Průvodce účetními platy - přehled účetních platů

V tomto průvodci účetním platem vám poskytneme údaje o středních kompenzacích pro jednotlivce zaměstnané ve veřejném i soukromém účetnictví. Účetní jsou odpovědní za posouzení finančních výkazů Tři finanční výkazy Tři finanční výkazy jsou výkaz zisku a ztráty, rozvaha a výkaz peněžních toků. Tyto tři základní výkazy komplexně zajišťují přesnost a soulad se stávajícími zákony a předpisy. Standardy IFRS Standardy IFRS jsou mezinárodní standardy účetního výkaznictví (IFRS), které se skládají ze souboru účetních pravidel, která určují, jak se mají vykazovat transakce a jiné účetní události. účetní závěrka. Jsou navrženy tak, aby udržovaly důvěryhodnost a transparentnost ve finančním světě a zvládly úkoly související s daněmi, jako je výpočet daně, která má být zaplacena, a příprava daňových přiznání.

Účetní mají na starosti také organizaci a vedení aktualizovaných finančních záznamů a analýzu operací souvisejících s financemi. Níže je uveden průvodce účetním platem pro ty, kteří se chtějí věnovat této profesi.

Průvodce platem v účetnictví

Společnosti a organizace hledají účetní na všech úrovních. V dnešní době často najímají ty, kteří mají zkušenosti s analýzou dat a technologickým know-how, které bude dobře fungovat s tradičními účetními a finančními dovednostmi.

Nábor a udržení špičkových zaměstnanců v oboru financí a účetnictví je obtížné. Průvodce účetním mzdou ukazuje, že konkurence při přijímání kvalifikovaných uchazečů je silná. Poptávka je vysoká, ale počet kvalifikovaných kandidátů se zmenšuje. Zaměstnavatelé hledají kandidáty s minimálně bakalářským titulem v oboru účetnictví. Uchazeči se mohou odlišit od ostatních získáním certifikace v konkrétní oblasti účetnictví. Proto se mnoho účetních stává Certified Public Accountants Pracovní tituly v oblasti bankovnictví a financí Jedná se o nejběžnější pracovní pozice v oblasti bankovnictví, financí a účetnictví pro studenty a profesionály, kteří chtějí rozvíjet svou kariéru. Tyto tituly se pravidelně používají v pracovních nabídkách nalezených online a pokrývají cokoli od vstupních pozic až po úroveň manažerů a manažerů. - CPA - ke zvýšení jejich šance na přistání atraktivnějších pozic.

Průvodce účetním platem - Pracovní místa v USA

Kvůli vysoké poptávce po účetních nabízejí manažeři špičkovým uchazečům o zaměstnání vyšší platy a další pracovní výhody. V květnu 2016 obdrželi účetní průměrný plat (mzda, při níž polovina zaměstnanců v určitém zaměstnání vydělává více než tato částka, zatímco polovina z nich vydělává méně) ve výši 68 150 $ ročně.

V letech 2016 až 2026 se předpokládá růst zaměstnanosti účetních a auditorů o 10%, což úzce souvisí se stavem celkové ekonomiky. Tempo růstu je vyšší než průměr ostatních pracovních míst. Růst ekonomiky také přichází s větší potřebou zkoumání finančních záznamů. Účetním proto bude k dispozici více pracovních příležitostí.

Průvodce účetním platem - platy ve veřejném účetnictví

Veřejní účetní pracují pro firmy, které poskytují účetní služby jiným firmám. Pomáhají klientům, jako jsou jednotlivci, vlády nebo společnosti, při přípravě finančních výkazů a daňových přiznání. Rovněž se zabývají auditními úkoly a pracují jako konzultanti. Veřejné účetní firmy vyžadují vysoce specializované sady dovedností, aby vyhověly specifickým potřebám různých klientů. Například se firmy mohou prezentovat jako odborníci na podporu sporů, vyšetřování podvodů nebo audit zdravotní péče.

Kvůli nedostatku kvalifikovaných uchazečů firmy používají různé náborové strategie k přilákání špičkových talentů a jednou z nich je nabídka vyšších platů.

Zde je několik veřejných účetních úloh a jejich odpovídající střední platy pro rok 2018. Tato tabulka průvodce účetními platy zobrazuje platy uchazečů s průměrnými zkušenostmi a dovednostmi potřebnými pro danou práci. Údaje nezahrnují bonusy, pobídky a jiné formy kompenzace:

Název nebo zkušenostStřední plat
Daňové služby
Vrchní ředitel nebo ředitel$132,000
Manažer$102,000
Senior$70,000
1-3 roky$56,500
Až 1 rok$46,000
Auditní / ověřovací služby
Vrchní ředitel nebo ředitel$129,750
Manažer$88,500
Senior$63,000
1-3 roky$51,000
Až 1 rok$46,000

Průvodce platem v účetnictví - platy v soukromém nebo firemním účetnictví

Soukromí nebo firemní účetní jsou zaměstnáni ve společnostech, které vyrábějí zboží a / nebo poskytují jiné služby než účetnictví. Mohou to být také nezávislí účetní. V mnoha případech pracují pouze pro jednu společnost nebo klienta, což jim umožňuje nabízet vyšší úroveň účetních služeb z důvodu hlubšího pochopení obchodních zájmů klienta a jeho operací.

Zde jsou některé úlohy soukromého nebo podnikového účetnictví a jejich odpovídající střední platy pro rok 2018:

Název nebo zkušenostStřední plat
Finanční ředitel$192,500
Pokladník$185,000
Viceprezident pro finance$176,500
Finanční ředitel$145,500
Ředitel účetnictví$140,000
Ředitel finančního výkaznictví$135,000
Corporate Controller$170,000
Ovladač$115,000
Divizní kontrolor$140,000
Pomocný řadič$103,500
Pomocný pokladník$91,250
Daňový ředitel$135,000
Daňový manažer$104,000
Hlavní účetní
Manažer$90,000
Senior$75,000
1-3 roky zkušeností$60,000
Až 1 rok zkušeností$45,000

účetní u stolu vydělávající peníze

Průvodce účetním platem - finanční služby

Komerční banky, půjčující společnosti a společnosti zajišťující fondy a správy aktiv hledají obecné účetní, kontrolory, auditory IT a finanční analytiky, kteří mají odborné znalosti v oblasti datové analýzy, úvěrové analýzy a v oblasti rizik a dodržování předpisů.

Zde jsou některé účetní úlohy v sektoru finančních služeb a jejich odpovídající střední platy pro rok 2018:

Název nebo zkušenostStřední plat
Bankovní a finanční trhy
Výkonný ředitel nebo partner$190,000
Víceprezident$150,000
Spolupracovník$105,000
Analytik$70,000
Referent pro rozvoj podnikání$112,500
Finance a účetnictví
Finanční ředitel$200,000
Ovladač$125,000
Účetní s více než 5 lety zkušeností$80,000
Účetní s 3-5 lety zkušeností$70,000
Účetní s 1-3 roky zkušeností$60,000
Riziko a dodržování předpisů
Ředitel pro řízení rizik$173,250
Analytik tržního rizika - manažer$115,000
Analytik tržního rizika s 3-5letou zkušeností$85,000
Analytik úvěrového rizika - manažer$95,250
Analytik úvěrového rizika s 3-5 lety zkušeností$80,000

Zdroj: Robert Half 2018 Průvodce platem pro účetní a finanční profesionály

Další zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli průvodce finančními účetními platy Finance. Pro více informací nabízí Finance širokou škálu kurzů účetnictví, finanční analýzy a finančního modelování. Chcete-li se neustále vzdělávat a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující zdroje:

  • Účetní plat velké čtyřky Účetní plat velké čtyřky Studenti sní o tom, že budou pracovat v jedné z nejlepších účetních společností a budou dostávat účetní plat velké čtyřky. Obecně jsou údaje o kompenzacích v rámci velké čtyřky téměř totožné s pouze několika drobnými rozdíly. Níže jsou uvedena některá průměrná čísla platů ve Spojených státech (v USD).
  • Průvodce platem CFA® Průvodce platem CFA® Medián platu CFA® je ve Spojených státech přibližně 180 000 USD, zatímco průměrná celková kompenzace přesahuje 300 000 USD. Zjistěte více o platech, odměnách a o tom, jaká by měla být vaše očekávání jako finanční analytik v oblasti výzkumu kapitálu, FP&A, správy portfolia a dalších oblastech
  • Plat investiční bankéř Plat investiční bankéř Plat investiční bankéř patří mezi nejvyšší na světě. Je jim vyplácen základní plat a bonus za jejich odškodnění. Zjistěte, kolik vydělávají. Analytik přímo z univerzity může očekávat, že vydělá více než 100 000 USD, ale za hodinu to může být při práci 100 hodin týdně až 20–35 USD
  • Kalkulačka platů Kalkulačka platů Tato kalkulačka platů může být použita k odhadu vašeho ročního ekvivalentu platu na základě mzdy nebo sazby, kterou dostáváte za hodinu. Postupujte podle pokynů níže, abyste převedli hodinový na roční příjem a stanovili svůj plat na ročním základě. Jednoduše zadejte své informace a tento formulář se každou hodinu změní na plat

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found