Slza - Zjistěte více o slzách a jejich obsahu

Ve světě financí poskytuje slzný list jednostránkové shrnutí společnosti s informacemi, jako je například Market Market Technical Analysis - A Beginner's Guide Technická analýza je formou oceňování investic, která analyzuje minulé ceny a předpovídá budoucí cenovou akci. Techničtí analytici se domnívají, že kolektivní akce všech účastníků trhu přesně odrážejí všechny relevantní informace, a proto cenným papírům neustále přiřazují spravedlivou tržní hodnotu. „52týdenní vysoká a nízká hodnota, tržní kapitalizace, hodnota podniku, hodnota podniku, hodnota podniku nebo hodnota firmy, je celková hodnota společnosti rovná její hodnotě vlastního kapitálu plus čistý dluh plus jakýkoli menšinový podíl použitý při ocenění. Zaměřuje se spíše na celkovou tržní hodnotu než na hodnotu vlastního kapitálu, takže jsou zahrnuty všechny majetkové podíly a pohledávky z dluhu i vlastního kapitálu. „Doporučení analytika, výnosy, EBITDA, EBITDA EBITDA nebo zisk před úroky, zdaněním, odpisy a amortizací jsou zisky společnosti před provedením některého z těchto čistých odpočtů. EBITDA se zaměřuje na provozní rozhodnutí podniku, protože zkoumá ziskovost podniku ze základních operací před dopadem kapitálové struktury. Vzorec, příklady ocenění, velikost pracovní síly, pohyb cen akcií atd.

Slzy jsou také známé jakoInformační přehledy„A pomoci investorovi porozumět finančním a převládajícím hodnotám veřejné společnosti. Termín trhací list je odvozen ze staré praxe, kdy makléři trhali a dávali list investorovi jako doporučení akcií.

Ukázkový slzný list pro Amazon.com Inc. od Thomson Reuters Eikon:

Příklad slzného listuZdroj: Thomson Reuters

Obsah slzného listu

  1. Základní finanční profil - Nejvyšší část listu poskytuje obecné informace o akciích společnosti, jako je poslední uzavírací cena, nejvyšší a nejnižší 52týdenní, tržní kapitalizace, celkový počet nevyrovnaných akcií Vážený průměr akcií Vyrovnaný Vážený průměr nevyřízených akcií odkazuje na počet akcií společnosti společnost vypočtená po úpravě o změny základního kapitálu během vykazovaného období. Počet vážených průměrných akcií v oběhu se používá při výpočtu metrik, jako je zisk na akcii (EPS) v účetní závěrce společnosti, hodnota podniku Hodnota podniku Hodnota podniku nebo hodnota firmy, je celková hodnota firmy rovná hodnotě jejího kapitálu, plus čistý dluh plus jakýkoli menšinový podíl použitý při ocenění. Zaměřuje se spíše na celkovou tržní hodnotu než na hodnotu vlastního kapitálu, takže jsou zahrnuty všechny majetkové podíly a pohledávky z dluhu i vlastního kapitálu. Beta akcií Unlevered Beta / Asset Beta Unlevered Beta (Asset Beta) je volatilita výnosů pro podnik, bez ohledu na jeho finanční páku. Zohledňuje pouze svá aktiva. Porovnává riziko nespolehlivé společnosti s rizikem trhu. Vypočítává se tak, že se vezme kapitál beta a vydělí se 1 plus daň upravený dluh vůči vlastnímu kapitálu atd. Základní myšlenkou je získat dobré znalosti o ocenění. Ocenění Ocenění se týká procesu stanovení současné hodnoty společnosti nebo aktiva . Toho lze dosáhnout pomocí řady technik. Analytici, kteří chtějí společnost a rozsah, s nímž se cena akcií obchoduje.
  1. Doporučení analytika - Ukazuje počet analytiků výzkumu vlastního kapitálu Analytik výzkumu vlastního kapitálu Analytik výzkumu vlastního kapitálu poskytuje výzkumné pokrytí veřejných společností a distribuuje tento výzkum klientům. Pokrýváme plat analytika, popis práce, vstupní body odvětví a možné kariérní cesty. kteří sledují sklad a jejich očekávání ohledně jeho výkonu. Analytici provedou důkladné vyhodnocení společnosti, včetně jejího ocenění, aby přišli se zprávou o výzkumu vlastního kapitálu a komentovali, zda je čas na nákup nebo prodej. Mezi oblíbené analytiky patří Goldman Sachs, Morgan Stanley, Piper Jaffray, Credit Suisse, Jefferies, Barclays atd.
  1. Odhady - V této části jsou uvedeny průměrné odhady analytiků, pokud jde o tržby, EBITDA EBITDA EBITDA nebo zisk před úroky, zdaněním, odpisy a amortizací, což je zisk společnosti před provedením některého z těchto čistých odpočtů. EBITDA se zaměřuje na provozní rozhodnutí podniku, protože zkoumá ziskovost podniku ze základních operací před dopadem kapitálové struktury. Vzorec, příklady a zisk EPS na akcii (EPS) zisk na akcii (EPS) je klíčovou metrikou používanou k určení podílu běžného akcionáře na zisku společnosti. EPS měří zisk každé společné akcie. Rovněž ukazuje nejvyšší a nejnižší odhady podle analytických výzkumných zpráv. Equity Research Overview Odborníci v oblasti výzkumu akcií jsou zodpovědní za vypracování analýz, doporučení a zpráv o investičních příležitostech, které by mohly investiční banky, instituce nebo jejich klienty zajímat. je skupina analytiků a spolupracovníků. Tato příručka pro přehled vlastního výzkumu.
  1. Oceňovací poměry - Je to něco, co je z hlediska fúzí a akvizic velmi důležité, protože měří klíčové poměry pro účely srovnání. Poskytuje poměry jako P / E Forward P / E Ratio Forward P / E Ratio dělí aktuální cenu akcie odhadovaným budoucím ziskem na akcii. Příklad poměru P / E, vzorec a šablona aplikace Excel. „EV / výnosy, EV / EBITDA EV / EBITDA EV / EBITDA se používají při oceňování k porovnání hodnoty podobných podniků hodnocením jejich hodnoty Enterprise Value (EV) vůči EBITDA v poměru k průměru. V této příručce rozdělíme násobek EV / EBTIDA na různé součásti a provedeme vás postupem, jak jej vypočítat krok za krokem na základě loňského, aktuálního roku a odhadů pro příští rok IBES Odhady IBES (také známý jako I / B / E / S) je zkratka pro Institutional Broker's Estimate System, databázi vytvořenou makléřskými společnostmi Lynch, Jones a Ryan. Tento systém v zásadě sestavuje analýzu a předpovídá budoucí výnosy veřejně obchodovaných společností. S pomocí této databáze mohou uživatelé zobrazit různé předpovědi spolu s prognózami analytiků. .
  1. Údaje o zaměstnanci - Obsahuje informace, jako je celkový počet zaměstnanců, růst zaměstnanců a výnosy na zaměstnance. Příjmy / zaměstnanci budou obecně vyšší v produktových společnostech ve srovnání s odvětvími služeb, protože se více spoléhají na lidský kapitál.
  1. Zkrácené finance - Poskytuje pohled z ptačí perspektivy na všechny tři složky finančních výkazů. Jak jsou 3 finanční výkazy propojeny Jak jsou 3 finanční výkazy propojeny? Vysvětlíme, jak propojit 3 finanční výkazy pro finanční modelování a oceňování v aplikaci Excel. Propojení čistého zisku a nerozděleného zisku, PP&E, odpisy a amortizace, kapitálové výdaje, provozní kapitál, finanční činnosti a hotovostní zůstatek. Obsahuje výkaz zisku a ztráty, rozvahu a výkaz peněžních toků. Poskytuje celková čísla, která jsou relevantní pro rychlou analýzu, jako jsou tržby, hrubý zisk, EBITDA, příjmy před zdaněním a čistý příjem. Rozvaha obsahuje podrobnosti o fixních aktivech, hotovosti, celkových aktivech, dlouhodobém dluhu, krátkodobých závazcích a vlastním kapitálu akcionářů. Obsahuje také rozdělení peněžních toků z provozních, investičních a finančních činností, což je zásadní pro pochopení průvodců oceňováním peněžních toků společnosti Bezplatné oceňování, abyste se naučili nejdůležitější koncepty vlastním tempem. Tyto články vás naučí osvědčené postupy v oblasti oceňování podniků a způsob oceňování společnosti pomocí srovnatelné analýzy společností, modelování diskontovaných peněžních toků (DCF) a precedentních transakcí, jak se používají v investičním bankovnictví, průzkumu akcií atd.
  1. Skladová výkonnost - Ukazuje výnos generovaný akciemi za 1měsíční, 3měsíční, 6měsíční a 12měsíční období.
  1. Ziskovost - Existuje několik ukazatelů ziskovosti (například čistý zisk Čistý zisk Čistý zisk je klíčovou řádkovou položkou, a to nejen ve výkazu zisku a ztráty, ale ve všech třech základních finančních výkazech. Čistého zisku se dosáhne prostřednictvím výkazu zisku a ztráty. používá se také v rozvaze i ve výkazu peněžních toků.), které jsou důležité pro různá průmyslová odvětví. Kompletní snímek toho samého je uveden pro rychlou analýzu. Druh návratnosti aktiv a vlastního kapitálu je také uveden s pětiletým průměrem, který poskytuje pohledy na historickou výkonnost.
  1. Tržby podle regionů - To ukazuje geografickou kombinaci, tj. Jaký region, kde společnost získává, jaké procento z celkových tržeb Tržby z prodeje jsou příjmy, které společnost získala z prodeje zboží nebo poskytování služeb. V účetnictví mohou být výrazy „prodej“ a „výnos“ zaměňovány a často se používají zaměnitelně, což znamená totéž. Výnosy nemusí nutně znamenat přijatou hotovost. .
  1. Cena podle grafu - Poslední graf ukazuje pohyb cen akcií v období 2 let s objemy obchodu a 50denním a 200denním klouzavým průměrem.

Dodatečné zdroje

  • Termínový list Termínový průvodce Tento terminálový průvodce vás naučí všechny důležité informace, které potřebujete o termínových listech s podrobnými příklady všech hlavních sekcí a
  • Metody oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a precedenční transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích
  • Kontrolní seznam náležité péče
  • M&A Process Mergers Acquisitions M&A Process Tato příručka vás provede všemi kroky procesu M&A. Zjistěte, jak se dokončují fúze, akvizice a dohody. V této příručce načrtneme proces akvizice od začátku do konce, různé typy nabyvatelů (strategické vs. finanční nákupy), význam synergií a transakční náklady

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found