Nejlepší banky v Argentině - přehled, průvodce nejlepšími bankami v Argentině

Argentinská centrální banka (BCRA) byla založena v květnu 1935 za účelem podpory měnové a finanční stability v jihoamerické zemi. Je to prováděcí a regulační orgán, který kontroluje činnost bank v Argentině.

Nejlepší banky v Argentině

Různé typy bank v Argentině jsou:

  • Komerční banky
    • Ve vlastnictví státu: federální, provinční a komunální
    • Soukromé místní banky s argentinským kapitálem: družstevní banky a nespolupracující banky
    • Zahraniční banky: Soukromé místní banky a místní pobočky zahraničních bank
  • Investiční banky
    • Vládní provinční banky
    • Místní banky se zahraničním kapitálem
  • Hypoteční banky
  • Rozvojové banky
  • Spořitelny

Podle agentury Moody’s jsou vyhlídky argentinského bankovního systému pozitivní díky zlepšující se místní ekonomice. Ratingová agentura věří, že zvýšení spotřeby a investic pomůže podpořit ekonomický růst a zpomalit inflaci v zemi.

Pro každého, kdo uvažuje o bankovní kariéře v Argentině, je tento seznam nejlepších bank v Argentině užitečným průvodcem, kde začít. Další informace najdete v našem seznamu finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Nejlepší banky v Argentině jsou:

Banco Galicia

Banco Galicia je největší z komerčních bank soukromého sektoru v Argentině. Banka byla založena v roce 1905 a nabízí finanční služby více než devíti milionům individuálních i firemních zákazníků. Nabízí různé spořicí účty, osobní a hypoteční úvěry, debetní a kreditní karty, bezpečnostní schránky, správu aktiv a investiční služby, stejně jako telefonní, online a SMS bankovní služby. Poskytuje také služby týkající se automobilů, domů, životů, zdraví, úrazů, kombinované rodiny, loupeží a prodloužené záruky, obchodu, majetku, odchodu do důchodu a dalších pojišťovacích služeb. Funguje prostřednictvím sítě 423 bankovních poboček a centra elektronického bankovnictví.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 13 miliard USD a čistý zisk 322,93 milionu USD.

Banco de la Nacion Argentina

Společnost Banco de la Nacion Argentina, založená v roce 1891, poskytuje v zemi komerční bankovní služby. S přibližně 18 000 zaměstnanci má banka sídlo v Buenos Aires.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 31,31 miliardy USD a čistý zisk ve výši 408 milionů USD.

Makro Banco

Banco Marco obdržela licenci na provozování činnosti jedné z komerčních bank v Argentině v roce 1988. Banka poskytuje různé finanční produkty a služby jednotlivcům a firemním zákazníkům v Argentině. Sídlí v Buenos Aires a v současné době zaměstnává přibližně 8 700 osob.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 8,56 miliardy USD a čistý zisk dosáhl 351 milionů USD.

Banco Hipotecario

Banco Hipotecario, založené v roce 1886, nabízí bankovnictví a související finanční služby pro jednotlivce, malé a střední podniky a korporace v Argentině. Banka se sídlem v Buenos Aires se zaměřuje na půjčování nemovitostí. V současné době zaměstnává přibližně 2 000 zaměstnanců.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 3,6 miliardy USD a čistý zisk 33 milionů USD.

Banco Patagonia

Banco Patagonia byla založena v roce 1886. K 31. prosinci 2016 banka provozovala síť 179 poboček, 17 středisek služeb klientům a čtyř agentur, dále 568 bankomatů a 357 samoobslužných terminálů. Společnost má sídlo v Buenos Aires a v současnosti zaměstnává přibližně 3 500 zaměstnanců.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 4,136 miliardy USD a čistý zisk ve výši 175 milionů USD.

Banco Provincia

Banco Provincia byla založena v roce 1822 a působí jako veřejná banka. Banco Provincia se sídlem v Buenos Aires je jednou z pěti nejlepších bank v Argentině. Nabízí běžné a spořicí účty, půjčky, kreditní a debetní karty, investice, podílové fondy, úvěrové linky, zahraniční obchod, bankovnictví pro malé a střední podniky, zemědělské bankovnictví a další služby.

Banka v současné době zaměstnává přibližně 10 500 osob a působí prostřednictvím sítě 400 poboček.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 12,88 miliardy USD.

Banco Santander Rio

Společnost založená v roce 1886, Banco Santander Rio je nepřímo ovládána společností Banco Santander SA. Banka poskytuje různé finanční produkty a služby individuálním i obchodním zákazníkům i malým a středním podnikům v Argentině. Nabízí také produkty životního a úrazového pojištění. Banka vlastní několik dceřiných společností, včetně Santander Rio Valores SA.

Banco Santander Rio, dříve známý jako Banco Rio de la Plata, má sídlo v Buenos Aires a zaměstnává kolem 6 000 zaměstnanců.

Od roku 2016 činila aktiva banky celkem 11,037 miliardy USD a čistý zisk dosáhl 278 milionů USD.

BNP Paribas

Společnost BNP Paribas, která byla založena v roce 1981, je dceřinou společností společnosti BNP Paribas SA. Banka poskytuje podnikové a investiční bankovnictví, správu aktiv, retailové bankovnictví a bezpečnostní a pojišťovací služby. S přibližně 9 500 zaměstnanci má společnost ústředí v Buenos Aires.

HSBC Bank

HSBC Bank Argentina S.A. byla založena v roce 1903. Banka přijímá spořicí a termínované vkladové účty a nabízí osobní a zajištěné půjčky. Je dceřinou společností HSBC Argentina Holdings S.A. Společnost obsluhuje 1,2 milionu zákazníků a zaměstnává přibližně 4 500 zaměstnanců.

V roce 2016 vykázala banka celková aktiva ve výši 4,726 miliardy USD.

ICBC

Industrial and Commercial Bank of China (Argentina) S.A. je dceřinou společností Industrial and Commercial Bank of China Limited. Banka byla založena v roce 1984 a její hlavní sídlo je v Buenos Aires v Argentině. Poskytuje různé finanční produkty a služby v Argentině a Číně a provozuje síť 104 poboček.

Společnost získala 80% podíl ve společnosti Standard Bank Argentina v listopadu 2012 a v dubnu 2013 oficiálně změnila svůj název na Industrial and Commercial Bank of China (Argentina) Limited („ICBC Argentina“). Zaměstnává přibližně 3 600 osob a je jedinou Čínská banka v Argentině.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 4,015 miliardy USD.

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví, Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu…. Pro kariéru v bankovnictví získáte s námi kurzy finančního modelování významnou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl finanční průvodce nejvyšších bank v Argentině. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • Nejlepší banky v USA Nejlepší banky v USA Podle americké Federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů existovalo v USA k únoru 2014 6 799 komerčních bank pojištěných FDIC. Centrální bankou v zemi je Federální rezervní banka, která vznikla po přijetí zákona o Federálních rezervách v roce 1913
  • Top 100 investičních bank Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Certifikace FMVA (Financial Modeling and Valuation Analyst) Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P.Morgan a Ferrari

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found