Banky v Dominikánské republice - přehled top 10 bank

V Dominikánské republice (DR) je 17 různých finančních institucí a bank. Patří mezi ně komerční banky, hypoteční banky, státní banky a spořitelní a úvěrové instituce. Banco Central de la República Dominicana (BCRD) je odpovědná za regulaci měnového systému a bank v Dominikánské republice. Společnost BCRD byla založena v roce 1947 a řídí se měnovým a finančním zákonem.

Banky v Dominikánské republice (DR)

Z hodnocení B1 Moody’s Investors Service nedávno upgradovala dlouhodobý rating emitenta a dluhu Dominikánské republiky na Ba3. Jeho výhled se také změnil z pozitivního na stabilní. Ratingová agentura přisuzuje zlepšený výhled pokračujícímu silnému růstu země a poklesu fiskálního deficitu.

Pro každého, kdo uvažuje o bankovní kariéře v Dominikánské republice, je tento seznam nejlepších bank v Dominikánské republice užitečným průvodcem, kde začít. Chcete-li se dozvědět více, podívejte se na náš seznam finančních institucí Společnosti Seznam hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Mezi nejlepší banky v Dominikánské republice patří:

BanReservas

Pokud jde o aktiva, BanReservas je největší z bank v Dominikánské republice. Banka byla založena v roce 1941 a poskytuje osobní a obchodní bankovní řešení. V roce 2016 finanční časopisy Latin Finance, World Finance a The Banker jmenovaly BanReservas Dominikánskou bankou roku. V roce 2017 finanční časopis Euromoney uznal BanReservas jako nejlepší banku Dominikánské republiky.

Banco Populární Dominicano

Společnost Banco Popular Dominicano (BPD), založená v roce 1963, poskytuje řadu finančních řešení, včetně spoření, šeků, půjček, pojištění a investic více než dvěma milionům zákazníků. Prostřednictvím bankopojišťovacích služeb nabízí osobní úrazové a životní pojištění. Se sídlem v Santo Domingu provozuje největší síť bank v Dominikánské republice s více než 200 pobočkami.

Banco BHD Leon

Jednou z největších bank v Dominikánské republice je Banco BHD Leon, která byla založena v roce 1972. Banka má 19% podíl na trhu a poskytuje řadu bankovních produktů prostřednictvím více než 133 poboček a více než 545 bankomatů po celé zemi.

Banco BHD Leon obsluhuje více než 980 000 zákazníků a specializuje se na různé segmenty, včetně jednotlivců, malých a středních podniků a korporací a vládních oddělení. V roce 2013 uznala Americká obchodní komora cenu Banco BHD Leon za cenu sociální odpovědnosti.

Banco Dominicano del Progreso

Banco Dominicano del Progreso poskytuje finanční služby se specializací na osobní bankovnictví, stejně jako na střední podnikání a podnikové bankovnictví. Banka dohlíží na síť 57 poboček a 169 bankomatů po celé zemi. Provozuje také platformu online bankovnictví a kontaktní centrum služeb světové úrovně 24/7.

V roce 1974 byla banka založena pod názvem Banco de Boston Dominicano S.A. jako dceřiná společnost First National Bank of Boston. Název Banco Dominicano del Progreso byl přijat v roce 1984.

Banco Santa Cruz

Banco Santa Cruz byla založena v roce 1983 pod názvem Inversiones Santa Cruz, SA., S cílem podporovat agro-průmyslový rozvoj a obchod. Banka poskytuje komplexní portfolio finančních produktů a služeb více než 140 000 zákazníkům v Dominikánské republice.

Banco BDI

Banco BDI byla založena v roce 1974 a byla oprávněna k činnosti měnovou radou. V letech 1975 až 1987 hrála významnou roli při mobilizaci zdrojů pro agropodnikání a průmyslová odvětví Dominikánské republiky. V roce 1988 rozšířila své služby na soukromé a podnikové bankovnictví.

Dříve známá jako Banco de Desarrollo Industrial, přijala své současné jméno v roce 2001. Banka poskytuje služby vkladů, kontroly, spotřebitelského financování a internetového bankovnictví. Společnost má sídlo v Santo Domingu a v současné době zaměstnává 258 osob.

Banco Vimenca

Společnost Banco Múltiple Vimenca SA, založená v roce 2002, nabízí širokou škálu finančních služeb. Banka funguje pod správou měnového a finančního zákona. Působí jako součást skupiny Empresas Vimenca a dohlíží na sedm kanceláří v zemi - pět v Santo Domingu a dvě pobočky v Santiagu a Bávaru, což ji řadí mezi nejmenší banky v Dominikánské republice.

Scotiabank República Dominicana

Společnost Scotiabank República Dominicana, založená v roce 1920, poskytuje produkty a služby osobního a podnikového bankovnictví se zaměřením na malé a střední společnosti a korporace v zemi. Soukromá finanční instituce působí jako dceřiná společnost skupiny Scotiabank Group a spravuje síť 74 poboček a 20 prodejních míst.

Citi Dominikánská republika

Mezinárodní finanční skupina Citibank zahájila svoji činnost v Dominikánské republice před více než 50 lety. Citi Dominican Republic nabízí širokou škálu bankovních produktů a služeb jednotlivcům, místním a nadnárodním společnostem a finančním institucím. V zemi se proslavila nabídkou programů Trade Finance & Services a Emise dluhů.

Citi Dominikánská republika je také známá svými iniciativami v oblasti rozvoje komunity, jako je financování projektů základního vzdělávání a mikrofinancování. To bylo uznáno předními publikacemi jako nejlepší korporátní / institucionální internetová banka a také za nejlepší bankovní výkon. Byl zařazen do seznamu 25 nejlepších společností v zemi.

Banco Unión

Banco Unión byla založena v roce 2008 s cílem poskytovat finanční produkty přistěhovalcům a revoluci ve vyplácení remitencí v Dominikánské republice. Dohlíží na jednu z největších platebních sítí v zemi a působí prostřednictvím sítě korespondentů v USA, Latinské Americe, Španělsku a dalších evropských zemích.

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví, Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu…. Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl průvodce po nejlepších bankách v Dominikánské republice (DR). Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • Nejlepší banky v USA Nejlepší banky v USA Podle americké Federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů existovalo v USA k únoru 2014 6 799 komerčních bank pojištěných FDIC. Centrální bankou v zemi je Federální rezervní banka, která vznikla po přijetí zákona o Federálních rezervách v roce 1913
  • Top 100 investičních bank Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found