Jak stahovat data v PitchBooku - Průvodce exportem dat do aplikace Excel

Stažení Pitchbooku - Na platformě PitchBook mohou uživatelé exportovat data o společnostech, nabídkách a kontaktních informacích do tabulky aplikace Excel. Tato funkce stahování dat je obzvláště užitečná, když uživatelé chtějí konsolidovat a organizovat velkou sadu dat pro finanční analýzy nebo výkaznictví. V tomto kurzu si ukážeme různé způsoby, jak mohou uživatelé stahovat data z platformy.

# 1 Stažení výsledků vyhledávání společností a nabídek

Použijeme ukázkové vyhledávání z našeho předchozího průvodce - Hledání společností podle odvětví a historie obchodů v PitchBooku Hledání společností podle odvětví a činnosti obchodů v PitchBooku Jednou z nejdůležitějších funkcí v PitchBooku je funkce Pokročilé vyhledávání. Umožňuje uživatelům vyhledávat v datové platformě PitchBook společnosti a dohody, investory a kupující, fondy a IRR, dluhy a půjčky, komanditní společnosti, poskytovatele služeb, lidi a veřejné finance pomocí vyhledávacích filtrů podle různých kritérií. vám ukáže běžný způsob exportu dat pro více společností. Na stránce Výsledky hledání přejděte na kartu Společnosti a zobrazte kompletní seznam firem, které odpovídají našim kritériím vyhledávání. V horní nabídce této stránky klikněte na Stáhnout do aplikace Excel.

Stahování výsledků vyhledávání PitchBook vyniká

Vyberte šablonu

Mělo by se zobrazit vyskakovací okno s výzvou k výběru šablony pro stažení. Klikněte na rozevírací nabídku a vyberte možnost Vyhledat sloupce výsledků.

PitchBook dowload vyberte sloupce s výsledky vyhledávání

Šablona sloupců s výsledky vyhledávání

Každá ze šablon vám poskytne různé sady dat na základě vašeho vyhledávání. Například šablona Vyhledávací sloupce výsledků zobrazí všechny sloupce, které právě prohlížíte na stránce Výsledky hledání. Ve stejném okně také najdete informace o počtu stažení požadovaných pro tento export a počtu denních a měsíčních stažení zbývajících na vašem účtu.

Stahování PitchBooku vyniká ve sloupcích s výsledky vyhledávání

Šablona nabídek

Prozkoumejme také další dostupné šablony. Pokud vyberete šablonu Nabídky, zobrazí se všechny sloupce zobrazené na kartě Nabídky pro konkrétní výsledek vyhledávání. Všimněte si, že datová sada většinou souvisí s podrobnostmi transakcí obchodu, které se liší od toho, co najdete v zobrazení Společnosti.

Stahování PitchBooku pro Excel

Další šablony

Ke stažení je k dispozici mnoho dalších šablon, například šablona Primární kontakty společnosti, ze které můžete exportovat informace o lidech, kteří jsou ve vašem hledání spojeni se seznamem společností, nebo šablona Investiční dohody, která vám poskytne údaje o investicích provedených na tyto dohody.

Stáhněte si výsledky hledání dohod do Excelu

Jakmile vyberete vhodnou šablonu pro výsledky hledání, klikněte na Stáhnout v levé dolní části okna. Tím se exportují vybraná data z Pitchbooku do tabulky aplikace Excel.

PitchBook ke stažení nabízí výsledky hledání, aby vynikal

Zkontrolujte stažená data v aplikaci Excel

Níže je ukázka toho, jak by vypadalo stažení aplikace Excel, jakmile exportujete data z PitchBooku do souboru aplikace Excel.

Poznámka: V souladu s uživatelskou smlouvou PitchBook by všechny stažené dokumenty nebo obsahy měly být použity pouze pro datové účely. Vzhledem k tomu, že data jsou často získávána přímo od samotných entit, je nutné, aby příjemci odstranili všechny exportované soubory 30 dní po stažení, pokud od společnosti PitchBook Data, Inc.

PitchBook se zabývá stažením souboru aplikace Excel

# 2 Stáhněte si profil společnosti

Kromě exportu výsledků vyhledávání více společností nebo nabídek si uživatelé mohou také stáhnout informace o jedné společnosti na své profilové stránce.

Jako příklad použijeme Apple (NAS: AAPL). Na stránce profilu společnosti klikněte na ikonu Stáhnout v pravém horním rohu.

Stáhněte si PitchBook profil společnosti Apple

Stáhněte si data profilu společnosti do souboru Excel

Měli byste mít možnost stáhnout data profilu společnosti jako soubor Excel, dokument Word nebo soubor PDF. V našem příkladu vyberte Excel.

Stáhněte si PitchBook profil společnosti Apple a vynikněte

Vyberte Stáhnout šablonu

V rozbalovacím okně použijte rozevírací nabídku k výběru z dostupných šablon na stránce Výsledky hledání. Mezi šablonami můžete přepínat, abyste mohli zobrazit různé datové body a zobrazit počet požadovaných stažení pro každou šablonu. Pro tento export vybereme šablonu Public Financials. Dokončete kliknutím na Stáhnout.

PitchBook stahuje veřejné finance společnosti

Zkontrolujte, zda není v aplikaci Excel k dispozici Pitchbook pro veřejné finance

Níže je snímek obrazovky ukázkového veřejného finančního souboru Excel staženého z profilu společnosti Apple.

Poznámka: V souladu s uživatelskou smlouvou PitchBook by všechny stažené dokumenty nebo obsahy měly být použity pouze pro datové účely. Vzhledem k tomu, že data jsou často získávána přímo od samotných entit, je vyžadováno, aby příjemci odstranili všechny exportované soubory po 30 dnech od stažení, pokud od společnosti PitchBook Data, Inc. nedal výslovný písemný souhlas.

PitchBook apple public financials download excel

Další informace najdete v programu FMVA s úplným ponořením do financí

Zaregistrujte se nyní do finančního programu Full Immersion FMVA a získejte na omezenou dobu bezplatný přístup k uživatelskému účtu PitchBook a můžete začít platformu prozkoumávat sami!

Důrazně vám také doporučujeme vyzkoušet kurz Advanced Financial Modeling & Valuation Course, který je postaven na případové studii na Amazon.com. Kurz zahrnuje videoukázku, jak pomocí platformy PitchBook Data vyhledávat finanční data Amazonu a exportovat je do Excelu pro podrobné finanční modelování a oceňování.

Další průvodce PitchBook

Děkujeme, že jste si přečetli tuto příručku, jak stahovat data do PitchBooku. Další výukové programy pro platformu najdete v naší výukové knihovně PitchBook nebo použijte některý z následujících odkazů:

  • Průvodce pro začátečníky PitchBook Průvodce pro začátečníky Pomocí finančního průvodce pro začátečníky Pitchbook můžete začít používat databázi PitchBook, prozkoumávat funkce na platformě a přizpůsobovat si své zkušenosti.
  • Pokročilé použití PitchBooku Pokročilé použití Pokročilého finančního průvodce Pitchbooku použijte k provádění přizpůsobeného vyhledávání společností, vícenásobných transakcí, transakcí fúzí a akvizic, IPO a dalších.
  • PitchBook Excel Plugin Excel Plugin V příručce Finance PitchBook Excel Plugin Guide se dozvíte, jak stáhnout plugin Excel a používat jeho rozsáhlou knihovnu šablon k provádění finanční analýzy.
  • Rozšíření PitchBook pro Chrome Rozšíření pro Chrome Pomocí finančního průvodce pro rozšíření PitchBook pro Chrome se naučíte, jak stáhnout výkonný nástroj a snadno přistupovat k datům PitchBooku z prohlížeče Chrome.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found