Nejlepší banky na Britských Panenských ostrovech - Seznam bank na ostrovech

Banky na Britských Panenských ostrovech se od roku 2012 skládají ze šesti komerčních bank a jedné banky s omezeným přístupem. Ostrov je významným hráčem v globálním odvětví finančních služeb na moři. O ffshore bankovnictví přišlo na BVI v 80. letech, protože dostupnost začlenění a důvěrnost nabízená regulačními zákony ostrova přilákala zahraniční podniky z celého světa.

Divize bankovních a správcovských služeb BVI zajišťuje, že banky dodržují domácí zákony, mezinárodní regulační standardy a zavedené osvědčené obchodní postupy.

Britské Panenské ostrovy nemají žádné hodnocení, protože se jedná o závislé území Spojeného království. Banky na Britských Panenských ostrovech jako takové udržují dostatečnou úroveň likvidity a jsou dobře kapitalizovány.

Pro každého, kdo uvažuje o kariéře v bankovnictví na Britských Panenských ostrovech, je tento seznam nejlepších bank na Britských Panenských ostrovech užitečným průvodcem, kde začít. Další informace najdete v našich seznamech finančních institucí. Seznam společností hlavních hráčů v oblasti podnikových financí. Máme seznamy nejdůležitějších společností poskytujících finanční služby, bank, institucí, účetních firem a korporací v tomto odvětví. Projděte si tyto příručky, připravte se na kariéru ve finančních službách a začněte s vytvářením sítí ještě dnes, abyste svou kariéru urychlili.

Banky na Britských Panenských ostrovech

Nejlepší banky v British Virgin Island jsou:

FirstCaribbean International Bank (Cayman) Ltd

Společnost FirstCaribbean International Bank (Cayman) Ltd, která byla založena v roce 2001, působí jako dceřiná společnost společnosti FirstCaribbean International Bank Ltd. Se sídlem v Georgetownu zaměstnává přibližně 2 700 zaměstnanců. Poskytuje celou řadu finančních služeb v oblasti retailového a korporátního bankovnictví, správy majetku, prodeje a obchodování treasury a investičního bankovnictví. Provozuje 59 poboček, 22 bankovních center a sedm kanceláří na 17 regionálních trzích.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 11 miliard USD a čistý zisk 143 milionů USD.

National Bank of the Virgin Islands Ltd

Národní banka Panenských ostrovů se sídlem v Tortole byla založena v roce 1974. Banka byla vytvořena za účelem poskytování půjček místním farmářům a rybářům. Působí jako komerční banka s kompletními službami a poskytuje produkty a služby retailového a obchodního bankovnictví domácím zákazníkům.

VP Bank (BVI) Ltd

Společnost VP Bank Ltd, která byla založena v roce 1956, se specializuje na služby správy aktiv pro soukromé osoby a zprostředkovatele. Bankovní skupina se sídlem v Tortole zaměstnává přibližně 800 osob.

VP Bank Group je jednou z největších bank ve lichtenštejnském finančním centru. Kromě ústředí v Lichtenštejnském knížectví je skupina přítomna na šesti dalších místech, například ve Švýcarsku, Lucembursku, Singapuru, Hongkongu, Rusku a na Britských Panenských ostrovech. VP Bank (BVI) Ltd je dceřinou společností VP Bank.

V roce 2016 činila celková aktiva skupiny VP Bank 12 miliard USD a její čistý zisk dosáhl 61 milionů USD.

Scotiabank (Britské Panenské ostrovy) Ltd.

Scotiabank (British Virgin Islands) Ltd působí jako dceřiná společnost The Bank of Nova Scotia International Ltd. The Bank of Nova Scotia (Scotiabank) je kanadská mezinárodní banka a jeden z předních poskytovatelů finančních a bankovních služeb v Severní Americe, Latinské Americe, Karibik a Střední Amerika.

Od roku 2016 činila celková aktiva banky 914 miliard USD a čistý zisk 7 213 milionů USD.

Banco Popular de Puerto Rico

Banco Popular de Puerto Rico poskytuje bankovní a finanční služby soukromým osobám a právnickým osobám v Portoriku, Spojených státech a na Britských Panenských ostrovech. Na Britských Panenských ostrovech banka nabízí retailové a obchodní bankovnictví a svěřenecké služby místním i mezinárodním zákazníkům.

V roce 2016 banka vykázala celková aktiva ve výši 39 miliard USD a čistý zisk ve výši 212 milionů USD.

První banka VI

První banka VI byla založena v roce 1984 a sídlí v Tortole. Banka poskytuje finanční služby fyzickým a právnickým osobám na Portoriku, ve Spojených státech a na Britských Panenských ostrovech. V BVI nabízí FirstBank Puerto Rico místním zákazníkům produkty retailového bankovnictví, obchodního bankovnictví a pojištění.

V roce 2016 činila celková aktiva banky 12 miliard USD a čistý zisk dosáhl 93 milionů USD.

The Bank of East Asia (BVI) Ltd

Bank of East Asia (BVI) Ltd působí jako dceřiná společnost East Asia Financial Holding. Vznikla v roce 2008 po akvizici Caribbean Corporate Services Limited a v roce 2009 získala také ATC Trustees Limited.

Kariéra v investičním bankovnictví

Chcete-li proniknout do investičního bankovnictví, Jobs Projděte si popisy pracovních pozic: požadavky a dovednosti pro zveřejňování pracovních pozic v investičním bankovnictví, průzkumu kapitálu, treasury, FP&A, podnikových financí, účetnictví a dalších finančních oblastech. Tyto popisy pracovních míst byly sestaveny na základě nejběžnějších seznamů dovedností, požadavků, vzdělání, zkušeností a dalších, na které je třeba se zaměřit na několik důležitých věcí. Patří mezi ně vytváření sítí, obnovení životopisu investičního bankovnictví Šablona životopisu investičního bankovnictví. Naučte se, jak napsat životopis investičního bankovnictví (analytik nebo spolupracovník) s bezplatným průvodcem a šablonou pro obnovení financí. Životopis IB je jedinečný. Je důležité přizpůsobit svůj životopis průmyslovému standardu, abyste se vyhnuli okamžitému smazání, zkušenostem a dovednostem v oblasti finančního modelování. Schopnosti finančního modelování Naučte se 10 nejdůležitějších dovedností v oblasti finančního modelování a toho, co je požadováno pro dobré finanční modelování v aplikaci Excel. Nejdůležitější dovednosti: účetnictví. Chcete-li se dozvědět více, prozkoumejte naši interaktivní kariérní mapu….

Pokud jde o bankovní kariéru, s našimi kurzy finančního modelování budete mít výraznou výhodu nad konkurencí.

Dodatečné zdroje

Toto byl finanční průvodce nejvyšších bank na Britských Panenských ostrovech. Pro každého, kdo hledá kariéru v bankovnictví, je tento seznam skvělým místem pro zahájení vytváření sítí. Přečtěte si také tyto další zdroje:

  • Top 10 bank v USA Top banks in USA Podle americké Federální pojišťovací společnosti pro pojištění vkladů bylo v USA k únoru 2014 6 799 komerčních bank pojištěných FDIC. Centrální bankou v zemi je Federální rezervní banka, která vznikla po přijetí zákona o Federálních rezervách v roce 1913
  • 10 nejlepších bank na Kajmanských ostrovech Nejlepší banky na Kajmanských ostrovech Na Kajmanských ostrovech je 158 bank, z nichž většinu tvoří pobočky a dceřiné společnosti mezinárodních bank. Kajmanské ostrovy jsou jedním z předních mezinárodních finančních center na světě. Více než 80% z více než 1 bilionu USD vkladů
  • Otázky rozhovoru s investičním bankovnictvím Rozhovory Eso na váš další rozhovor! Podívejte se na průvodce pohovorem Finance s nejčastějšími dotazy a nejlepšími odpověďmi na jakoukoli pracovní pozici v oblasti podnikových financí. Otázky a odpovědi k rozhovorům pro finance, účetnictví, investiční bankovnictví, kapitálový výzkum, komerční bankovnictví, FP&A a další! Bezplatní průvodci a procvičte si eso na pohovoru
  • Projděte mě DCF Projděte mě DCF Otázka, projděte mě DCF Analýza je v rozhovorech s investičním bankovnictvím běžná. Naučte se, jak vyřešit otázku pomocí podrobného průvodce odpověďmi Finance. Sestavte si pětiletou předpověď nezajištěných volných peněžních toků, vypočítejte koncovou hodnotu a pomocí WACC diskontujte všechny tyto peněžní toky na současnou hodnotu.
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found