Jak ukončit e-mail - seznam a příklady nejlepších dopisních závěrek

Tato příručka vás naučí, jak ukončit e-mail s nejlepšími uzávěrkami dopisů. S jakýmkoli e-mailem - zejména s obchodním e-mailem nebo jinou profesionálně související komunikací - je důležité se dobře otevřít a skončit silnou poznámkou. Znát některé z nejlepších způsobů ukončení profesionálních e-mailů (a vědět jak) ne ukončení e-mailů) je klíčem k zajištění dobrého přijetí obchodní komunikace a udržení dobrého pracovního vztahu Mezilidské dovednosti Mezilidské dovednosti jsou dovednosti potřebné k efektivní komunikaci, interakci a práci s jednotlivci a skupinami. Lidé s dobrými mezilidskými dovednostmi jsou silnými verbálními i neverbálními komunikátory a jsou často považováni za „dobré s lidmi“. mezi vrstevníky, mezi nadřízenými a podřízenými, mezi profesionály a s novými nebo potenciálními zaměstnavateli Jak získat práci v investičním bankovnictví? Tato příručka nastiňuje, jak získat práci v investičním bankovnictví pomocí tří nejlepších taktik: vytváření sítí a obnovení, příprava na pohovor a technické dovednosti nebo zákazníci.

Obchodní e-mail - Jak ukončit e-mail ukončením dopisu

Uzávěrky dopisů - Jak ukončit e-mail (příklady)

Uzavření obchodního e-mailu nemusí být zdlouhavé a není třeba ho přemýšlet. Nejlepší cestou k ukončení profesionální korespondence je někdy snaha o jednoduchost a klasická odhlášení, díky nimž je práce hotová, aniž by byla rozvláčná nebo složitá.

Příklady nejlepších uzávěrek dopisů, jak ukončit e-mail:

  • S pozdravem
  • S úctou
  • pozdravy
  • Nejlepší
  • Vřelé pozdravy
  • Všechno nejlepší
  • S pozdravem
  • S pozdravem
  • Na zdraví
  • dík
  • S oceněním
  • Vysoce ceněné
  • Mluv brzo
  • Do příště
  • S pozdravem
  • Vše nejlepší

S pozdravem - nejbezpečnější způsob uzavírání dopisů

I když jsou všechny výše uvedené možnosti naprosto dobré pro psaní písmen, S pozdravem musí být celkově nejlepší volbou, protože je profesionální a platí pro všechny situace a všechny typy e-mailů.

Další body k tomu, jak ukončit e-mail

# 1 Zahrňte výzvu k akci

V závislosti na povaze odesílaného e-mailu není vždy nutná výzva k akci; ale obecně je to dobrý nápad. Pokud jste například komunikovali s kolegou, firmou nebo investorem o projektu nebo jste odeslali formulář, na který je třeba odpovědět, nezapomeňte e-mail zakončit větou, která společnosti nebo jednotlivci připomene, aby odpověděli . Říká něco jako: „První koncept je přiložen. Zkontrolujte je a vraťte se s jakýmikoli úpravami, “je to dobrý způsob, jak příjemci připomenout, že je z jeho strany nutná akce. Pokud je akce vrácení časově citlivá, nezapomeňte uvést termín pro odpověď.

Pokud e-mail nemusí nutně vyžadovat odpověď, je stále dobré e-mail ukončit frází, která příjemci sdělí, že komunikační linka je otevřená, na kterou může kdykoli odpovědět. Je to také dobrý způsob, jak zabránit zmeškaným e-mailům - odpověď, i když krátká, znamená, že příjemce e-mail skutečně přijal a přečetl si ho.

# 2 Udržujte to formální

To opět hodně záleží nejen na typu odesílaného e-mailu, ale také na tom, komu je e-mail odesílán. Vedení ukončení formálního e-mailu je obecně bezpečný způsob, jak vést profesionální korespondenci. Může to být stejně jednoduché jako zavření pomocí jména odesílatele a kontaktních údajů. Kontaktujte nás Kontaktujte nás přímo pro cokoli, s čím vám můžeme pomoci. Máme telefonickou, e-mailovou a chatovou podporu. Jsme tu, abychom vám pomohli posunout vaši finanční kariéru. . Nepoužívejte osobní kontaktní údaje, pokud se nejedná také o kontaktní údaje používané pro pracovní korespondenci.

Pro společnosti nebo jednotlivce, kteří posílají spoustu obchodních e-mailů, je nejlepší uvést jméno a kontaktní informace do podpisové části e-mailu. Tímto způsobem je profesionální uzavření zahrnuto do e-mailu, aniž byste jej museli pokaždé zadávat.

# 3 Trojitá hrozba

Existuje jeden způsob - s některými variantami -, který lze považovat za „trojí hrozbu“ zavírání e-mailů, protože je dostatečně formální, výzva k akci je poněkud inherentní a je jednoduchá a věcná.

Existuje řada způsobů, jak formulovat závěrku; jedním z nejklasičtějších je však: „Pojďme si promluvit brzy.“ Frázi lze přepnout, aby byla víceméně formální, a může obsahovat více specifik, pokud jde o výzvu k akci, zahrnutím parametrů toho, co znamená „brzy“.

Zkrácení fráze na jednoduše „Promluvte si brzy“ je poněkud méně formální a pravděpodobně se nejlépe zachrání u dlouhodobějších obchodních vztahů nebo u těch, které byly méně formální během doby, kdy se odesílatel a příjemce seznámili.

S pozdravem, shrnutí toho, jak ukončit e-mail, sbohem

souhrn

Obchodní e-maily jsou důležitou součástí každého pracovního vztahu. Znát nejlepší uzávěrky dopisů a jak ukončit e-mail profesionálním a srdečným způsobem pomáhá udržovat pracovní vztahy a tok komunikace zdravé a efektivní.

Související čtení

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce, jak ukončit e-mail. Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné následující zdroje:

  • Nejlepší písmo pro životopis Nejlepší písmo pro životopis Jako zásadní vizuální stránka životopisu může vybrané písmo hrát důležitou roli při získávání tolik vyhledávané práce jednotlivce. Nejlepší písmo pro životopis je čitelné a příjemné pro čtenáře. Zjistěte, proč jsou Times New Roman, Arial, Calibri nejlepší písma, která lze použít
  • Formát obchodního dopisu Formát obchodního dopisu Obchodní dopis by měl vždy dodržovat určitý formát a strukturu, aby bylo zajištěno, že je přijímán jako profesionální a na standardní úrovni. I když jich je mnoho
  • Dopis o rezignaci Dopis o rezignaci Dopis o rezignaci je oficiální dopis zaslaný zaměstnancem jejich zaměstnavateli s oznámením, že ve společnosti již nebude pracovat. Cílem rezignačního dopisu je vytvořit oficiální záznam o výpovědi, poskytnout podrobnosti o posledním dni zaměstnance, dalších krocích atd. Tato šablona dopisu
  • Všechny zdroje kariér Kariéra Prohledejte knihovnu kariérních zdrojů Finance. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found