Nejlepší účetní fóra - Průvodce a seznam účetních fór

Na internetu existuje několik účetních fór, která studentům i profesionálům z různých míst nabízejí příležitost spojit se a navázat vzájemné kontakty. Podniky také využívají výhody rostoucího počtu online komunit k hledání nových zákazníků a jejich zapojení.

Účetní fóra pro online účetnictví jsou nyní preferovaným médiem účetních z celého světa k předkládání otázek, které pak zkoumají a řeší jejich kolegové. Podobně jako na studentských fórech, účetní fóra umožňují uživatelům získat odpovědi na jejich dotazy odborníky v této oblasti za hranicemi času, vzdálenosti a proveditelnosti, které existovaly v době před internetem.

Komunity online účetnictví lze rozdělit na dva typy: otevřené komunity, které jsou přístupné všem návštěvníkům, a komunity s omezeným přístupem, které jsou k dispozici pouze pro placené členy.

špičková účetní fóra

Účetní fóra

Accountant Forums je online komunita kvalifikovaných poradců, učitelů, odborníků a studentů. Fórum obsahuje dvě velmi užitečné sekce věnované studentům: část „Zkoušky a studium“, která je zaměřena na pomoc studentům zvládnout různé zkoušky spojené s účetnictvím a financemi, a část „Kariéra a práce“, která je zaměřena na pomoc nově kvalifikovaným účetním a finanční poradci najdou práci. S více než 11 000 členy je v současné době jedním z nejaktivnějších fór pro účetnictví a finance.

Další 71 fórum zkoušek CPA

Another71 nabízí několik nástrojů a zdrojů pro začínající CPA, včetně zpráv o zkouškách CPA, studijních tipů a materiálů a fór. Témata diskusí v online komunitě Another71 sahají od studijních plánů a návyků až po osvědčené tipy pro složení zkoušky CPA. Uživatelé mají také k dispozici další zdroje, jako jsou podcasty a videa zkontrolované CPA.

Fórum CPAnet

CPAnet primárně obstarává kandidáty na zkoušky CPA a nový trh CPA, působí jako kurátor pro včasné informace o účetní profesi. Jeho cílem je sloužit jako primární zdroj nástrojů a zdrojů pro účetní, kteří hledají kvalitní informace online. Fórum CPAnet hostí řadu diskusí, specializovaných komunit a sociálních skupin, včetně specializovaného fóra CPA Exam.

Fórum proformátního účetnictví

Proformative je jednou z největších komunit podnikového financování na internetu. Uvádí seznam více než dvou milionů členů a provádí více než 200 živých webinářů ročně. Na rozdíl od jiných fór je Proformative silně moderovaný a běží téměř jako online poradenská firma. Proformativní účetní sekce je velmi aktivní a je jedním z nejlepších online míst, kde se můžete zapojit do diskusí peer-to-peer o tématech souvisejících s účetnictvím.

Diskusní fórum AAT

Asociace účetních techniků (AAT) je mezinárodně uznávaný odborný orgán v oblasti účetnictví / financí / účetnictví. Diskusní fórum AAT poskytuje vzájemnou podporu svým členům, včetně studentů a profesionálů s licencí AAT. Aktivní komunita AAT umožňuje uživatelům přijímat novinky z oboru, diskutovat o nejnovějších trendech, získávat vzájemnou podporu a setkávat se s dalšími studenty a profesionály.

Dodatečné zdroje

Toto je seznam nejlepších účetních fór. Abyste se dál učili a připravovali na kariéru v účetnictví, doporučujeme prozkoumat naši kariérní mapu a níže uvedené bezplatné finanční zdroje.

Další informace o účetnictví naleznete v následujících článcích:

  • Teorie účetnictví Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví vysvětluje „proč“ stojící za účetnictvím - důvody, proč jsou transakce vykazovány určitými způsoby. Tato příručka vám pomůže pochopit hlavní principy, které stojí za teorií finančního účetnictví
  • Otázky účetního rozhovoru Otázky účetního rozhovoru Otázky a odpovědi účetního rozhovoru. Tento seznam obsahuje nejčastější otázky týkající se pohovoru, které se používají k najímání pro účetní úlohy. Některé jsou složitější, než se na první pohled zdá! Tato příručka se zabývá otázkami týkajícími se výkazu zisku a ztráty, rozvahy, výkazu peněžních toků, rozpočtování, prognóz a účetních zásad
  • Účtování daní z příjmů Účtování daní z příjmů Daně z příjmů a jejich účetnictví jsou klíčovou oblastí podnikových financí. Konceptuální porozumění účtování daní z příjmů umožňuje společnosti udržovat finanční flexibilitu. Daň je složité pole pro navigaci a často matou i ty nejzkušenější finanční analytiky.
  • Účetní míra návratnosti ARR - účetní míra návratnosti

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found