Nevolitelný příspěvek - přehled, jak to funguje, výhody

Nevolitelný příspěvek je plně přiznaná platba zaměstnavatele do důchodového plánu sponzorovaného zaměstnanci, bez ohledu na to, zda zaměstnanec volitelně odkládá. Příspěvky se nesčítají z měsíčního příjmu zaměstnance, ale platí je přímo zaměstnavatel.

Nevolitelný příspěvek

Nevolitelné příspěvky se liší od odpovídajících příspěvků, kdy zaměstnavatel přispívá do penzijního plánu sponzorovaného zaměstnavatelem v závislosti na množství peněz, které je odečteno z měsíčního platu zaměstnance. Odměna Odměna je jakýkoli druh kompenzace nebo platby, které jednotlivec nebo zaměstnanec dostává jako platby za jejich služby nebo práci, kterou vykonávají pro organizaci nebo společnost. Zahrnuje jakýkoli základní plat, který zaměstnanec dostává, spolu s dalšími druhy plateb, které se hromadí v průběhu jejich práce a které směřují k penzijnímu plánu.

Zaměstnanci mají prospěch z nevolitelných příspěvků, protože příspěvky, které zaměstnavatel přispívá na penzijní plán, pomáhají maximální hranici příspěvků překračovat to, čeho mohou sami dosáhnout. Příspěvky jsou však poskytovány podle uvážení zaměstnavatele a mohou se kdykoli změnit.

souhrn

  • Nevolené příspěvky jsou platby provedené do penzijního plánu způsobilého zaměstnance bez ohledu na to, zda zaměstnanec do plánu přispívá či nikoli.
  • Nevolené příspěvky se z platu zaměstnance neodčítají a místo toho jsou hrazeny přímo z účtu zaměstnavatele.
  • Příspěvky pomáhají zaměstnancům maximalizovat jejich limit příspěvků nad rámec toho, čeho mohou sami dosáhnout.

Porozumění nevolitelnému příspěvku

Částka, kterou zaměstnavatel přispívá na nevolitelný příspěvek, se u jednotlivých zaměstnavatelů liší. Zaměstnavatel může libovolně nastavit nebo změnit sazby nevolitelného příspěvku, jak uzná za vhodné. Částka, kterou zaměstnavatel přispívá do plánu, by však neměla překročit limity stanovené americkou interní daňovou službou (IRS).

Například zaměstnavatel se může rozhodnout přispět 10% platu zaměstnance na penzijní plán. To znamená, že za každý jeden plat platu zaměstnavatel přispěje 10 centy, bez ohledu na to, zda zaměstnanec volitelně odkládá plnění plánu.

Zaměstnavatel může také provést nevolitelný příspěvek v rámci příspěvku bezpečného přístavu 401 (k). Bezpečný přístav umožňuje zaměstnavatelům vyhnout se většině každoročních testů souladu, které mohou vést k vrácení peněz a pokutám. Je to způsob, jak strukturovat důchodové plány, které projdou nediskriminačními testy.

Toto ustanovení vyžaduje, aby zaměstnavatel platil příspěvky do důchodového plánu každého zaměstnance v jednotném procentu nejméně 3% platu zaměstnance. Přidáním ustanovení bezpečného přístavu k jejich plánu 401 (k) Plán 401 (k) Plán 401 (k) je plán penzijního spoření, který umožňuje zaměstnancům ušetřit část jejich platu před zdaněním, které přispívají do penzijního fondu, vysoce zaměstnanci jsou schopni maximalizovat své důchodové příspěvky a zaměstnavatel se nebude muset starat o každoroční testování souladu.

Výhody nevolitelných příspěvků

1. Odčitatelné od daně

Jednou z výhod volitelných příspěvků je, že tyto příspěvky jsou pro společnost daňově odečitatelné, což může zaměstnavateli poskytnout významnou daňovou úlevu. Zaměstnavatelé, kteří přispívají nevolitelně, si mohou kompenzovat náklady na příspěvky z daňových úlev. Daňový štít Daňový štít je přípustný odpočet od zdanitelného příjmu, který má za následek snížení dlužné daně. Hodnota těchto štítů závisí na efektivní daňové sazbě pro společnost nebo jednotlivce. Mezi běžné odpočitatelné náklady patří odpisy, amortizace, splátky hypotéky a úrokové výdaje, které obdrží. Takové ujednání může také povzbudit více zaměstnanců k účasti na penzijním plánu společnosti, protože je výhodné jak pro zaměstnavatele, tak pro zaměstnance.

2. Inkluzivní

Nevolené příspěvky jsou také navrženy tak, aby ve prospěch všech zaměstnanců zaměstnaných společností, spíše než ve prospěch pouze vysoce kompenzovaných zaměstnanců. Poskytnutím příspěvků je částka 401 (k) zaměstnavatele osvobozena od většiny ročních testů souladu. Vysoce odměňovaní zaměstnanci jsou ti, kteří vydělávají více než 130 000 $ ročního příjmu, ti, kteří jsou zaměstnáni ve společnosti a kteří vlastní alespoň 5% společnosti, nebo ti, kteří jsou součástí rodiny, která vlastní alespoň 5% společnosti .

Pokud plán zaměstnavatele selže při testování dodržování předpisů, mohou být vysoce kompenzovaní zaměstnanci omezeni v tom, čím mohou přispět ke svým plánům 401 (k), a IRS může odmítnout příspěvek do penzijního plánu, pokud je považován za nadměrný.

3. Motivační faktor

Další výhodou nevolitelných příspěvků je, že to mohou být jediné peníze, které zaměstnanec dává do důchodu. Značný počet zaměstnanců neuchovává plán 401 (k) ani účet důchodového spoření, což je činí ještě zranitelnějšími. Zaměstnavatel tím, že dává těmto zaměstnancům nevolitelné příspěvky, motivuje zaměstnance, aby přispívali do svého plánu 401 (k).

Omezení nevolitelného příspěvku

1. Vyšší správní náklady

Jednou z výzev, kterým zaměstnavatelé čelí při volení příspěvků do penzijního plánu zaměstnance, je to, že vytváří další administrativní náklady. Administrativní výdaje Administrativní výdaje se vztahují na náklady vzniklé společnosti nebo organizaci, které zahrnují mimo jiné platy a výhody z toho budou pro zaměstnavatele dlouhodobě nákladné. Zaměstnavatel rovněž přebírá další odpovědnost za výběr penzijních plánů a rozhodování o výchozích účtech pro zaměstnance, kteří nevyberou fond pro své příspěvky 401 (k) nebo se ručně zaregistrují do penzijního plánu. Přestože zaměstnavatelé mají z příspěvků daňové úlevy, pro většinu zaměstnavatelů nemusí být proveditelné.

2. Větší odpovědnost fiduciáře

Dalším omezením nevolitelných příspěvků je to, že zvyšují fiduciární odpovědnost zaměstnavatele. Závazky mohou sahat od zařazení zaměstnanců do penzijního plánu, administrativních chyb, zpožděných převodů zůstatků, interpretace výhod plánu atd.

Za předpokladu, že role zmocněnce přichází s riziky, může to vést k potenciálně nákladným soudním sporům a ohrozit budoucí výdělky. Při poskytování volitelných příspěvků bude muset zaměstnavatel vzdělávat své zaměstnance v plánování odchodu do důchodu a v tom, jak zvolit správné plány, které odpovídají jejich důchodovým cílům.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků , modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně. K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Limity příspěvků 401 (k) Limity příspěvků 401 (k) Limity příspěvků 401 (k) jsou limity stanovené Kongresem USA na částku peněz, kterou mohou zaměstnanci přispět na svůj penzijní plán.
  • Penzijní fond Penzijní fond Penzijní fond je fond, který akumuluje kapitál, který se vyplácí jako důchod pro zaměstnance, když odejdou do důchodu na konci své kariéry.
  • Variabilní dávkový plán Variabilní dávkový plán Variabilní dávkový plán je druh penzijního plánu, kde výplata, na kterou má příjemce nárok, podléhá změnám podle výkonu
  • Safe Harbor Safe Harbor Safe Harbor je ustanovení v zákoně nebo nařízení, které poskytuje ochranu před odpovědností nebo pokutou nebo snižuje odpovědnost, pokud jsou splněny určité podmínky.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found