Šablona vzorce odchylky - Stáhněte si šablonu aplikace Excel zdarma

Tato šablona vzorce odchylky vám pomůže zjistit rozptyl mezi skutečnými a prognózovanými finančními čísly.

Takto vypadá varianční vzorec šablony:

Screenshot šablony šablony odchylky

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Varianční vzorec se používá k výpočtu rozdílu mezi prognózou a skutečným výsledkem. Rozptyl lze vyjádřit jako procento nebo celé číslo (hodnota dolaru nebo počet jednotek). Analýza odchylek a vzorec odchylky hrají důležitou roli ve finančním plánování a analýze společnosti. Jobs Procházet popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování nabídek v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších oblastech financí. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších (FP&A), které pomáhají hodnotit výsledky a činit informovaná rozhodnutí pro další podnikání.

Existují dva vzorce pro výpočet rozptylu:

Rozptyl% = Skutečná / Předpověď - 1 nebo Odchylka $ = Skutečná - předpověď

Rozdíly v rozpočtování a předpovídání

Vzorec odchylky je užitečný při rozpočtování a prognózování při analýze výsledků. Úkolem finančního analytika je měřit výsledky, porovnávat je s rozpočtem / prognózou a vysvětlovat, co způsobilo jakýkoli rozdíl.

V oddělení společnosti Financial Planning & Analysis, the role of FP&A Jobs Procházejte popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, výzkumu kapitálu, pokladně, FP&A, podnikových financích, účetnictví a dalších oblastech financí. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, které představují vedení s přesnými, včasnými a důkladnými informacemi, aby mohli činit efektivní rozhodnutí o dalším podnikání.

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found