NIBC - Soutěž o investiční bankovnictví, sponzorovaná CFI

Soutěž National Investment Banking Competition (NIBC) sdružuje 1600 studentů z více než 100 univerzit, kteří soutěží o uznání jako nejlepší tým v této soutěži. Souběžně s konkurencí se koná konference, která spojuje stovky dalších studentů a profesionálů z oblasti investičního bankovnictví, aby propojili a rozvíjeli své technické dovednosti.

NIBC je dobře sponzorována pomocí 17 investičních bank Seznam nejlepších investičních bank Seznam 100 nejlepších investičních bank na světě seřazený podle abecedy. Nejlepší investiční banky na seznamu jsou Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch , 12 soukromých kapitálových společností a společností spravujících aktiva, jakož i 14 právnických firem, účetních společností a kótovaných společností.

Logo soutěže NIBC National Investment Banking

Soutěž v případu investičního bankovnictví

Soutěž o případ NIBC je otevřena jak vysokoškolským, tak postgraduálním studentům, kteří chtějí využít a rozvíjet dovednosti ve finančním modelování a pitchingu založeném na simulaci transakce investičního bankovnictví v reálném světě.

Zaregistrujte se zde do soutěže.

Finanční tréninkový partner

Finance je hrdý na to, že je tréninkovým partnerem a sponzorem NIBC. Finance jako partner poskytuje konkurenci širokou podporu, včetně cen, simulací školení a marketingové podpory. Finance je předním světovým poskytovatelem online kurzů finančního modelování zaměřených na studenty a profesionály v oblasti investičního bankovnictví, kapitálového výzkumu a dalších oblastí kapitálových trhů.

Finanční modelování a příprava konference

Hledáte náskok před konkurencí?

Vyzkoušejte kurzy investičního bankovnictví Finance, abyste před konkurencí zvládli finanční modelování a oceňování společností.

Kromě kurzů má Finance širokou škálu knihoven kariérních zdrojů IB Careers Search Finance Careers Finance Finance. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a nástrojů a příruček pro samostudium Zdroje aplikace Excel Naučte se Excel online se stovkami bezplatných výukových programů, zdrojů, průvodců a cheat listů pro Excel! Zdroje financí jsou nejlepší způsob, jak se naučit Excel podle vašich vlastních podmínek. připravit vás na kariéru v investičním bankovnictví nebo v jakékoli jiné oblasti finančního sektoru.

Zdroj: Kurzy finančního finančního modelování.

Dodatečné zdroje

Děkujeme za přečtení finančního průvodce NIBC. Finance doufají, že se rozhodnete zaregistrovat na NIBC, abyste pomohli napomoci vaší kariéře a proniknout do investičního bankovnictví nebo jiných oblastí Wall Street. Chcete-li se dál učit a postupovat ve své kariéře, tyto další finanční zdroje vám pomohou na vaší cestě:

  • Osvědčené postupy pro finanční modelování Osvědčené postupy pro finanční modelování Tento článek má poskytnout čtenářům informace o osvědčených postupech pro finanční modelování a snadno použitelného podrobného průvodce sestavením finančního modelu.
  • Jak se stát skvělým finančním analytikem Analytik Trifecta eBook Finanční analytik eBook je ZDARMA a je k dispozici komukoli ke stažení ve formátu PDF. Další informace o analytice, prezentaci a měkkých dovednostech. Naučte se nejlepší osvědčené postupy v oboru, abyste vyčnívali z davu a stali se světovým finančním analytikem, 141 stránek.
  • Průvodce modelováním DCF Bezplatný průvodce tréninkem modelu DCF Model DCF je specifický typ finančního modelu používaného k oceňování podniku. Tento model je jednoduše prognózou neuvolněného volného peněžního toku společnosti
  • Pokročilé vzorce aplikace Excel Pokročilé vzorce aplikace Excel musíte znát Tyto pokročilé vzorce aplikace Excel jsou důležité pro znalost a posune vaše dovednosti v oblasti finanční analýzy na další úroveň. Pokročilé funkce aplikace Excel, které musíte znát. Naučte se 10 nejlepších vzorců aplikace Excel, které každý finanční analytik světové úrovně pravidelně používá. Tyto dovednosti zlepší vaši tabulkovou práci v jakékoli kariéře

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found