Kde najdete US SEC přihlášky pro veřejné společnosti

Veřejně obchodované tuzemské i zahraniční společnosti jsou povinny předkládat podání SEC Druhy podání SEC SEC vyžaduje, aby veřejně obchodované společnosti předkládaly různé typy podání SEC, formuláře zahrnují 10-K, 10-Q, S-1, S- 4, viz příklady. Pokud jste seriózní investor nebo finanční profesionál, znalost a schopnost interpretovat různé typy podání SEC vám pomůže při přijímání informovaných investičních rozhodnutí. americké komisi pro cenné papíry (SEC). Jsou přístupné v EDGAR US SEC - EDGAR EDGAR je databáze, kde americké veřejné společnosti ukládají regulační dokumenty, jako jsou výroční zprávy, čtvrtletní zprávy, 10k, 10q, prospekt a další. EDGAR je zkratka pro Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval a je prohledávatelnou databází dokumentů pro americké společnosti. databáze, která je volně přístupná veřejnosti. Systém EDGAR (Electronic Data Gathering, Analysis and Retrieval) umožňuje investorům rychle prozkoumat finanční a provozní informace společnosti.

Abyste mohli systém EDGAR používat efektivně, měli byste vědět, které kategorie informací se objevují v různých dokumentech SEC a metody vyhledávání, které fungují nejlépe. Například pokud hledáte informace o posledních podnikových událostech a vývoji, měli byste tyto informace zkontrolovat v SEC podání 8-K.

Většina investorů používá vyhledávání filtrů Společnosti a další. Když jste na této stránce, hledejte místo běžného názvu název společnosti, jak je zaznamenán v podáních SEC. Například při hledání podání IBM SEC vyhledejte místo „IBM“ „International Business Machines“. Pokud chybí název společnosti, můžete použít rozšířené vyhledávání pro další možnosti vyhledávání. Pod touto možností můžete najít podání podle čísla souboru, státu, země a kategorie odvětví (kód SIC).

Přístup k funkci vyhledávání zde -> //www.sec.gov/edgar/searchedgar/companysearch.html

Funkce vyhledávání EDGAR

Alternativně můžete pomocí fulltextového vyhledávání EDGAR vyhledávat pomocí klíčového slova nebo koncepčního vyhledávacího dotazu. Hledání načte seznam záznamů SEC z EDGAR US - EDGAR EDGAR je databáze, do které veřejné společnosti v USA ukládají regulační dokumenty, jako jsou výroční zprávy, čtvrtletní zprávy, 10-k, 10-q, prospekt a další. EDGAR je zkratka pro Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval a je prohledávatelnou databází dokumentů pro americké společnosti. databáze založená na klíčovém slově nebo vyhledávacím dotazu. Fulltextové vyhledávání má možnost rozšířeného vyhledávání, která může filtrovat výsledky podle typu formuláře, odvětví a data.

Výsledky vyhledávání SEC se zobrazují jako seznam podání, počínaje nejnovějšími. Výsledky jsou identifikovány podle typů formulářů SEC. Pokud hledáte konkrétní informace, budete muset zkontrolovat jednotlivá podání z výsledků vyhledávání.

Fotografie databáze EDGAR SEC

SEC podání

Omezení databáze Edgar pro podání SEC

Jedno z omezení EDGAR USA - EDGAR EDGAR je databáze, do které americké veřejné společnosti ukládají regulační dokumenty, jako jsou výroční zprávy, čtvrtletní zprávy, 10k, 10q, prospekt a další. EDGAR je zkratka pro Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval a je prohledávatelnou databází dokumentů pro americké společnosti. systém spočívá v tom, že nemůžete porovnávat zveřejnění v rámci konkrétních seznamů, bez ohledu na to, zda byla podání podána stejnou společností. Systém také neposkytuje počet veřejně obchodovaných společností ani celkový počet emitentů na konkrétním trhu. Pro každý vyhledávací dotaz existují omezení počtu vrácených výsledků.

Zjistěte více!

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce, kde najdete podání SEC. Další informace najdete v následujících bezplatných finančních zdrojích:

  • SEC 10-K 10-K Formulář 10-K je podrobná výroční zpráva, kterou je třeba předložit Americké komisi pro cenné papíry (SEC). Podání poskytuje komplexní shrnutí výkonnosti společnosti za daný rok. Je podrobnější než výroční zpráva zasílaná akcionářům
  • SEC MD&A Co je MD&A? Management Discussions and Analysis (MD&A) je část výroční zprávy nebo SEC podání 10-K, která poskytuje přehled o tom, jak si společnost vedla v předchozím období, její aktuální finanční situaci a budoucí projekce managementu.
  • Druhy podání SEC Druhy podání SEC Americký SEC stanoví, že pro veřejně obchodované společnosti je povinné předkládat různé typy podání SEC, formuláře zahrnují 10-K, 10-Q, S-1, S-4, viz příklady. Pokud jste seriózní investor nebo finanční profesionál, znalost a schopnost interpretovat různé typy podání SEC vám pomůže při přijímání informovaných investičních rozhodnutí.
  • Investiční metody Investiční metody Tato příručka a přehled investičních metod nastiňují jejich hlavní způsoby, jak se investoři snaží vydělat peníze a řídit riziko na kapitálových trzích. Investicí je jakékoli aktivum nebo nástroj zakoupený s úmyslem prodat je za cenu vyšší, než je kupní cena v určitém budoucím časovém okamžiku (kapitálové zisky), nebo s nadějí, že aktivum přinese přímo příjem (například příjem z pronájmu) nebo dividendy).

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found