Oddíl 382 - Pravidla a předpisy pro předávání čisté provozní ztráty

Podle článku 382 IRC je společnost C povinna mít limit na vyrovnání historických ztrát. Stručně řečeno, korporace C jsou společnosti podle práva USA, které jsou zdaňovány odděleně od jejich vlastníků. Ztrátová společnost je společnost, která může k odpočtu svého zdanitelného příjmu použít daňové atributy, jako je čistá provozní ztráta (NOL). Například T Corporation je úspěšná společnost, která chce získat 100% akcií. Co je to akcie? Jednotlivec, který vlastní akcie ve společnosti, se nazývá akcionář a má nárok na část zbytkového majetku a výnosů společnosti (pokud by byla společnost někdy zrušena). Pojmy „akcie“, „akcie“ a „vlastní kapitál“ jsou používány zaměnitelně. jiné společnosti, Z Corporation.

Abychom pochopili základy sekce 382, ​​máme o Z Corporation následující podrobnosti: je to soukromá společnost, která od svého vzniku trpí čistou provozní ztrátou. To je pak považováno za ztrátovou společnost. Jakmile akvizici uskuteční společnost T Corporation, podle části 382 jsou omezeny NOL dostupné k vyrovnání budoucího zdanitelného příjmu nabývající společnosti.

V této části existují dvě hlavní součásti, kterými jsou omezení a změna vlastnictví. Vlastnictví nastává, když dojde k posunu vlastníků nebo struktury kapitálu přesahující vlastnická práva o 50%. Akcie zahrnují následující: konvertibilní preferované akcie, určité konvertibilní dluhové nástroje, běžné akcie a akciové opce Akciová opce Akciová opce je smlouva mezi dvěma stranami, která dává kupujícímu právo koupit nebo prodat podkladové akcie za předem stanovenou cenu a v rámci stanovené časové období. Prodejci opce na akcie se říká zapisovatel opce, kde se prodávajícímu vyplácí prémie ze smlouvy zakoupené kupujícím opce na akcie. / zaručuje.

část 382 přenesení daňové ztráty

Omezení oddílu 382

Po akvizici může nová společnost odečíst své ztráty ze zdanitelného příjmu s výhradou omezení podle § 382. Při výpočtu částky základního omezení (BLA) se používá vzorec. Vypočítává se takto:

BLA = spravedlivá tržní hodnota akcie společnosti Loss Corporation x federální dlouhodobá sazba osvobozená od daně

Aby společnost maximalizovala dostupnou čistou provozní ztrátu a minimalizovala zaplacené daně, musela by vypočítat největší částku základního omezení, jakou může získat.

Při výpočtu částky však mějte na paměti, že reálná tržní hodnota závisí na potenciálních úpravách stanovených v uvedených předpisech. Internal Revenue Service publikuje měsíční federální dlouhodobou sazbu osvobozenou od daně.

Další informace se dozvíte v užitečném průvodci k § 382 z Cornell Law School.

Dodatečné zdroje

Posláním Finance je pomáhat vám rozvíjet svou kariéru. Chcete-li se dál učit a rozvíjet své dovednosti, prozkoumejte tyto další zdroje:

  • Techniky oceňování Metody oceňování Při oceňování společnosti jako podniku se používají tři hlavní metody oceňování: DCF analýza, srovnatelné společnosti a předchozí transakce. Tyto metody oceňování se používají v investičním bankovnictví, kapitálovém výzkumu, soukromém kapitálu, rozvoji společností, fúzích a akvizicích, pákových odkupech a financích
  • Ocenění soukromé společnosti Ocenění soukromé společnosti 3 techniky oceňování soukromé společnosti - naučte se oceňovat firmu, i když je soukromá a s omezenými informacemi. Tato příručka poskytuje příklady včetně srovnatelné analýzy společností, analýzy diskontovaných peněžních toků a první chicagské metody. Zjistěte, jak si profesionálové cení podnikání
  • Průvodce modelováním DCF Bezplatný průvodce tréninkem modelu DCF Model DCF je specifický typ finančního modelu používaného k oceňování podniku. Tento model je jednoduše prognózou neuvolněného volného peněžního toku společnosti
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found