Akreditovaný specialista pro správu aktiv (AAMS) - přehled,

Akreditovaný specialista pro správu aktiv (AAMS®) je označení pro finanční profesionály, kteří se stávají finančními poradci nebo s novými finančními poradci začínají. Označení AAMS poskytne poradcům základní finanční znalosti se specifikací v oblasti správy aktiv Správa aktiv Správa aktiv je proces vývoje, provozu, údržby a prodeje aktiv nákladově efektivním způsobem. Tento termín, který se nejčastěji používá ve financích, se používá ve vztahu k jednotlivcům nebo firmám, které spravují aktiva jménem jednotlivců nebo jiných subjektů. a investice.

Akreditovaný specialista pro správu aktiv (AAMS)

souhrn

  • Accredited Asset Management Specialist (AAMS®) je označení finančních služeb, které poskytuje další vzdělání v oblasti správy aktiv.
  • AAMS® je samostudijní program s online moduly. Je založen na zkoušce s 80 otázkami a 70% úspěšností.
  • Program AAMS® poskytuje kredity, které lze použít k dokončení programu CFP®.

Rozebrat AAMS®

Program AAMS® je zaměřen na nové poradce nebo poradce v polovině kariéry, kteří se chtějí naučit, jak posunout vztahy se svými klienty na vyšší úroveň. Konkrétně získají schopnost poskytovat komplexnější poradenství v oblasti investičních strategií Investiční metody Tato příručka a přehled investičních metod nastiňují jejich hlavní způsoby, jak se investoři snaží vydělat peníze a řídit riziko na kapitálových trzích. Investicí je jakékoli aktivum nebo nástroj zakoupený s úmyslem prodat je za cenu vyšší, než je kupní cena v určitém budoucím časovém okamžiku (kapitálové zisky), nebo s nadějí, že aktivum přinese přímo příjem (například příjem z pronájmu) nebo dividendy). pro své klienty.

Je však důležité si uvědomit, že program si mohou zvolit i zkušenější poradci, pokud se rozhodnou, že potřebují více vzdělání v oblasti správy aktiv a investic. Některé z hlavních úspěchů programu budou zahrnovat schopnost identifikovat nově objevené investiční příležitosti a pochopení toho, jak rozpoznat problémy pojištění, daní, odchodu do důchodu a nemovitostí pro vaše klienty.

Výuka za označení AAMS® stojí 1 300 $. Poskytne poradcům přístup k online programu. Některé z modulů v programu budou diskutovat o tématech, jako je správa aktiv, alokace aktiv Alokace aktiv Alokace aktiv odkazuje na strategii, ve které jednotlivci rozdělují své investiční portfolio mezi různé rozmanité kategorie, aby minimalizovali investice, investování do důchodu, plánování nemovitostí a investice daně. Absolventi programu navíc obdrží určité kredity na dokončení programu Certified Financial Planner® (CFP), pokud se rozhodnou v něm pokračovat v budoucích letech.

Jednou z výhod jmenování je zejména to, že úroveň obtížnosti a časová náročnost nejsou tak vysoké jako u programu SRP. Poradci mohou program dokončit za pár měsíců, v závislosti na jejich předchozích znalostech.

Program AAMS® celkově nastaví poradce na novou pozici finančního poradce nebo plánovače. Moduly poskytnou příslušné znalosti k vyhodnocení majetku vašeho klienta a učiní vhodná doporučení ohledně jeho financí a investic.

Zkouška a další vzdělávání

Po samostudiu budou finanční poradci muset absolvovat závěrečnou zkoušku s 80 otázkami a získat hodnocení 70% nebo lepší, aby získali označení AAMS®. Některá témata zkoušky zahrnují investiční strategie, investiční politiku, investiční riziko a návratnost. Riziko a návratnost V investování jsou riziko a výnos vysoce korelované. Zvýšená potenciální návratnost investic obvykle jde ruku v ruce se zvýšeným rizikem. Mezi různé typy rizik patří riziko specifické pro projekt, riziko specifické pro dané odvětví, riziko konkurence, mezinárodní riziko a tržní riziko. a investiční výkon.

Poradci se dále musí zavázat a souhlasit s dodržováním etického kodexu po celou dobu své kariéry pod svým označením. Aby si udrželi akreditaci, musí také každé dva roky absolvovat řadu kurzů dalšího vzdělávání.

Kurzy dalšího vzdělávání zajistí, aby poradci měli aktuální informace o aktuálních změnách témat. Kurzy zahrnují poplatek za obnovení ve výši 95 $. Kromě toho musí také znovu potvrdit, že dodržují etický kodex.

Důležitost označení AAMS®

Znalosti a úspěchy v označení akreditovaného odborníka na správu aktiv (AAMS®) jsou důležité z několika důvodů. Za prvé, označení vám může poskytnout schopnost poskytnout vašim klientům více znalostí o tématech správy aktiv a zároveň zvýšit vaši akvizici nových klientů kvůli vaší specializované správě aktiv.

Pokud jde o pokračování v dalším vzdělávání, program AAMS® vám dává kredity, které si můžete zvolit pro dokončení programu CFP. Je to důležité, protože certifikace AAMS® vám může pomoci rozhodnout se, zda chcete pokračovat v CFP, protože je to v tomto odvětví mnohem větší krok. Toto označení vám může pomoci při rozhodování, jaké jsou vaše dlouhodobé cíle a zda chcete v budoucnu pokračovat v ještě intenzivnějším programu.

Kromě toho vám toto označení může poskytnout uznání v oboru díky vzdělání na téma týkající se financí. Může vám to zase pomoci v kariérním růstu a úspěchu, kompenzaci a výhodách.

Dodatečné zdroje

Finance nabízí Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, půjčky splátky a další. certifikační program pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na vyšší úroveň. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou znalostní základnu, prozkoumejte prosím další relevantní zdroje níže:

  • Akreditováno v obchodním oceňování (ABV) Akreditováno v obchodním oceňování (ABV) Akreditováno v obchodním oceňování (ABV) je pověření udělené účetním, kteří mají značnou úroveň znalostí v oblasti oceňování a
  • Americký institut CPA (AICPA) Americký institut CPA (AICPA) Americký institut CPA (AICPA) je nezisková organizace certifikovaných veřejných účetních ve Spojených státech. Byla založena v roce 1887 a jejím úkolem je vytvářet a hodnotit zkoušky Certified Public Accountant (CPA). Jednotlivci, kteří chtějí vykonávat praxi účetních ve Spojených státech, musí absolvovat
  • Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců (NAIFA) Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců (NAIFA) Národní asociace pojišťovacích a finančních poradců (NAIFA) je nezisková skupina usilující o podporu pozitivního regulačního prostředí pro její
  • Další odborné vzdělávání (CPE) Další odborné vzdělávání (CPE) Další odborné vzdělávání (CPE) je požadavek na Certified Public Accountants (CPA), který je navržen tak, aby pomáhal udržovat jejich kompetence a dovednosti jako poskytovatelé profesionálních služeb. V rámci trvalých požadavků na zachování označení CPA

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found