Banky v Trinidadu a Tobagu - přehled, průvodce po nejlepších bankách

Central Bank of Trinidad and Tobago (CBTT) byla založena v roce 1964 a je druhou nejstarší centrální bankou v anglicky mluvícím Karibiku, hned vedle Bank of Jamaica (1960). CBTT určuje požadavky na sazby a rezervy, formuluje měnovou politiku a dohlíží na finanční instituce a banky v Trinidadu a Tobagu.

Bankovní sektor v zemi zahrnuje osm komerčních bank, které zaměstnávají přibližně 7400 zaměstnanců a spravují celkem 123 poboček a přibližně 250 bankomatů po celém ostrově.

Banky v Trinidadu a Tobagu

V roce 2017 agentura Moody’s Investors Service snížila rating emitenta a vyššího nezajištěného dluhu společnosti Trinidad a Tobago z Baa3 na Ba1. Ratingová agentura rovněž poskytla stabilní výhled na hodnocení Ba1 s přihlédnutím k významným fiskálním rezervám vlády a mírným vnějším rizikům.

Pro každého, kdo uvažuje o bankovní kariéře v Trinidadu a Tobagu, je tento seznam bank v Trinidadu a Tobagu užitečným průvodcem, kde začít. Další informace najdete v našem seznamu finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Nejlepší banky v Trinidad a Tobago jsou:

Bank of Baroda (Trinidad a Tobago)

Bank of Baroda (Trinidad a Tobago), která byla založena v roce 2007, působí jako plně vlastněná dceřiná společnost indické Bank of Baroda. Jedná se o jednu z bank v Trinidadu a Tobagu, která poskytuje služby maloobchodu, korporacím, malým a středním podnikům, hypotékám a forexu v zemi.

CIBC FirstCaribbean International Bank

CIBC FirstCaribbean International Bank je největší regionálně kótovanou bankou v holandsky a anglicky mluvícím Karibiku. Mezi přední finanční služby banky patří retailové a platinové bankovnictví, podnikové bankovnictví, kreditní karty, investiční bankovnictví a prodej a obchodování treasury. Je součástí skupiny CIBC a dohlíží na dvě kanceláře podnikového a investičního bankovnictví, dvě platinová bankovní centra a tři bankomaty v zemi.

Tržby: 443,67 milionu USD (2017)

Čistý příjem: 141,52 milionu USD (2017)

Celková aktiva: 12,25 miliardy USD (2017)

Citi

Citi, dříve známá jako The United Bank of Trinidad and Tobago, zahájila svoji činnost jako jedna z bank v Trinidadu a Tobagu v roce 1965. Banka nabízí širokou škálu finančních služeb a řešení, včetně podnikového financování, projektového financování, elektronického bankovnictví a webová řešení, obchodní finance a obchodní služby, deriváty, komerční půjčky, správa hotovosti a pokladny a finanční poradenské služby. Se sídlem v přístavu ve Španělsku je součástí Citicorp Merchant Bank Limited.

První občanská banka

First Citizens Bank je největší jednotkou skupiny First Citizens Group, jedné z bank Trinidad a Tobago, která je přední společností poskytující finanční služby. Tato skupina poskytuje širokou škálu služeb v oblasti maloobchodu, obchodníka a korporátního bankovnictví, jakož i zprostředkování, správu a správu majetku.

Tržby: 1,69 miliardy TTD (2017)

Čistý příjem: 642 milionů TTD (2017)

Celková aktiva: 38,96 miliardy TTD (20717)

JMMB Bank (Trinidad a Tobago)

Společnost JMMB Bank (Trinidad a Tobago), založená v roce 1998, nabízí svým klientům po celé zemi široké portfolio bankovních služeb a produktů. Banka, dříve nazývaná Intercommercial Bank Limited (IBL), působí jako dceřiná společnost skupiny JMMB Group, jednoho z největších poskytovatelů finančních služeb v regionu. Spravuje čtyři pobočky bank v Trinidadu a Tobagu na následujících místech: španělský přístav, Marabella a Tunapuna.

Příjmy: 63,8 milionu TTD (2016)

Čistý příjem: 13,2 milionu TTD (2016)

Celková aktiva: 1,72 miliardy TTD (2016)

RBC Royal Bank

Existence RBC Royal Bank v Trinidadu a Tobagu sahá do roku 1902. Banka dohlíží na síť 25 poboček a 93 bankomatů, podporovaných internetovým bankovnictvím a plně automatizovanými telefonními službami. Je členem RBC Caribbean Banking, jednoho z předních poskytovatelů diverzifikovaných finančních služeb v regionu.

Republic Bank

Republic Bank, původně nazvaná Colonial Bank, byla založena v roce 1837 a stala se tak nejstarší z komerčních bank v Trinidadu a Tobagu. Spolu s ostatními bankami ve skupině Republic je Republic Bank vlastněna společností Republic Financial Holdings Limited (RHFL). Skupina nabízí obchodní bankovnictví, leasing, služby správce, vydávání a zpracování debetních a kreditních karet a služby správy podílových fondů a investic. Síť banky zahrnuje 41 poboček a 132 bankomatů na 84 místech.

Výnosy (RHFL): 3,8 miliardy TTD (2017)

Čistý příjem (RHFL): 1,25 miliardy TTD (2017)

Celková aktiva (RHFL): 68,89 miliardy TTD (2017)

Scotiabank Trinidad a Tobago

Scotiabank zahájila bankovní operace v Port-of-Spain v Trinidadu v roce 1954 a svým klientům nabízí širokou škálu služeb v oblasti obchodu, maloobchodu a správy hotovosti. Dnes banka zaměstnává přibližně 1350 osob a spravuje 24 poboček, 96 bankomatů a pět prodejních center strategicky rozmístěných po celé zemi. Scotiabank Trinidad a Tobago je součástí kanadské Scotiabank, která je také jednou z předních bank v Karibiku a Střední Americe.

Tržby: 1,26 miliardy TTD (2017)

Čistý příjem: 657,66 milionu TTD (2017)

Celková aktiva: 24,39 miliardy TTD (2017)

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví, Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu…. Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl průvodce po nejlepších bankách v Trinidadu a Tobagu. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • Nejlepší banky v Kanadě Nejlepší banky v Kanadě Mezi banky v Kanadě patří 29 tuzemských bank, 24 dceřiných společností zahraničních bank, 27 poboček zahraničních bank poskytujících komplexní služby a 3 pobočky půjčující zahraniční banky. Podle agentury Moody's je výhled kanadského bankovního systému negativní vzhledem k očekávanému snížení vládní podpory pro velké domácí banky.
  • Top 100 investičních bank Společnosti Seznamy hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found