Plat analytika úvěrového rizika - přehled, města v USA, hlavní zaměstnavatelé

V USA je od roku 2019 průměrný plat analytika úvěrového rizika 62 545 USD ročně. Plat se liší v závislosti na dovednostech, vzdělání a počtu let praxe. Pokud jste analytik úvěrového rizika s méně než rok praxe, můžete očekávat průměrnou roční kompenzaci ve výši 56 126 $. Pokud máte až čtyři roky praxe, můžete vydělat až 64 241 $. Na druhé straně může plat těch, kteří mají pět až devět let praxe, dosáhnout 77 172 $ ročně.

Plat analytika úvěrového rizika

Máte zájem o práci ve finančním sektoru jako analytik úvěrového rizika? Musíte mít alespoň bakalářský titul ve statistice Statistika Statistika je termín, který je odvozen z latinského slova „status“, což znamená skupinu čísel, které slouží k reprezentaci informací o člověku, ekonomice nebo příbuzném oboru. Se silným porozuměním finančním konceptům, jako jsou platební procesy a spotřebitelské a komerční půjčky. Obchodní půjčka Obchodní půjčka je půjčka, kterou finanční instituce poskytuje podnikům. Komerční půjčky se obvykle používají k nákupu dlouhodobého majetku nebo k financování každodenních provozních nákladů. , budete odpovědní za hodnocení úvěrového rizika klientů a provádění analýz rizik pomocí finančních a úvěrových záznamů. Jak získáte další pracovní zkušenosti, můžete se ve své kariéře posunout kupředu a stát se manažerem úvěrového rizika, analytikem v řízení úvěrového rizika nebo viceprezidentem v oblasti komerčních půjček.

Platy analytika úvěrového rizika v městech USA

MěstoPlat
New York, NY$77,263
Dallas, TX$75,000
Chicago, IL$68,727
Houston, TX$67,960
Atlanta, GA$57,325
Salt Lake City, UT$53,440
Miami, FL$51,600

Populární platy zaměstnavatelů pro analytiky úvěrových rizik

ZaměstnavatelPlat
americká banka$83,008
Freddie Mac$91,000
Americká banka$69,027
J. Morgan$71,921
Clayton Holdings$40,866
Goldman Sachs$54,991
Citigroup$73,811
Barclays$82,077
HSBC Holdings$74,597
KeyBank$61,424

Další zdroje

Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou znalostní základnu, prozkoumejte prosím další relevantní finanční zdroje níže:

  • Analýza úvěrového rizika Analýza úvěrového rizika Analýzu úvěrového rizika lze považovat za rozšíření procesu přidělování úvěrů. Poté, co jednotlivec nebo podnik požádá banku nebo finanční instituci o půjčku, půjčující instituce analyzuje potenciální přínosy a náklady spojené s půjčkou.
  • Pravděpodobnost selhání Pravděpodobnost selhání Pravděpodobnost selhání (PD) je pravděpodobnost selhání dlužníka při splácení půjčky a používá se k výpočtu očekávané ztráty z investice.
  • Řízení rizik Řízení rizik Řízení rizik zahrnuje identifikaci, analýzu a reakci na rizikové faktory, které tvoří součást života podniku. Obvykle se to dělá s
  • Nejlepší finanční certifikace Nejlepší finanční certifikace Seznam nejlepších finančních certifikací. Získejte přehled nejlepších finančních certifikací pro profesionály z celého světa pracující v oboru. Tato příručka porovnává nejlepších 6 programů a stává se certifikovaným finančním analytikem od různých poskytovatelů programů, jako jsou CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found