Seznam investičních bank na středním trhu - přehled investic

Investiční bankovnictví na středním trhu Investiční bankovnictví Investiční bankovnictví je rozdělení banky nebo finanční instituce, které slouží vládám, korporacím a institucím poskytováním poradenských služeb v oblasti upisování (získávání kapitálu) a fúzí a akvizic (M&A). Investiční banky jednají jako zprostředkovatelé, jsou finanční instituce nebo zprostředkovatelé, kteří obchodují převážně se společnostmi se středním trhem, zejména za účelem získávání dluhu nebo vlastního kapitálu, jakož i fúzí a akvizic. Firmy na středním trhu jsou středně velké podniky, které mají roční tržby od 10 milionů do 500 milionů dolarů a 100 až 2 000 zaměstnanců. Mezi nejznámější investiční banky na středním trhu patří Robert W. Baird, Piper Jaffray & Co, Needham & Co a Stifel Financial Corp.

Investiční banky na středním trhu

Kritéria pro investiční banky na středním trhu

Investiční banka se středním trhem je jednou z širších kategorií v rámci operací investičního bankovnictví. Dalšími kategoriemi jsou banky s bulge bracket Investiční banky s bulge bracket Investiční banky s bulge bracket jsou nejlepší světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a butikové banky Butikové investiční banky Butikové investiční banky jsou menší firmy, které obvykle nenabízejí investiční bankovnictví s úplnými službami, ale nabízejí alespoň jednu finanční službu investičního bankovnictví. Butikové banky mají často pouze místní nebo regionální zastoupení, i když některé fungují globálně. Seznam butikových investičních bank.

Investiční banky na středním trhu se od ostatních odlišují následujícími atributy:

  • Velikost dohody - Dohody nebo transakce s firmami na středním trhu se obvykle pohybují od 10 do 500 milionů dolarů
  • Geografické zaměření - Investiční banky na středním trhu mají obvykle silnou místní přítomnost, ale nemají mezinárodní působnost ve srovnání s bankou typu bulge bracket, která má po celém světě mnoho zámořských poboček a kanceláří.
  • Služby - Nabízené služby zahrnují následující: poradenské služby v oblasti fúzí a akvizic, získávání dluhu a vlastního kapitálu a restrukturalizace společností
  • Zaměření na klienta - Banky na středním trhu často jednají s relativně menšími, soukromými firmami, nabízejí více přizpůsobené nebo personalizované služby a zaměřují se na spolupráci se společnostmi v konkrétním tržním sektoru nebo odvětví (tímto způsobem se blíží butiku nebo specializovaným bankám)

Jak jsou klasifikovány investiční banky na středním trhu?

Firmy na středním trhu se obecně dělí do následujících tří kategorií:

  • Vnitrostátní firmy se středním trhem s úplnými službami - Rozšířit své služby tak, aby kombinovaly investiční bankovnictví, správu majetku, kapitálový výzkum a makléřské a soukromé kapitálové služby. Příkladem jsou William Blair & Co., Piper Jaffray a Robert W. Baird.
  • Národní poradní firmy - Do této kategorie patří především velké účetní firmy Účetnictví Veřejné účetní firmy se skládají z účetních, jejichž úkolem je sloužit podnikům, jednotlivcům, vládním a neziskovým organizacím, a to kromě přípravy auditorských a účetních služeb i přípravou účetní závěrky, daní, které poskytují fúze a akvizice. Příkladem jsou Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers, Deloitte a KPMG.
  • Specialisté v jednom odvětví - Zaměřit své služby na společnosti se středním trhem v jednom odvětví, jako jsou společnosti pro správu nemovitostí nebo maloobchodní prodejny. Mohou také být spíše odvětvově specifické než odvětvové, např. Zdravotnictví, spotřební zboží. Příkladem je Brown Gibbons Lang & Co.

Seznam investičních bank na středním trhu

Investiční banky na středním trhu komunikují s firmami na středním trhu s ročním výnosem nižším než 1 miliarda USD a velikostí obchodu méně než 500 milionů USD.

Zde je seznam sedmi nejlepších investičních bank na středním trhu:

  1. William Blair & Co. - Poskytuje řadu finančních služeb, jako je výzkum a zprostředkování kapitálu, správa aktiv, soukromý kapitál a investiční bankovnictví. Zaměření se šíří napříč různými tržními odvětvími, jako jsou finanční služby, technologie, zdravotnictví, energetika a maloobchod.
  2. Robert W. Baird & Co. - Investiční bankovní společnost vlastněná zaměstnanci s 3 100 profesionály. Nabízí své služby řadě společností v oblasti zdravotnictví, nemovitostí, technologií, spotřebitele, distribuce energie a energetických a průmyslových technologií.
  3. Houlihan Lokey - Celosvětově uznávaná jako společnost zaměřená na poradenství a jako jedna z nejlepších investičních bank na středním trhu. Služby zahrnují finanční restrukturalizaci, podnikové finance a finanční poradenské služby spojené s fúzí a akvizicemi.
  4. Lincoln International - Považováno za elitní instituci s více pobočkami po celém světě. Známý svým agresivním přístupem ke slučovacím a akvizičním službám.
  5. Stifel - Uznáván za své poradenské služby v oblasti IPO v sektoru středního trhu. Zaměřuje se na společnosti v odvětví obrany, letectví a kosmonautiky, finančních služeb, zdravotnictví, energetiky a nemovitostí.
  6. Harris William & Co. - Založila své jméno v oblasti obchodování s pákovým efektem. Populární mezi společnostmi zabývajícími se soukromým kapitálem se zaměřením především na média a telekomunikace, zdravotnictví a biologické vědy, obchodní služby, spotřebitele, dopravu a logistiku, distribuci specialit a energii a energii.
  7. KPMG podnikové finance - Se silnou reputací a dlouhodobým odkazem, zejména v profesionálních službách, jako jsou účetní, daňové a auditorské služby. Zaměřuje se hlavně na 11 vertikál - pojišťovnictví, nemovitosti, spotřebitelské trhy, média a marketing, technologie a komunikace, energie a přírodní zdroje, obchodní služby, čisté technologie a průmyslové technologie, finanční služby, zdravotnictví a průmyslové trhy.

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli seznam středních investičních bank Finance. Abychom se dál učili a zlepšovali svou kariéru, důrazně doporučujeme tyto další zdroje:

  • Investiční banky s bulge bracket Investiční banky s bulge bracket Investiční banky s bulge bracket jsou nejlepší světové investiční banky. Seznam zahrnuje společnosti jako Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML a JP Morgan. Co je to Bulge Bracket Investment Bank a
  • Seznam 100 nejlepších investičních bank Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank na světě seřazených podle abecedy. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
  • Průvodce IB rozhovorem Investiční bankovnictví Interview Otázky a odpovědi Investiční bankovnictví - otázky a odpovědi. Tuto skutečnou formu banka využívala k najímání nového analytika nebo spolupracovníka. Statistiky a strategie IB rozhovoru. Dotazy jsou seřazeny podle: přehled bank a odvětví, historie zaměstnání (životopis), technické otázky (finance, účetnictví, oceňování) a chování (přizpůsobení)
  • Osvědčené postupy pro finanční modelování Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy pro Excel týkající se předpokladů, ovladačů, předpovídání, propojení tří výroků, analýzy DCF atd.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found