Suchý prášek - přebytečné hotovostní rezervy na investice nebo do centra

Suchý prášek označuje hotovostní rezervy, které korporace Korporace je právnická osoba vytvořená jednotlivci, akcionáři nebo akcionáři za účelem zisku. Korporace mohou uzavírat smlouvy, žalovat a být žalovány, vlastnit majetek, poukazovat federální a státní daně a půjčovat si peníze od finančních institucí. a fondy soukromého kapitálu Fondy soukromého kapitálu Fondy soukromého kapitálu jsou fondy kapitálu investovaného do společností, které představují příležitost pro vysokou návratnost. Přicházejí s pevnou dostupností k nasazení, když se objeví atraktivní investiční příležitost, nebo k překonání útlumu. Peněžní rezervy poskytují jejich držitelům výhodu oproti jiným firmám, které si rezervy neuchovávají, protože je lze využít k využití příležitostí nebo k pomoci jim splnit dluhové závazky Náklady na dluh Náklady na dluh jsou výnos, který společnost poskytuje svým dlužníkům a věřitelé. Náklady na dluh se používají při výpočtech WACC pro analýzu ocenění. když přijdou. Většina organizací, zejména investorů rizikového kapitálu Venture Capital Rizikový kapitál je forma financování, která poskytuje finanční prostředky začínajícím společnostem s vysokým růstovým potenciálem v rané fázi výměnou za vlastní kapitál nebo vlastnický podíl. Rizikoví investoři riskují investice do začínajících společností s nadějí, že pokud dosáhnou úspěchu, dosáhnou významných výnosů. a fondy soukromého kapitálu udržovat suchý prach v očekávání těžké ekonomické doby.

Suchý prášek

Historie a současné použití

Termín „suchý prášek“ pochází z dávných dob ve vojenských bitvách, kdy vojáci používali suchý prášek ve svých zbraních a kanónech. Vojáci ji potřebovali udržovat v suchu, aby během války fungovala efektivně. Termín se nyní používá v různých kontextech. Například v podnikovém prostředí označuje suchý prášek peněžní rezervy, které organizace každoročně vyčleňují z ročních výnosů v očekávání nepříznivých budoucích podmínek. Ve vztahu k investorům se suchý prášek vztahuje na likvidní aktiva a hotovostní rezervy, které investoři vyčleňují pro investiční účely. V případě fúzí a akvizic tento termín označuje množství kapitálu dostupného finančním kupujícím pro investice do portfoliových společností, strategické akvizice a doplňkové akvizice.

Výhody suchého prášku

Udržování suchého prášku zvýhodňuje podniky před jejich konkurenty, kteří mohou držet méně hotovostních rezerv. Pokud například vlastník firmy předpovídá, že trh bude v příštích šesti měsících turbulentní, může si během období udržovat určitý rezervní kapitál, který jí pomůže platit měsíční provozní náklady. Pokud si srovnatelné podniky neuchovávají hotovostní rezervy, nemusí být schopny dostát svým závazkům a mohou být nuceny obchod zavřít. Podobně, pokud investor očekává IPO Initial Public Offering (IPO), Initial Public Offering (IPO) je první prodej akcií vydaných společností veřejnosti. Před IPO je společnost považována za soukromou společnost, obvykle s malým počtem investorů (zakladatelé, přátelé, rodinní a obchodní investoři, jako jsou investoři rizikového kapitálu nebo andělští investoři). Zjistěte, jaké IPO má trh získat, může si ponechat nějaký kapitál po ruce, aby v případě potřeby poskytl další financování svému portfoliu.

Suchý prášek v podnikovém prostředí

Organizace často čelí naléhavé potřebě finančních prostředků na financování nových výdajů a splácení jejich dluhů. Při absenci likvidního kapitálu, jako jsou hotovostní rezervy a oběžná aktiva, nemusí být organizace schopna financovat své potřeby provozního kapitálu. Pokud dojde k náhlému poklesu ekonomiky, společnost nemusí být schopna okamžitě prodat své nelikvidní aktiva, aby zaplatila své měsíční provozní náklady. Držení dostatečného množství suchého prášku může udržet společnost nad vodou během období finanční tísně.

Udržování vysoké úrovně suchého prášku dává společnostem výhodu při vyjednávání o úvěrových zařízeních. Při poskytování úvěrů podnikům finanční instituce hodnotí schopnost firmy dostát dluhovým závazkům v budoucnu, a to i během ekonomických potíží. Pokud má společnost odpovídající suchý prášek, pak může být banka ochotna poskytnout jí požadované úvěrové prostředky. Pokud však není k dispozici dostatečný suchý prášek nebo společnost vyčerpala své hotovostní rezervy, banka může váhat s poskytnutím půjčky společnosti. Pokud finanční instituce musí takové společnosti poskytovat půjčky, musí být úrokové sazby dostatečně represivní, aby pokryly riziko selhání.

Vysoká úroveň suchého prášku také chrání společnost, když očekává pokles poptávky po jejích produktech a službách. To znamená, že společnost zaznamená pokles ročních výnosů, a tedy i čistého zisku. Společnost bude potřebovat další financování k udržení svých marketingových, distribučních a výrobních nákladů. Financování může pocházet buď z akumulovaných hotovostních rezerv, nebo z prodeje jejích likvidních aktiv.

Společnosti by neměly držet přebytečné rezervy, protože to snižuje jejich schopnost expandovat. Místo toho by měli dosáhnout rovnováhy mezi množstvím peněz, které vyčlenili jako rezervy, a množstvím peněz, které přidělili na investice. Když společnost uchovává příliš mnoho suchého prášku, prostředky zůstanou ve společnosti nevyužité, což omezí hodnotu investic, které společnost provede.

Suchý prášek ve fondech soukromého kapitálu

Jednotlivci s vysokým čistým jměním investují do fondů soukromého kapitálu s nadějí, že dosáhnou vysokých výnosů a zrychlí tempo přílivu. Fondy soukromého kapitálu pak tyto fondy používají buď k investování do nových investic, k výkupu stávajících společností, nebo k poskytnutí dalšího financování svým portfoliovým společnostem za účelem zvýšení jejich tempa růstu. Tyto fondy soukromého kapitálu, stejně jako investoři rizikového kapitálu, se rozhodnou ponechat značnou část svých prostředků jako suchý prášek, aby měli připravený kapitál, kdykoli je potřeba.

Udržování vysoké úrovně suchého prášku vede k vysokým násobkům ocenění a většímu vytváření dohod. Fond může nasadit připravený kapitál, když najde vysoce kvalitní cíl s obrovským potenciálem růstu. Když investoři hledají partnerství s fondy soukromého kapitálu, často hodnotí množství suchého prášku, které fond má, a jeho schopnost podporovat budoucí iniciativy růstu. Velikost suchého prášku fondu je také užitečným ukazatelem jeho budoucích investičních vzorců.

Přestože fondy soukromého kapitálu drží suchý prášek v očekávání lepších obchodů, někdy mohou držet přebytečný suchý prášek, pokud neexistují žádné atraktivní obchody, do kterých by bylo možné investovat. Podle zprávy společnosti Preqin Ltd ze září 2017 fondy soukromého kapitálu držely 963,3 miliardy dolarů suchého prášku. Zvýšení bylo přičítáno vysokému množství fondů, které investovali do fondů soukromého kapitálu investoři, zatímco správci fondů nebyli schopni najít portfolia s vysokou návratností, do kterých by investovali. Ceny aktiv byly obecně vysoké, protože akciové trhy zůstaly na býčím trhu a nevyžádané dluhopisy s vysokým úrokem a vznikající marketingové dluhy byly považovány za nadhodnocené. Kvůli snížené ziskovosti svých investic se investoři obrátili na fondy obchodované na burze, aby dosáhli dalších výnosů, dokud nebude normalizována trhy.

Další zdroje

Pokud se chcete dozvědět více a posunout svou kariéru, podívejte se na následující bezplatné finanční zdroje:

  • Fondy soukromého kapitálu Fondy soukromého kapitálu Fondy soukromého kapitálu jsou fondy kapitálu, které mají být investovány do společností, což představuje příležitost pro vysokou návratnost. Přicházejí s pevnou
  • Mezaninové fondy Mezaninové fondy Mezaninový fond je skupina kapitálu, který investuje do mezaninového financování za účelem akvizic, růstu, rekapitalizace nebo odkupu za správu / pákový efekt. V kapitálové struktuře společnosti je mezaninové financování hybridem mezi vlastním kapitálem a dluhem. Mezaninové financování má nejčastěji formu preferovaných akcií nebo podřízeného a nezajištěného dluhu.
  • Krátkodobá aktiva Krátkodobá aktiva Krátkodobá aktiva jsou veškerá aktiva, která lze přiměřeně převést na hotovost do jednoho roku. Obvykle se používají k měření likvidity společnosti.
  • Soukromý kapitál vs. rizikový kapitál Soukromý kapitál vs. rizikový kapitál, investoři Angel / Seed Porovnejte soukromý kapitál vs. rizikový kapitál vs investoři Angel a seed z hlediska rizika, fáze podnikání, velikosti a typu investice, metrik, řízení. Tato příručka poskytuje podrobné srovnání soukromých kapitálových vs rizikového kapitálu vs andělských a seed investorů. Je snadné zaměnit tři třídy investorů

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found