Nejlepší banky na Guernsey - přehled nejlepších 10 bank Guernsey

V březnu 2017 je na Guernsey 24 licencovaných bank. Bankovní sektor v zemi je hostitelem několika poboček a dceřiných společností mezinárodních bank se sídlem ve Spojeném království, zbytku Evropy, Spojených státech a několika dalších zemích.

Bankovní systém společnosti Guernsey se skládá ze sektorů privátního bankovnictví a podnikového bankovnictví. Firemní bankovnictví poskytuje kompletní sadu bankovních služeb obchodním společnostem, holdingovým a investičním společnostem, investičním fondům, trustům a kaptivním pojišťovacím společnostem. Privátní bankovnictví na druhé straně nabízí služby jednotlivcům s vysokým čistým jměním (HNWI) z Velké Británie a dalších zemí.

Od roku 2016 vlastnily banky na Guernsey aktiva v hodnotě 109 miliard USD, která zahrnují půjčky a zálohy, cenné papíry, investice a expozice uvnitř skupiny. Celkové závazky banky byly odhadnuty na 154 miliard USD.

Pro každého, kdo uvažuje o kariéře v bankách na Guernsey, je tento seznam nejlepších bank na Guernsey užitečným průvodcem, kde začít. Další informace najdete v našich seznamech finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Banky na Guernsey

Nejlepší banky v Guernsey jsou:

Royal Bank of Canada (Channel Islands) Limited

Banka byla založena na Guernsey v roce 1973 a je regulována komisí finančních služeb Guernsey v Guernsey a komisí finančních služeb v Jersey v Jersey. Je registrována podle zákona o bankovním podnikání (Jersey) z roku 1991 a zákona o bankovním dohledu (Bailiwick of Guernsey) z roku 1994, aby přijímala vklady. Zákon o finančních službách (Jersey) z roku 1998 a zákon o ochraně investorů (Bailiwick of Guernsey) z roku 1987 povoluje provozovat investiční činnost na Guernsey a Jersey.

Credit Suisse AG (pobočka Guernsey)

Credit Suisse AG Guernsey Branch poskytuje soukromé, obecné a online bankovní služby. Nabízí také investiční poradenství a úschovu, jakož i bankovní služby včetně běžných účtů, termínovaných vkladů, fiduciárních vkladů, bankovních směnek a elektronických převodů SWIFT. Společnost Credit Suisse (Guernsey) Limited navíc poskytuje služby devizových a peněžních trhů pro kolektivní úschovu cenných papírů a správu portfolia pro soukromé klienty. Společnost sídlí v přístavu St. Peter na Normanských ostrovech. Credit Suisse AG, pobočka Guernsey působí jako dceřiná společnost Credit Suisse AG. Byla založena v roce 1986.

Banka sídlí v přístavu St. Peter na Normanských ostrovech. Credit Suisse AG, pobočka Guernsey působí jako dceřiná společnost Credit Suisse AG. Byla založena v roce 1986.

Schroders CI Ltd.

Schroders poskytuje investiční služby na Guernsey. Společnost zaměstnává 4100 zaměstnanců ve svých 41 pobočkách po celém světě.

Skipton International Limited

Skipton International Limited byla založena v roce 2009. Jedná se o offshore banku, která poskytuje offshore spořicí účty a hypotéky na bydlení v Jersey a Guernsey. Zahraniční účty zahrnují oznámení, snadný přístup a účty s pevnou sazbou pro jednotlivce a hypoteční služby pro rezidenční zákazníky. Banka působí jako dceřiná společnost Skipton Building Society.

Lloyds Bank

Pobočka společnosti Lloyds Bank International Limited v Guernsey má licenci Guernsey Financial Services Commission s licencí na přijímání vkladů a provádění kontrolovaného investičního podnikání a zprostředkování pojištění podle zákona o bankovním dohledu (Bailiwick of Guernsey) z roku 1994, The Protection of Investors (Bailiwick of Guernsey) Zákon z roku 1987 (ve znění pozdějších předpisů) a Zákon o pojišťovacích manažerech a zprostředkovatelích pojištění (Bailiwick of Guernsey), 2002 (ve znění pozdějších předpisů). Je také registrována u Guernsey Financial Services Commission jako poskytovatel peněžních služeb.

Ostrov kanálu EFG Privátní banka

EFG Private Bank (Channel Islands) Limited v Guernsey poskytuje bankovnictví a úvěry, finanční plánování, správu investic, důvěru na moři a zakládání a správu společností. Byla založena v roce 2011 jako jedna ze soukromých bank na Guernsey a sídlí v přístavu St Peter na Normanských ostrovech. EFG International (Guernsey) Limited působí jako dceřiná společnost EFG International AG.

HSBC Private Bank Ltd

HSBC Private Bank (Guernsey) Ltd působí jako dceřiná společnost HSBC Private Banking Holdings (Suisse) SA. HSBC Private Bank (C.I.) Limited má licenci k podnikání v oblasti kontrolovaných investic.

Portman Channel Islands Ltd

Portman Channel Islands Ltd funguje jako stavební společnost, která poskytuje hypotéky a úspory ve Velké Británii. Obyvatelům Normanských ostrovů a Spojeného království nabízí různé offshore spořící a investiční produkty. Produkty společnosti zahrnují mezinárodní rezervy, dluhopisy s pevným úrokem, mezinárodní přístup a přístup na moři, jakož i korporátní sledovací účty.

Portman Channel Islands Ltd je dceřinou společností Portman Building Society. Před tím byla dceřinou společností Scarborough Building Society. Od roku 2016 činil celkový příjem banky 59 836 milionů USD a celková aktiva činila 2 374,9 miliardy USD.

Landsbanki Guernsey Limited

Landsbanki Guernsey nabízí spořicí a investiční účty a dluhopisy s pevnou úrokovou sazbou na Guernsey. Kromě toho také poskytuje pravidelné spoření, snadno spořitelné účty, daňově efektivní úspory, individuální spořicí účty, investice spojené s akciovými trhy, účty se zaručeným kapitálem a účty s okamžitým přístupem. Banka byla založena v roce 1997 a její hlavní sídlo je ve Velké Británii na Guernsey. V roce 2006 se Landsbanki Guernsey Limited stala dceřinou společností Landsbanki Islands.

SG Hambros Bank

Společnost SG Hambros Bank (Channel Islands) Limited, založená v roce 1967, působí jako dceřiná společnost SG Hambros. Banka nabízí služby bankovnictví a správy majetku. Poskytuje investiční služby, včetně diskrečních a nediskrečních spravovaných portfolií, strukturovaných produktů a poradenství v oblasti alternativních investic, provádění a úschovy, průzkum a poradenské služby podílových fondů, fiduciáře, důvěru soukromých klientů a správu společnosti, správu důvěry a správu fondů, finanční inženýrství, pojistné produkty a finanční plánování. Společnost sídlí v St. Helier na Normanských ostrovech.

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví Jobs Procházejte popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkum kapitálu, treasury, FP&A, podnikové finance, účetnictví a další finanční oblasti. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu….

Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl finanční průvodce nejvyšších bank na Guernsey. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • 10 nejlepších bank na Kajmanských ostrovech Nejlepší banky na Kajmanských ostrovech Na Kajmanských ostrovech je 158 bank, z nichž většinu tvoří pobočky a dceřiné společnosti mezinárodních bank. Kajmanské ostrovy jsou jedním z předních mezinárodních finančních center na světě. Více než 80% z více než 1 bilionu USD vkladů
  • 10 nejlepších bank ve Švýcarsku Nejlepší banky ve Švýcarsku Švýcarský úřad pro dohled nad finančním trhem, obecně známý jako FINMA, reguluje banky ve Švýcarsku. UBS a Credit Suisse jsou dvě největší banky ve Švýcarsku, které představují více než 50% celkových vkladů v zemi.
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found