Kurz finančního modelování Singapur - Corporate Finance Institute

Pokud hledáte finanční modelování Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem předpovědi finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. Samozřejmě v Singapuru by online kurz mohl být nejpohodlnějším způsobem, jak se naučit, jak sestavit model od nuly. Finance nabízí širokou škálu modelování v Excelu, ocenění Oceňování Oceňování se týká procesu stanovení současné hodnoty společnosti nebo aktiva. Toho lze dosáhnout pomocí řady technik. Analytici, kteří chtějí, strategické a další kurzy podnikového financování online, které slouží analytikům z celého světa, 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Registrací online získáte celoživotní přístup ke všem školicím materiálům a zdrojům.

V roce 2018 jsou v Singapuru třemi nejvýznamnějšími finančními a účetními zakázkami na vyžádání manažeři finančního plánování a analýz, finanční manažeři a daňoví manažeři - to vše s průměrným ročním platem přes 100 000 USD.

Z důvodu technologického pokroku se dovednosti potřebné pro kariéru ve finančním odvětví neustále mění, takže je třeba pokračovat ve vzdělávání a absolvovat školení, abyste získali nové dovednosti nebo dále vylepšili stávající sadu dovedností. S pokračujícím růstem soukromého bohatství v Singapuru je správa majetku jednou z oblastí, které budou potřebovat vysoce kvalitní odborníky. V posledních letech došlo v Asii k nárůstu počtu pracovních míst v oblasti řízení rizik a očekává se, že tento trend bude pokračovat.

Kurz finančního modelování Singapur

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found