Wall Street Survivor - akciový trh, naučit se investovat do obchodování

The Wall Street Survivor Stock Market Game je skvělý nástroj pro učení, jak investovat a obchodovat Průvodci samostudiem Finance znalostí jsou skvělým způsobem, jak zlepšit technické znalosti v oblasti financí, účetnictví, finančního modelování, oceňování, obchodování, ekonomiky a dalších. ve veřejných cenných papírech, aniž byste riskovali svůj osobní kapitál. Myslíme si, že je to konečná simulační hra na akciovém trhu - spousta zábavné a velmi poučné.

Důrazně doporučujeme studentům financí, kteří se zajímají o kariéru v oblasti prodeje a obchodování Profil prodeje a obchodování Kariéra Divize prodeje a obchodování (S&T) investiční banky pomáhá vzájemným fondům, zajišťovacím fondům, penzijním fondům atd. Usnadnit transakce s akciemi (koupit / prodat). Kariéra v oblasti prodeje a obchodování může být při velmi rychlém prostředí extrémně namáhavá. Soutěž o pozice je intenzivní, kompenzace může být velmi vysoká, hedgeové fondy, vztahy s investory Jobs Procházet popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro nabídky pracovních pozic v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, treasury, FP&A, podnikových financích, účetnictví a dalších oblastech financí . Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, nebo výzkumu vlastního kapitálu Přehled výzkumu v oblasti ekvity Odborníci v oblasti výzkumu akcií jsou odpovědní za vypracování analýz, doporučení a zpráv o investičních příležitostech, které investiční banky, instituce nebo o jejich klienty by se mohli zajímat. Divize Equity Research Division je skupina analytiků a spolupracovníků. Tento průvodce s přehledem akciového výzkumu získá expozici vůči tržní aktivitě pomocí nástroje, jako je Wall Street Survivor.

hra na akciovém trhu, která přežila Wall Street

Jak hra na burze funguje

Způsob, jakým hra Wall Street Survivor Stock Market funguje, je jednoduchý. Níže je vše, co potřebujete vědět, abyste mohli začít hrát ...

Krok 1

Zaregistrujte si účet zde: //www.wallstreetsurvivor.com/register.

Můžete se zaregistrovat pomocí své e-mailové adresy nebo přes Facebook.

Krok 2

Získejte 100 000 $ virtuální měny a začněte obchodovat.

Jakmile nastavíte a máte své virtuální peníze, můžete na platformu odesílat obchody a sledovat, jak hodnota vašeho portfolia roste a klesá na základě výkonu vašich investic.

Krok 3

Vyhrajte skutečné peněžní ceny v USD na základě vašeho výkonu.

Můžete se zapojit do soutěží a soutěžit o ceny, které zahrnují elektronické knihy, předplatné a skutečné peníze.

Krok 4

Síť s dalšími obchodníky z celého světa.

Jednejte s obchodníky s různým zázemím a zkušenostmi. Naučte se strategie jejich obchodů. Staňte se lepším investorem!

Jak může přeživší z Wall Street pomoci vaší kariéře

Tento nástroj je pravděpodobně nejvýhodnější pro kohokoli, kdo sleduje kariéru v oblasti prodeje a obchodování, kde rozhovory Rozhovory Ace váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičování eska při pohovoru závisí méně na typických technických otázkách a více na prokázání vášně a zkušeností v obchodování.

Pouhé použití virtuální hry však nemusí stačit. Při obchodování se skutečným kapitálem existuje obrovský rozdíl, protože mohou převzít emoce jako strach a chamtivost. Jedna věc je být v ofsajdu virtuálního obchodu a druhá být ofsajd se skutečným kapitálem. Stále byste klidně a racionálně hodnotili situaci? Nebo byste zpanikařili a reagovali emotivně?

Využijte příležitosti, které hra Wall Street Survivor Stock Market nabízí, abyste si vyzkoušeli různé investiční strategie a zdokonalili své obchodní dovednosti. Vyzkoušení ve hře Wall Street Survivor vám dá výhodu, díky čemuž budete lépe připraveni na přežití a prosperitu v reálném obchodování.

Zaregistrujte se ještě dnes a začněte!

Zaregistrujte se a vytvořte si osobní účet a začněte hrát zde: //www.wallstreetsurvivor.com/register

Dodatečné zdroje

Mezi další relevantní zdroje, které vám pomohou zlepšit vaši kariéru, patří:

  • Co je finanční modelování? Co je finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model.
  • Nejlepší 3 simulátory akcií Tři nejlepší simulátory akcií Nejlepší simulátory akcií umožňují uživateli procvičovat a zdokonalovat své investiční techniky. Simulátory obchodování s akciemi umožňují obchodování s falešnými hotovostmi s daty v reálném čase, což obchodníkům umožňuje vyzkoušet různé obchodní strategie, než na nich riskují skutečné peníze.
  • Nástroj pro finanční vizualizaci FinViz Finanční nástroje pro vizualizaci Finviz, zkratka pro Financial Visualizations, je webová stránka o akciových trzích a datech, která poskytuje finanční analýzy, výzkum a vizualizaci dat. Web dělá dobrou práci, když shrnuje velké množství informací do grafů a map
  • Průvodce pro začátečníky k investování Investování: Průvodce pro začátečníky Průvodce financí pro investice pro začátečníky vás naučí základy investování a jak začít. Zjistěte více o různých strategiích a technikách obchodování a o různých finančních trzích, do kterých můžete investovat.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found