Kalkulačka CAGR - bezplatné stažení šablony Excel (CFI)

CAGR znamená složená roční míra růstu. Tato kalkulačka CAGR vám pomůže určit Složené roční tempo růstu investice. CAGR je velkou mírou růstu, protože izoluje účinek složení na růst, který je někdy skryt v jiných metrikách růstu.

Takto vypadá šablona kalkulačky:

kalkulačka cagr

Stáhněte si bezplatnou kalkulačku

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou kalkulačku hned teď!

CAGR vzorec

Vzorec CAGR je následující:

CAGR vzorec

Kde:

EV: Konečná hodnota

BV: Počáteční hodnota

N: Počet složených období

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných modelů pro Excel, prezentací PowerPoint a šablon dokumentů Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.
  • Zdarma eKnihy

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found