Průvodce platem úvěrových analytiků - Kolik vydělávají kreditní analytici

V tomto průvodci platem úvěrových analytiků uvádíme několik úloh úvěrových analytiků a jejich odpovídající střední platy pro rok 2018. Úvěroví analytici nebo analytici úvěrového rizika jsou odpovědní za hodnocení úrovní rizika a hodnocení úrokové sazby Úroková sazba Úroková sazba se vztahuje k částce účtované věřitel dlužníkovi za jakoukoli formu zadaného dluhu, obvykle vyjádřenou jako procento jistiny. a podmínky půjčky Smlouva o půjčce Smlouva o půjčce je smlouva stanovující podmínky úvěrových smluv mezi dlužníkem a věřitelem. Dohoda dává věřitelům prostor při poskytování splátek půjček a zároveň chrání jejich úvěrovou pozici. Obdobně kvůli transparentnosti předpisů dostávají dlužníci od dlužníků jasná očekávání. Shromažďují a analyzují finanční informace, jako je historie plateb, účel půjčky, příjem, aktiva Finanční aktiva Finanční aktiva se týkají aktiv, která vyplývají ze smluvních dohod o budoucích peněžních tocích nebo z vlastnictví kapitálových nástrojů jiné účetní jednotky. Klíč a závazky hledat známky, které mohou představovat finanční rizika. Jsou také odborníky na určování bonity jednotlivců a společností.

Průvodce platem analytika úvěru

Úvěroví analytici jsou obvykle potřební v různých společnostech, jako jsou finanční instituce, úvěrové unie, zahraniční banky, investiční společnosti Klíčoví hráči na kapitálových trzích V tomto článku uvádíme obecný přehled klíčových hráčů a jejich příslušných rolí na kapitálových trzích. Kapitálové trhy se skládají ze dvou typů trhů: primárního a sekundárního. Tato příručka poskytne přehled všech hlavních společností a povolání na kapitálových trzích. , správcovské společnosti a ratingové agentury.

Průvodce platcem úvěrových analytiků - Pracovní místa v USA

Kvůli tvrdé konkurenci nabízejí zaměstnavatelé špičkovým uchazečům o zaměstnání vyšší platy a větší flexibilitu plánování. Pokud jde o dovednosti, společnosti se více zaměřují na zkušenosti s analýzou dat. Hledají také kandidáty, kteří mají technické dovednosti, které budou dobře fungovat s tradičními účetními a finančními dovednostmi.

V odvětví finančních služeb vykazují komerční banky, úvěrové společnosti a společnosti zabývající se zajišťovacími fondy a správou aktiv rostoucí poptávku po profesionálech s odbornými znalostmi v oblasti úvěrové analýzy, analýzy dat a také v oblasti rizik a dodržování předpisů.

Průvodce platem úvěrových analytiků v USA pro rok 2018

Tabulka níže ukazuje průvodce platy pro uchazeče s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Údaje nezahrnují bonusy, pobídky a další formy dodatečné kompenzace:

Úvěry analytikaZákladní mzda
Provozní podpora: Úvěry a inkasa
Úvěrový / inkasní analytik$51,000
Finanční služby
Úvěrový analytik 5+ let$80,000
Úvěrový analytik 3 až 5 let$60,000
Úvěrový analytik 1 až 3 roky$51,500
Analytik úvěrového rizika - manažer$95,250
Analytik úvěrového rizika 3 až 5 let$80,000

Zdroj: Robert Half 2018 Průvodce platem pro účetní a finanční profesionály

Dodatečné zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce platy finančního úvěrového analytika. Pro více informací nabízí Finance širokou škálu kurzů podnikových financí, účetnictví a finančního modelování. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Definice averze k riziku úvěrového rizika Někdo, kdo má averzi k riziku, má tu vlastnost nebo vlastnost, že dává přednost vyhýbání se ztrátám před ziskem. Tato vlastnost je obvykle spojena s investory nebo účastníky trhu, kteří upřednostňují investice s nižšími výnosy a relativně známými riziky před investicemi s potenciálně vyššími výnosy, ale také s vyšší nejistotou a vyšším rizikem.
  • Harmonogram dluhu Harmonogram dluhu Harmonogram dluhu stanoví veškerý dluh, který má podnik v harmonogramu, na základě jeho splatnosti a úrokové sazby. Ve finančním modelování toky úrokových nákladů
  • Due Diligence Due Diligence Career Profile Tyto skupiny provádějí „finanční due diligence“ jménem nabyvatelů společností za účelem analýzy finančních výkazů cílových společností a celkového finančního zdraví. Kariéra v týmu finanční due diligence může při transakci vyžadovat dlouhé hodiny a vyžaduje účetnictví a analýzu na forenzní úrovni.
  • Splátkový prodej Splátkový prodej Splátkový prodej je finanční ujednání, ve kterém prodávající umožňuje kupujícímu provádět platby po delší dobu. V

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found