Financial Sponsors Group - Overview of the FSG Investment Banking Group

Skupina finančních sponzorů (FSG) je tým v divizi investičního bankovnictví IBD - divize investičního bankovnictví IBD je zkratka pro divizi investičního bankovnictví v rámci celé investiční banky. IBD je odpovědná za spolupráci s korporacemi, institucemi a vládami při získávání kapitálu (upisování na akciových, dluhových a hybridních trzích), jakož i za provádění fúzí a akvizic (IBD) investiční banky, která kryje soukromé kapitálové fondy. Fondy soukromého kapitálu jsou fondy kapitálu, které mají být investovány do společností, které představují příležitost pro vysokou návratnost. Přicházejí s pevnými (PE) firmami a investičními fondy (dále jen „finanční sponzoři“). Tato skupina se liší od průmyslově zaměřených skupin, které spolupracují s provozujícími společnostmi v konkrétním sektoru, a místo toho pokrývá stranu nákupu Strana nákupu Strana prodeje Strana nákupu Strana vs Prodej strany. Buy Side označuje společnosti, které nakupují cenné papíry, a zahrnují investiční manažery, penzijní fondy a zajišťovací fondy. Firmy Sell Side napříč všemi průmyslovými odvětvími.

Skupina finančních sponzorů

Skupina finančních sponzorů vs průmyslová skupina

Zde je rychlé srovnání klíčových rozdílů mezi FSG a typickou průmyslovou skupinou.

Skupina finančních sponzorů:

  • Pokrývá širokou škálu průmyslových odvětví
  • Spolupracuje přímo se soukromými kapitálovými společnostmi a dalšími typy investičních fondů
  • Buduje vztahy s principy a partnery ve velkých soukromých kapitálových společnostech Top 10 soukromých kapitálových společností Kdo je top 10 soukromých kapitálových společností na světě? Náš seznam deseti největších PE společností, seřazený podle celkového získaného kapitálu. Společné strategie v rámci P.E. zahrnují pákový odkup (LBO), rizikový kapitál, růstový kapitál, nouzové investice a mezaninový kapitál.
  • Dozví se o různých průmyslových odvětvích podle toho, jaké typy portfoliových společností mají klienti

Průmyslová skupina:

  • Zaměřuje se na konkrétní odvětví (např. Skupina finančních institucí Skupina finančních institucí (FIG) Skupina finančních institucí (FIG) je skupina profesionálů, kteří poskytují poradenské služby finančním institucím. Některé ze služeb, které FIG nabízí, zahrnují fúze a akvizice, rekapitalizaci, získávání kapitálu, finanční restrukturalizace, oceňování společností, odborné finanční posudky a další poradenské služby. (FIG), maloobchod se spotřebiteli, technologie, média a telekomunikace TMT Investment Banking TMT znamená Technology, Media and Telecommunications, takže skupina investičního bankovnictví TMT pokrývá klienty v těchto odvětvích. Mezi služby investičního bankovnictví poskytované těmto klientům patří získávání vlastního a dluhového kapitálu, fúze, akvizice, odprodeje, řízení rizik a další poradenské mandáty (TMT), ropa a plyn atd.)
  • Spolupracuje přímo s CEO CEO CEO, zkratka pro Chief Executive Officer, je nejvýše postaveným jednotlivcem ve společnosti nebo organizaci. Generální ředitel je zodpovědný za celkový úspěch organizace a za rozhodování na nejvyšší úrovni. Přečtěte si popis práce a finanční ředitelé veřejných společností
  • Rozvíjí hlubší znalosti specifické pro dané odvětví a intenzivnější finanční modelování

Práce na finančním modelování

Zatímco všechny skupiny v divizi investičního bankovnictví budou provádět finanční modelování Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. a oceňovací práce, existují rozdíly mezi různými skupinami.

Fúze a akvizice Fúze Akvizice Proces fúzí a akvizic Tato příručka vás provede všemi kroky procesu fúzí a akvizic. Zjistěte, jak se dokončují fúze, akvizice a dohody. V této příručce načrtneme proces akvizice od začátku do konce, různé typy nabyvatelů (strategické vs. finanční nákupy), význam synergií a skupina transakčních nákladů (M&A) je uvedena pro M&A obchody a získá nějaké nejintenzivnější práce na finančním modelování.

Skupina finančních sponzorů má vztahy s PE firmami, ale často bude spolupracovat s průmyslovou skupinou nebo skupinou M&A, v závislosti na transakci. Pokud má PE firma například portfoliovou společnost v oblasti maloobchodního elektronického obchodování, tým FSG často pracuje s týmem maloobchodního nebo elektronického obchodování pro spotřebitele na transakcích Dohody a zdroje transakcí a průvodce po porozumění dohodám a transakcím v investičním bankovnictví, rozvoj a další oblasti podnikových financí. Stáhněte si šablony, přečtěte si příklady a dozvíte se, jak jsou strukturovány dohody. Smlouvy o zachování mlčenlivosti, smlouvy o koupi akcií, nákupy aktiv a další zdroje fúzí a akvizic.

Model LBO pro skupinu finančních sponzorů

Kariéra v soukromém kapitálu

Pro každého, kdo chce přejít na stranu nákupu a pracovat s PE firmou, je investiční bankovnictví obecně tím nejlepším způsobem. Práce ve společnosti FSG oproti jakékoli jiné skupině nemusí nutně znamenat přímější cestu k soukromému kapitálu.

Průmyslové skupiny získají spoustu specializovaných znalostí a skupina M&A získá spoustu zkušeností s těžkým modelováním. Na konci dne je nejlepší cestou na stranu nákupu mít spoustu zkušeností s obchodem v kombinaci se spoustou sítí.

Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte finanční mapu kariéry.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce skupinou finančních sponzorů v investiční bance. Chcete-li zlepšit svou kariéru, zvažte certifikaci finančního analytika FMVA ™ společnosti FMVA ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari, abyste prokázali své dovednosti finančního analytika světové úrovně.

Mezi další relevantní zdroje patří:

  • Otázky a odpovědi k rozhovoru s investičním bankovnictvím Otázky a odpovědi k rozhovoru s investičním bankovnictvím. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Dotazy jsou seřazeny podle: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení)
  • Obnovit šablony Obnovit Při odesílání průvodního dopisu a pokračování v práci s podnikovými financemi postupujte podle pokynů a osvědčených postupů v oboru. Stáhněte si životopisy a šablony motivačních dopisů, které budou připraveny na vaši žádost o zaměstnání. Tyto životopisy jsou navrženy tak, aby vám poskytly nejlepší záběr při výběru na pohovor
  • Průvodci platem Kompenzace Kompenzace a průvodci platy za pracovní místa v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA,
  • Průvodce modelováním DCF Bezplatný průvodce tréninkem modelu DCF Model DCF je specifický typ finančního modelu používaného k oceňování podniku. Tento model je jednoduše prognózou neuvolněného volného peněžního toku společnosti

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found