Jak napsat dopis s nabídkou práce - Pokyny a šablony

Dopis s nabídkou práce nebo dopis s nabídkou zaměstnání je navržen tak, aby formálně nabídl práci uchazeči. Poskytuje seznámení s pozicí, společností a dalšími relevantními podrobnostmi o zaměstnání, včetně data zahájení, kompenzace Kompenzace Kompenzace a mzdových příruček u pracovních míst v oblasti podnikových financí, investičního bankovnictví, výzkumu kapitálu, FP&A, účetnictví, komerčního bankovnictví, absolventů FMVA, , výhody a pracovní doba, které kandidátovi pomohou rozhodnout se, zda nabídku práce přijme či nikoli.

Dopis o pracovní nabídce

Kdy byste měli poslat dopis s nabídkou práce? Zatímco některé společnosti najímají na místě, jiným trvá nějakou dobu, než se rozhodnou. Dopis o pracovní nabídce se obvykle zasílá po rozšíření ústní nabídky na uchazeče, který prošel ověřením spolehlivosti Zaměstnavatel ověřením spolehlivosti Zaměstnavatel ověření spolehlivosti se týká kontroly minulých záznamů osoby za účelem sestavení jejích trestních, finančních a obchodních záznamů. Kontroly pozadí jsou, doklad o způsobilosti k zaměstnání, kontrola referencí Profesionální reference Profesionální reference jsou osoby, které se mohou zaručit za vaši kvalifikaci pro práci na základě jejich vhledu do vaší pracovní morálky, dovedností, silných stránek a úspěchů. Typickým profesním odkazem je bývalý zaměstnavatel, klient, kolega, učitel, nadřízený atd. Atd.

Jakmile najdete svého nejlepšího kandidáta, musíte rychle jednat, abyste ho dostali z trhu práce. Trh práce Trh práce je místem, kde se setkává nabídka a poptávka po pracovních místech, přičemž pracovníci nebo pracovníci poskytující služby, které poptávka zaměstnavatelů. Pracovníkem může být kdokoli, kdo si přeje nabídnout své služby za odměnu, zatímco zaměstnavatelem může být jediný subjekt nebo organizace, a zaslání dopisu s vaší nabídkou práce vám to pomůže. Mějte na paměti, že nejlepší kandidáti s největší pravděpodobností získají několik společností, které je chtějí najmout, takže je nezbytné hned udělat solidní nabídku.

Pokyny pro psaní dopisu o pracovní nabídce

Zde jsou různé prvky, které by měly být obsaženy v dopise o pracovní nabídce. Neexistuje žádný standardní formát, takže si můžete zvolit přeuspořádání podrobností v závislosti na společnosti a pozici:

  • Logo společnosti - Ujistěte se, že používáte oficiální hlavičkový papír s logem vaší společnosti. Váš dopis je profesionální a legitimní, což kandidáta povzbuzuje k důkladnému přečtení.
  • Datum a kontaktní údaje - Uveďte datum, celé jméno a úplnou adresu kandidáta.
  • Úvodní linka - Uvítací nebo otevírací linku můžete vytvořit formální nebo neformální, v závislosti na firemní kultuře. Začněte výrazem „Dear [Candidate's name]“ a poté mu nabídněte práci s kladným výsledkem, například „Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout místo v [Company name]!“
  • Konkrétní podrobnosti o práci - Tato část zahrnuje název práce, očekávané datum zahájení, stav zaměstnání (na plný nebo částečný úvazek), adresu kanceláře, jméno nadřízeného nebo vedoucího a povinnosti a odpovědnosti.
  • Plat - Vysvětlete, kolik uchazeč vydělá za rok, měsíc nebo hodinu, jak často dostane zaplaceno a způsob platby. Pokud je to možné, můžete také sdílet bonusové nebo provizní struktury.
  • Výhody - Uveďte souhrn klíčových výhod společnosti, jako je pojištění, placené volno, plán 401 (k), flexibilní pracovní doba a možnosti vzdáleného přístupu nebo práce z domova.
  • Stav vůle - Znamená to, že společnost a její zaměstnanci mohou ukončit pracovní poměr z jakéhokoli důvodu a kdykoli. Při projednávání statusu vůle možná budete chtít vyhledat právní pomoc, abyste se později vyhnuli problémům.
  • Datum vypršení platnosti - Je na vás, zda chcete uvést datum vypršení platnosti nebo ne. Pokud dáváte přednost uchazeči termín při zvažování vaší pracovní nabídky, udělejte to alespoň jeden týden. Stanovení časového limitu vám umožní okamžitě najít další vyhlídky pro případ, že by váš preferovaný kandidát vaši nabídku odmítl.
  • Závěrečná čára - Uveďte podrobnosti o tom, jak vás může uchazeč kontaktovat v případě, že má dotazy k pracovní nabídce.

Šablony dopisů s nabídkou práce

Zde je několik šablon, které vám mohou pomoci při psaní dopisu s nabídkou práce:

Šablona dopisu s formální nabídkou práce

[Logo společnosti]

MM / DD / RRRR

Celé jméno kandidáta

Úplná adresa kandidáta

Vážený [jméno kandidáta],

Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout pozici [Název pracovní pozice] ve společnosti [Název společnosti]!

Věříme, že vaše znalosti, dovednosti a zkušenosti se skvěle hodí k pozici [na plný nebo částečný úvazek] [název pozice]. V této roli se od vás očekává [diskutovat o povinnostech a odpovědnosti]. Začnete dne [datum zahájení] a budete se hlásit přímo [jméno supervizora] na [adresa kanceláře]. Očekává se, že budete pracovat od [pracovní doby a dnů v týdnu].

Pro tuto pozici je počáteční plat [částka], která bude vyplácena [měsíčně, týdně atd.] Prostřednictvím [šek, bankovní vklad atd.]. První výplatní období bude [datum]. Kromě platu nabízíme klíčové výhody jako [pojištění, placené volno atd.]. Balíček výhod bude podrobněji vysvětlen během orientace na zaměstnance.

Vaše zaměstnání u [Název společnosti] bude v libovolném stavu. To znamená, že vy a společnost můžete ukončit pracovní poměr z jakéhokoli důvodu a kdykoli.

Pokud jeho pracovní nabídku přijmete, podepište a vraťte tento dopis nejpozději [datum ukončení platnosti].

Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte mi zavolat na [telefonní číslo] nebo poslat e-mail na [e-mailová adresa]. Jsme rádi, že vás máme v našem týmu, a těšíme se na spolupráci!

S pozdravem

[Tvůj podpis]

[Vaše celé jméno]

[Tvůj pracovní titul]

Neformální pracovní nabídka šablona dopisu

Vážený [jméno kandidáta],

Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout pozici [Název pracovní pozice] ve společnosti [Název společnosti]!

Po několika pohovorech s různými kandidáty věříme, že jste pro danou pozici ten nejlepší.

[Název společnosti] vám nabízí roli [na plný nebo částečný úvazek] jako [Název pozice]. Začnete dne [datum zahájení] a budete se hlásit přímo [jméno supervizora] na [adresa kanceláře]. Očekává se, že budete pracovat od [pracovní doby a dnů v týdnu].

Počáteční plat [částka] za [rok, měsíc atd.] Obdržíte prostřednictvím [šek, bankovní vklad atd.] Počínaje [datum první výplatní lhůty]. Kromě platu získáte klíčové výhody včetně [pojištění, placené volno atd.]. Balíček výhod bude podrobněji vysvětlen během orientace na zaměstnance.

Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte mi zavolat na [telefonní číslo] nebo poslat e-mail na [e-mailová adresa].

Jsme rádi, že vás máme v našem týmu, a těšíme se na spolupráci!

S pozdravem,

[Vaše celé jméno]

[Tvůj pracovní titul]

[Datum]

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce, jak psát dopis s nabídkou práce. Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Dopis o ověření zaměstnání Dopis o ověření zaměstnání Dopis o ověření zaměstnání je dopis, který slouží jako důkaz, že zaměstnanec je v současné době zaměstnán v určité společnosti nebo byl dříve zaměstnán ve společnosti. Dopis se často používá k potvrzení zkušeností zaměstnance v konkrétní oblasti
  • Dohoda o nekonkurování Dohoda o nekonkurování Dohoda o nekonkurování je smlouva mezi zaměstnavatelem a zaměstnancem, která zaměstnanci brání v používání informací získaných během zaměstnání
  • Děkujeme vám po rozhovoru s e-mailem Děkujeme vám po rozhovoru s e-mailem I když to není „povinné“, důrazně se doporučuje poslat vám e-mail s poděkováním po rozhovoru, abyste posílili svůj zájem o příležitost, zdůraznili své silné stránky a navázali na cokoli z pohovoru. Doporučujeme poslat e-mail do několika hodin od pohovoru, protože náboroví manažeři často rozhodují velmi rychle
  • Kdy použít „Koho se to může týkat“ Kdy použít „Koho se to může týkat“ Ačkoli fráze „Koho se to může týkat“ bylo populárním úvodním pozdravem na tradičním pracovišti, od té doby tento pojem v moderním prostředí zastaral. . Vznik nových komunikačních trendů, jako je internet a online adresáře, usnadnil nalezení konkrétního názvu

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found