně 4 000 zaměstnanců.

Od roku 2016 činila aktiva banky celkem 336,90 miliardy USD a čistý zisk činil 128,98 milionu USD.

Caixa Economica Federal

Caixa Economica Federal, další ze starších bank v Brazílii, byla založena v roce 1861. Banka poskytuje bankovní produkty a služby jednotlivcům, společnostem a institucím v Brazílii. Společnost má centrálu v Brazílii a má přibližně 109 333 zaměstnanců.

Banka provozuje 4 200 maloobchodních a hlavních poboček, 60 000 obslužných míst a obsluhuje přibližně 87 milionů zákazníků.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 379,97 miliardy USD a čistý zisk ve výši 1,25 miliardy USD.

Itau Unibanco

Itau Unibanco funguje jako velkoobchodní investiční a institucionální pokladní banka. Banka se sídlem v Sau Paulu udržuje své zastoupení také v Argentině, Chile, Paraguay, Uruguay, Anglii, Lucembursku, Portugalsku, USA, Japonsku, Číně. a Spojené arabské emiráty.

Banka byla založena v roce 1945 a vznikla v důsledku fúze mezi dvěma bývalými bankami v Brazílii - Banco Itau a Unibanco. V Brazílii zaměstnává přibližně 80 871 zaměstnanců a spravuje 4 981 poboček a poboček klientských služeb a 46 965 bankomatů.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 396,92 miliardy USD a čistý zisk 7,14 miliardy USD.

Brazilská rozvojová banka (BNDES)

Založena v roce 1952, brazilská rozvojová banka, je jedním z hlavních poskytovatelů dlouhodobého financování v zemi. Poskytuje bankovní produkty a služby jednotlivcům, společnostem a institucím. Banka působí mimo Osasco a zaměstnává přibližně milion zaměstnanců.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 288 miliard USD a čistý zisk dosáhl 1,91 miliardy USD.

BTG Pactual

BTG Pactual se sídlem v Sau Paulu je dceřinou společností společnosti BTG Pactual Holding S.A. Banka byla založena v roce 1983 a poskytuje finanční produkty a služby v Brazílii a dalších zemích.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 33,61 miliardy USD a čistý zisk ve výši 1,03 miliardy USD.

Banrisul

Banrisul, která byla založena v roce 1928, je největší bankou v jižní Brazílii. Poskytuje finanční produkty a služby, jako jsou osobní půjčky, půjčky na nemovitosti a dlouhodobé financování, pomocí vlastních prostředků a financování od vládních institucí.

Banka sídlí v Porto Alegre a zaměstnává přibližně 12 000 osob. Spravuje síť více než 1 312 obslužných míst, více než 473 agentur a 593 bankomatů.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 22,41 miliardy USD a čistý zisk 293 milionů USD.

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví, Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu…. Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl průvodce po nejlepších bankách v Brazílii. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Můžete také zvážit Finanční analytik pro finanční modelování a oceňování (FMVA) Financování FMVA® Certifikace Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari, aby vám pomohli posílit vaši kariéru!

Projděte si také tyto další užitečné zdroje:

  • Nejlepší banky v USA Nejlepší banky v USA Podle americké Federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů existovalo v USA k únoru 2014 6 799 komerčních bank pojištěných FDIC. Centrální bankou v zemi je Federální rezervní banka, která vznikla po přijetí zákona o Federálních rezervách v roce 1913
  • Top 100 investičních bank Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found