Účetní firmy v Austrálii - přehled nejlepších účetních firem

Podle obecného průzkumu trhu byly účetní firmy v Austrálii v roce 2016 z hlediska tržeb oceněny přibližně 20 miliardami dolarů. Australský účetní průmysl vykázal mezi lety 2012 a 2017 průměrný roční růst přibližně 2,6% a údaje o zaměstnanosti dosáhly přibližně 115 000. Místní odvětví účetních služeb zahrnuje účetnictví, audity Auditované finanční výkazy Veřejné společnosti jsou ze zákona povinny zajistit, aby jejich účetní závěrky byly auditovány registrovanou CPA. Účelem nezávislého auditu je poskytnout ujištění, že vedení předložilo účetní závěrku, která neobsahuje významné chyby. Auditovaná účetní závěrka pomáhá osobám s rozhodovací pravomocí, účetnictvím, poradenstvím a daňovým službám. Z účetních společností v Austrálii Nejlepší australské banky Tato příručka nastíní 10 nejlepších bank v Austrálii. Australský bankovní systém hraje ve finančním systému země hlavní roli. Kromě tradičních bankovních služeb poskytují banky také obchodní bankovnictví, obchodování na finančních trzích, obchodování s cennými papíry, pojištění a správu fondů. , velká čtyřka drží významný podíl na trhu.

Nejlepší účetní firmy v Austrálii

Účetní firmy v Austrálii

PwC Austrálie

PwC Australia spravuje řadu kanceláří v Adelaide, Brisbane, Canberra, Gold Coast, Melbourne, Perth, Newcastle a Greater Western Sydney. S přibližně 500 partnery a 5 800 zaměstnanci je PwC jednou z největších účetních firem v Austrálii. V roce 2016 vykázala společnost PwC Australia tržby téměř 1,92 miliardy USD. Zaměřuje se na skutečnost, že v dnešní rychle se rozvíjející společnosti je klíčové zůstat relevantní a znamená výzvou být o krok napřed před konkurencí. Tím, že zůstane ve spojení, poslouchá a hovoří, se firma snaží řešit výzvy zítřka pomocí tří jednoduchých principů:

  • Buď hodný
  • Být plešatý
  • Buďte jeho součástí

KPMG Austrálie

Pod vedením Duncana McLennana, národního řídícího partnera KPMG Australia, vykázala firma ve fiskálním roce 2016 výnosy ve výši 1,37 miliardy USD. KPMG Australia zdůrazňuje důležitost kvality auditu a představu, že nejde jen o dosažení správného výroku, ale o to, jak je tento výrok dosáhla. KPMG Australia se zaměřuje na procesy a integritu formální zprávy o auditu. Firma vynakládá maximální úsilí, aby dala jasně najevo, že kvalita je pro společnost nezbytná a nelze s ní obchodovat.

Ernst & Young Austrálie

Ve společnosti EY se firma zavázala budovat lépe fungující svět se zvýšenou důvěrou v podnikání, udržitelným růstem, rozvojem talentů a větší spoluprací. Podle zprávy EY o transparentnosti vykázala firma ve fiskálním roce 2016 tržby ve výši 1,48 miliardy USD, což je více než 1,28 miliardy USD v předchozím roce. Reputace EY jako jedné z hlavních účetních společností v Austrálii je založena na objektivním a etickém poskytování špičkových profesionálních auditorských služeb každému klientovi.

Deloitte Austrálie

Deloitte Australia je pod vedením CEO Cindy Hook. Společnost se zavázala k růstu, klientským službám a svým lidem, mezi něž patří 700 partnerů a více než 7 000 zaměstnanců po celé zemi, Papui-Nové Guineji a Východním Timoru. Ve fiskálním roce 2017 vykázala společnost Deloitte Australia rekordní výnosy 1,76 miliardy USD, což je o 15% více než v předchozím roce. Aby zůstala konkurenceschopná a udržovala si dynamiku, firma nadále investuje do inovací, technologií a kvalifikovaného personálu a rozšiřuje se prostřednictvím akvizic, aliancí a růstu. Účelem společnosti Deloitte je dosáhnout vlivu, na kterém záleží a vytváří trvalý rozdíl.

Účetní firmy v Austrálii - vysvětlení žebříčku

Většina žebříčků účetních firem je založena na údajích o příjmech a obecné velikosti společností, včetně počtu vedoucích pracovníků a zaměstnanců a kanceláří. Žebříček však neříká celý příběh. Přestože velká čtyřka obecně má tendenci sloužit největším klientům složeným z největších korporací, společnosti mimo velkou čtyřku také přijímají velmi důležité projekty, které zahrnují významné korporace, malé a střední podniky a dokonce i menší organizace.

Finanční audity, daňové služby a poradenské služby se netočí pouze kolem velké čtyřky. Při hledání odborné rady je třeba vzít v úvahu i další faktory, například to, která firma poskytující profesionální služby je pro společnost nejvhodnější, náklady, co chce společnost dosáhnout a potenciál dlouhodobých vztahů. Často se stává, že služby poskytované menšími firmami jsou více personalizované a přizpůsobené konkrétním potřebám společnosti. Závěrem lze říci, že žebříčky nemusí být nutně konečným měřítkem kvality a nemusí poskytovat úplný obraz.

Další zdroje

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce účetními firmami v Austrálii. Další informace najdete v následujících zdrojích:

  • Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky Účetní firmy velké čtyřky se odvolávají na společnosti Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), KPMG a Ernst & Young. Tyto firmy jsou čtyři největší společnosti poskytující profesionální služby na světě, které poskytují služby v oblasti auditu, transakčního poradenství, daní, poradenství, rizikového poradenství a pojistněmatematických služeb.
  • Účetní firmy v Hongkongu Účetní firmy v Hongkongu Účetní firmy v Hongkongu zajišťují velký počet finančních institucí. S více než 71 ze 100 největších mezinárodních bank v Hongkongu je město známé jako globální finanční uzel. V roce 2016 byl Hongkong jedním z předních světových devizových trhů a představoval 19% celkového globálně získaného kapitálu.
  • Účetní firmy v Kanadě Účetní firmy v Kanadě Výhled pro účetní firmy v Kanadě je velmi pozitivní, protože se očekává, že účetní odvětví v zemi zaznamená v příštích letech silný růst. Rozšiřující se kanadská ekonomika a rostoucí složitost jejích regulačních a daňových struktur. Tento seznam účetních firem v Kanadě vám pomůže naplánovat
  • Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví vysvětluje „proč“ stojící za účetnictvím - důvody, proč jsou transakce vykazovány určitými způsoby. Tato příručka vám pomůže pochopit hlavní principy, které stojí za teorií finančního účetnictví

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found