NuVescor - přehled, služby, manažerský tým

NuVescor je poradenská společnost pro fúze a akvizice se sídlem v Michiganu. Poskytuje obchodní ocenění Business Valuation Glossary Tento slovník pro oceňování podniků pokrývá nejdůležitější pojmy, které je třeba při oceňování společnosti znát. Tato příručka je součástí Finančního oceňování obchodních modelů, finanční analýzy a investičního poradenství společnostem se středním trhem. Tržní kapitalizace Tržní kapitalizace (Market Cap) je nejnovější tržní hodnotou nesplacených akcií společnosti. Market Cap se rovná aktuální ceně akcií vynásobené počtem akcií v oběhu. Investiční komunita často používá hodnotu tržní kapitalizace k hodnocení společností s ročními výnosy od 5 do 500 milionů dolarů. Firma slouží jak kupujícím, tak prodávajícím podniků po celých Spojených státech a v dalších zemích.

NuVescor

Podle webových stránek společnosti NuVescor dříve prodával společnosti v Detroitu, Kalamazoo, Lansingu, Greater Grand Rapids a dalších oblastech v Michiganu. Firma také podnikala ve více než 20 státech a v dalších zemích mimo USA.

Služby poskytované společností NuVescor

Jako společnost poskytující fúze a akvizice patří mezi hlavní služby společnosti NuVescor nákup a prodej podniků.

Nákup

NuVescor pomáhá společnostem a jednotlivcům, kteří chtějí koupit firmu, procházet procesem nákupu. Firma identifikuje společnosti, které jsou v prodeji, provádí due diligence Due Diligence Due diligence je proces ověřování, vyšetřování nebo auditu potenciální dohody nebo investiční příležitosti k potvrzení všech relevantních faktů a finančních informací a k ověření všeho, co bylo přineseno během procesu fúzí a akvizic nebo investičního procesu. Před uzavřením obchodu je dokončena náležitá péče. a připravuje marketingové materiály Investment Teaser Investment Teaser je jednostránkový nebo dvoustránkový profesionální dokument, který slouží k zavedení akviziční nebo investiční příležitosti pro strategické nebo finanční kupce. Teaser je důležitým dokumentem v transakčním procesu, protože se jedná o první dokument, který potenciální kupující vidí a který je kupujícím zaslán. Společnost NuVescor spolupracuje s dalšími profesionály, jako jsou CPA, právníci a specialisté na oceňování podniků, aby provedli kupující procesem nákupu. Typický nákupní proces zahrnuje následující:

  • Průzkum trhu

NuVescor shromažďuje všechny informace, které by kupující chtěli vědět o cílové společnosti. Tyto informace zahrnují předchozí finanční výkazy, strukturu řízení, trendy výkonnosti, zprávy auditora atd. Společnost provádí náležitou péči, aby poskytla kupujícím tolik informací, kolik potřebují k rozhodnutí. NuVescor také spolupracuje s klienty a jejich poradci na vývoji strategie akvizic nebo fúzí, která je založena na jejich konkrétních cílech.

  • Podpora kupujících

Podpora kupujících zahrnuje poskytování nástrojů a školení, které pomohou investorům učinit zdravé rozhodnutí. Pro nezkušené jednotlivé kupující firma poskytuje osobní koučování a nástroje, které potřebují během celého procesu. Pro společnosti, které chtějí získat další podniky, poskytuje NuVescor tým specialistů, kteří společně s interním týmem klienta usnadňují proces nákupu. Cílem podpory kupujících je odpovědět na jakékoli otázky kupujících ohledně procesu, poskytnout všechny požadované informace a pomoci jim vytvořit vlastní strategii, která bude sloužit jako základ pro jednání.

  • Financování

Společnost NuVescor spolupracuje s poskytovateli financí na zajištění požadovaného financování pro usnadnění transakce. Někteří kupující mohou mít zájem o získání podniku, ale chybí jim prostředky na usnadnění transakce. V takových scénářích jim společnost NuVescor představí seznam balíčků financování od svých kontaktů, který odpovídá obchodnímu modelu jejich klienta.

Prodejní

NuVescor pomáhá majitelům podniků prodávat jejich podniky způsobem, který poskytuje hodnotu vlastníkům a investorům společnosti. Některé z těchto činností zahrnují provádění oceňování podniků, vypisování podniků k prodeji, vyhledávání a prověřování potenciálních kupců podniku a poskytování technické pomoci až do posledního místa prodeje nebo akvizice. NuVescor sleduje následující proces transakce RUA:

  • Příprava

Toto je první fáze procesu prodeje a obvykle trvá 30-60 dní. Zahrnuje provádění průzkumu trhu, testování a kontrolu finančních informací o společnosti. NuVescor hodnotí připravenost vlastníka pokročit s obchodním prodejem a poté připraví strategický plán prodeje podniku.

  • Dohazování

Dohazování je druhým krokem procesu transakce Rua a trvá v průměru 60-90 dní. Zahrnuje přiřazení prodejců k potenciálním kupcům. Společnost připravuje a organizuje prezentace a obchodní návrhy, které podrobně popisují všechny důležité informace o společnosti, jako je historie, výkonnostní trendy a finanční výkazy za poslední roky. Tyto informace pomáhají zúžit na nejlepší potenciální kupce, kteří jsou připraveni podnik převzít. Zajišťuje, že prodejci dostanou nejlepší nabídku pro podnik a kupující získají nejlepší hodnotu za peníze.

  • Zavírání

Jakmile společnost najde ideální shody pro prodejce, přejde do závěrečné fáze. Tato fáze trvá 60-90 dní. Prodávající dostane nejslibnější návrhy na nákup, aby určil, který z nich odpovídá tomu, co hledají. Jakmile prodejce vybere nejlepší návrh, společnost naplánuje závěrečné zasedání, které zahrnuje přípravu a podepsání všech požadovaných právních dokumentů.

Nástroje používané NuVescorem v procesu prodeje

NuVescor používá dva hlavní nástroje k usnadnění procesu prodeje. Mezi nástroje patří:

Hodnocení prodeje

Hodnocení prodeje je hodnocení s osmi otázkami, jehož cílem je posoudit připravenost prodejce prodat své podnikání. Je ideální pro společnosti a jednotlivce, kteří plánují prodat své podnikání okamžitě nebo během několika let. Po dokončení testu společnost zašle důvěrné výsledky prodejcům během krátké doby.

Systém pro vytváření hodnot

Systém vytváření hodnot je podrobnějším nástrojem, jehož dokončení trvá v průměru 13 minut. Poskytuje okamžité skóre po dokončení predikce druhu nabídky, kterou firma dostane.

NuVescor

NuVescor Management Team

Randy Rua (řídící partner)

Rua je řídícím partnerem společnosti NuVescor a mozkem procesu transakce Rua. Založil Rua Associates v roce 2010 a později koupil společnost NuVescor v roce 2016. Je Certified Business Appraiser (National Association of Certified Valuators and Analysts), Certified Exit Planning Advisor (Exit Planning Institute) a Certified Advisor for the Value Builder System. Je držitelem BS titul v oboru inženýrství na Calvin University a titul MBA v oboru podnikání na University of Southern California.

Nick Good (výkonný ředitel)

Good nastoupil do společnosti NuVescor v roce 2013 jako hlavní analytik a nyní pracuje jako výkonný ředitel ve společnosti. Poskytuje strategické směry v procesu nákupu a prodeje prostřednictvím finančního modelování, strukturování transakcí, vyjednávání a koordinace převodu vlastnictví z prodejců na kupující. Nick má bakalářský titul v oboru podnikání na Calvin College a titul MBA v oboru finance na Boston College.

Bruce Meyer (výkonný ředitel)

Meyer nastoupil do společnosti NuVescor v roce 2017 a slouží jako výkonný ředitel. Mezi jeho hlavní odpovědnosti patří identifikace kupujících pro projekty na straně prodeje a práce s vyhledáváním akvizic na straně nákupu. Předtím sloužil v námořnictvu Spojených států. Vystudoval Baker College na Baker College a také studoval na University of Michigan Ann Arbor.

Travis Ernst (výkonný ředitel)

Ernst zpočátku pracoval ve společnosti Rua Associates před nástupem do společnosti NuVescor na pozici výkonného ředitele v roce 2017. Mezi jeho odpovědnosti patří projektové řízení a dohled nad klienty v procesu transakce Rua od začátku do konce. Travis sloužil v americké armádě 12 let, než se pustil do podnikání. Je držitelem bakalářského titulu v oboru Business Administration na Grand Valley State University.

Kim Eluskie (finanční a HR administrátor)

Eluskie nastoupila do společnosti NuVescor v roce 2008 a v současné době pracuje jako finanční a HR administrátor. Mezi její odpovědnosti patří účetnictví, řízení lidských zdrojů, správa informací o klientech a další administrativní funkce kanceláře.

Více zdrojů

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce NuVescorem. Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikačního programu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. Chcete-li se dál učit a rozvíjet svou kariéru, podívejte se na další zdroje níže:

  • Zpráva auditora Zpráva auditora Zpráva nezávislého auditora je oficiální výrok externího nebo interního auditora ke kvalitě a přesnosti účetní závěrky
  • Firemní struktura Firemní struktura Firemní struktura označuje organizaci různých oddělení nebo obchodních jednotek v rámci společnosti. V závislosti na cílech společnosti a odvětví
  • Proces fúzí a akvizic Proces fúzí a akvizic Proces fúzí a akvizic Tato příručka vás provede všemi kroky procesu fúzí a akvizic. Zjistěte, jak se dokončují fúze, akvizice a dohody. V této příručce načrtneme proces akvizice od začátku do konce, různé typy nabyvatelů (strategické vs. finanční nákupy), význam synergií a transakční náklady
  • Důsledky a důsledky fúzí a akvizic Úvahy a důsledky fúzí a akvizic Při provádění fúzí a akvizic musí společnost uznat a přezkoumat všechny faktory a složitosti, které jdou do fúzí a akvizic. Tato příručka popisuje důležité

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found