FMVA® stojí za to? - Hodnota rozvoje praktických dovedností

Na základě tisíců recenzí Recenze studentů Zvažujete možnost využít některý z programů Corporate Finance Institute a posunout svou kariéru? Přečtěte si recenze našich studentů, abyste se dozvěděli o pozitivních dopadech na kariéru. a zpětná vazba příběhy studentů Navštivte naši stránku Student Spotlight a podívejte se, proč tisíce studentů milují finanční programy a jak to pozitivně ovlivnilo jejich kariéru! od našich studentů panuje shoda v tom, že certifikace FMVA rozhodně stojí za to. Drtivá většina studentů uvádí, že zaznamenali výrazné zlepšení technických dovedností v aplikaci Excel, financích, účetnictví, strategii a prezentaci, což jsou mimořádně praktické dovednosti založené na práci. Většina z této zpětné vazby pochází od profesionálů pracujících (nebo vstupujících do) kapitálového výzkumu, podnikového rozvoje, investičního bankovnictví, finančního plánování a analýz (FP&A) a podobných pracovních míst. Vzhledem k nízkému cenovému bodu označení většina studentů považuje certifikaci FMVA FMVA® Připojte se k 350 600+ studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P.Morgan a Ferrari, stojí za to!

Zjistíte, že FMVA stojí za to! Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari

Hodnota rozvoje dovedností

Aby certifikace stála za to, musí vám poskytnout cenné skutečné dovednosti, které vám pomohou zlepšit vaši kariéru. Program FMVA Certifikace FMVA® Připojte se k 350 600+ studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P.Morgan a Ferrari, je natolik zaměřený na práci, že poskytuje výjimečnou kvalitu, pokud jde o:

  • Vytváření finančních modelů v aplikaci Excel
  • Organizace a manipulace s daty
  • Oceňování podniku
  • Vytvářejte prezentace ve výkonném stylu
  • Příprava průmyslové analýzy
  • Porozumění a řízení procesu rozpočtování a předpovídání
  • Provádění strategické analýzy

Kurz finančního finančního modelování Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a Ferrari

Nezávislá recenze FMVA - stojí za to!

Níže je nezávislá recenze od studenta FMVA Manuela Bleve. Níže si můžete přečíst jeho recenzi, kde rozebírá certifikační program, kurzy, zkoušky a hodnocení návratnosti investic.

Zde je odkaz - Manuel Bleve: Stojí FMVA za to?

Manuel Bleve - nezávislá revize programu FMVA

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found