NCREIF - přehled, členství, atributy zahrnutí

NCREIF je zkratka pro Nnárodní Cununcil of Reeal EStát investice Fa funguje jako nezisková entita. Hlavním cílem NCREIF je informovat zúčastněné strany o skutečném výkonu realitního průmyslu, aby mohly tyto informace použít k informovanému rozhodování. Sdružení plní svoji roli tím, že shromažďuje relevantní data, analyzuje data a poté je předkládá v příslušných formách cílové skupině.

NCREIF

NCREIF se pokouší informovat investory do nemovitostí o rizicích návratnosti na trhu i o aktuálních trendech, kterých by si investoři měli být vědomi. Zlepšuje také transparentnost realitního průmyslu prostřednictvím různých statistických údajů, které zveřejňuje na trhu. Například index nemovitostí a další statistické analýzy zveřejněné asociací pomáhají investorům porozumět operacím v odvětví investic do nemovitostí Real Estate Investment Trust (REIT) Realitní investiční trust (REIT) je investiční fond nebo cenný papír, který investuje do výnosů - vytváření nemovitostí. Fond provozuje a vlastní společnost akcionářů, kteří přispívají penězi na investice do komerčních nemovitostí, jako jsou kancelářské a bytové domy, sklady, nemocnice, nákupní centra, bydlení studentů, hotely, a zároveň identifikují slabé stránky a příležitosti, které mohou investoři využít.

souhrn

  • NCREIF dohlíží na sběr, šíření a ověřování zpráv o výkonnosti trhu s nemovitostmi.
  • Institucionální investoři počítají s tím, že NCREIF bude mít v danou chvíli aktuální analýzu rizika návratnosti na trhu.
  • NCREIF čtvrtletně publikuje index nemovitostí a další statistické statistiky.

Členství NCREIF

NCREIF má přibližně 215 členů, většinou institucí a akademických skupin. Sdružení je rozděleno do tří tříd členů. První skupina zahrnuje členové přispívající k datům, které se skládají z institucionálních investičních manažerů Portfolio Manager Portfolio manažeři spravují investiční portfolia pomocí šestistupňového procesu správy portfolia. V této příručce se dozvíte přesně, co správce portfolia dělá. Manažeři portfolia jsou profesionálové, kteří spravují investiční portfolia s cílem dosáhnout investičních cílů svých klientů. které dohlížejí na investice do nemovitostí s tržní hodnotou nad 50 milionů dolarů.

Druhá kategorie zahrnuje členové odborné praxe jako penzijní konzultanti, informační makléři a odhadci. Druhá skupina je silně zapojena do různých oblastí realitního průmyslu, i když nemusí vlastnit žádná spravovaná aktiva. Poslední kategorie zahrnuje členové akademické skupiny kteří hrají významnou výzkumnou roli v realitním průmyslu.

Členové NCREIF jsou povinni pracovat v souladu se stanovenými pravidly a předpisy poskytnutými účetní jednotkou. Například každá kategorie členů musí vykonávat své přiřazené role ve stanovených lhůtách, jejichž selhání má za následek odvolání jejich členství.

Například pokud se člen připojí jako přispěvatel dat, musí v každém čtvrtletí odeslat příslušná data. Pokud tak neučiní, dojde k ukončení jejich členství. NCREIF také zakazuje členům připojit se k více než jedné ze tří kategorií nebo přepnout členství na jinou kategorii.

Index vlastností NCREIF (NPI)

NCREIF Property Index měří výkonnost investic do nemovitostí na čtvrtletní bázi a hodnotí míru návratnosti na trhu. NPI pokrývá nemovitosti, které jsou získávány místo institucionálních investorů, kteří jsou osvobozeni od daní ve fiduciárním prostředí. NPI používá aktuální hodnoty nemovitostí na trhu, na rozdíl od použití počátečních nákladů na vývoj nemovitosti.

Vlastnosti používané v NPI by měly být oceňovány tak často, jak každé tři měsíce. Posouzení Posouzení Posouzení je v zásadě způsob, jak provést nezaujatou analýzu nebo vyhodnocení aktiva, podniku nebo organizace nebo vyhodnotit výkon na základě dané sady norem nebo kritérií. Hodnocení provádí kvalifikovaný odhadce, posouzení se obvykle provádí vždy, když má být nemovitost nebo aktivum prodáno a jeho hodnotu je třeba určit, lze provést interně nebo externě, ale mělo by podstoupit externí ocenění alespoň jednou za tři roky.

Atributy zahrnutí NPI

Aby mohla být nemovitost zahrnuta do NPI, měla by splňovat stanovené požadavky.

Nemovitosti, které jsou již v provozu, by měly být při účasti na NPI alespoň nad 60% obsazenosti. Typy nemovitostí povolených do NPI jsou hotely, kancelářské budovy, průmyslové nemovitosti, byty a další maloobchodní nemovitosti. Povolené vlastnosti mohou být plně vlastněné nebo dokonce společně vlastněné. Je třeba vykazovat návratnost investic bez páky.

Ověření dat indexu

NCREIF postupuje podle postupu ověřování údajů, který zahrnuje tři kroky. Proces je rychlý, aby bylo zajištěno, že všechny chyby v zadávání údajů budou zaznamenány a následně opraveny. Proces odesílání se provádí pomocí specializovaného softwaru vyvinutého speciálně pro toto cvičení. Software spouští testy dat, aby určil případné nesrovnalosti v souladu se stanovenými normami.

Chyby by měly být opraveny před závěrečnými podáními. Varování vydaná systémem zvýrazňují jakékoli odlehlé hodnoty oproti obvyklým normám. Náhlé změny v hodnotě vlastnosti z jednoho období do druhého jsou odlehlé hodnoty, a tak systém na takovou událost vydá varování.

NCREIF také provádí svou vlastní formu validace po konečném odeslání, aby odstranil všechny nápadné anomálie. Ověření je dvoustupňový proces. Prvním krokem je opakování testů provedených přispěvateli údajů, zatímco druhým krokem je porovnání výsledku přispěvatele s výsledky ostatních přispěvatelů.

Výbor pro dohled nad indexem (IOC)

Výbor pro dohled nad indexem (IOC) je pověřen odpovědností za zachování integrity v představenstvu doporučením změn, je-li to nutné. Rovněž kontroluje politiky a čtvrtletní indexy, aby udržel nejvyšší úroveň transparentnosti. Výbor může také sankcionovat výbor za nesrovnalosti, včetně předčasného hlášení požadovaných zpráv.

MOV zahrnuje pět špičkových výzkumných pracovníků, kteří mají dostatečné znalosti o databázích členských firem. Vědci mají hluboké znalosti o převládajících tržních trendech, indexech a jejich metodikách. MOV vždy hlasuje, aby schválil zásady, doporučil změny ředitelů nebo zveřejnil jakékoli indexy. Vítězí většina hlasů; tedy lichý počet členů.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Komerční realitní makléř Komerční realitní makléř Komerční realitní makléř je prostředníkem mezi prodejci a kupujícími komerčních nemovitostí, který pomáhá klientům prodávat, pronajímat nebo kupovat komerční nemovitosti. Komerční realitní makléř má svobodu pracovat buď jako nezávislý agent, nebo jako člen obchodní realitní makléřské firmy.
  • Základy finančního modelování nemovitostí Základy finančního modelování nemovitostí Naučte se základy finančního modelování nemovitostí v tomto úvodním průvodci vytvořením finančního modelu pro projekt rozvoje nemovitostí.
  • Společný podnik v oblasti nemovitostí Společný podnik v oblasti nemovitostí Společný podnik v oblasti nemovitostí (JV) hraje klíčovou roli při vývoji a financování většiny velkých projektů v oblasti nemovitostí. Společný podnik je dohoda
  • Realitní kancelář Realitní kancelář je realitní profesionál, který je oficiálně registrován jako člen Národní asociace realitních kanceláří (NAR). NAR je severoamerické obchodní sdružení pro profesionály pracující v oblasti nemovitostí.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found