Účetní firmy v Hongkongu - seznam nejlepších účetních firem

Účetní firmy v Hongkongu obstarávají velké množství finančních institucí. S více než 71 ze 100 největších mezinárodních bank v Hongkongu je město známé jako globální finanční uzel.

V roce 2016 byl Hongkong jedním z předních světových devizových trhů. Druhy trhů - Dealers, Brokers, Exchanges Markets zahrnují makléře, dealery a devizové trhy. Každý trh funguje podle různých obchodních mechanismů, které ovlivňují likviditu a kontrolu. Různé typy trhů umožňují různé obchodní charakteristiky uvedené v této příručce, které představují 19% celkového globálně získaného kapitálu. To pro účetní firmy znamená více podnikání a více projektů, na kterých je třeba pracovat. Jakmile začnou být zaneprázdněni, podívejme se na některé z předních účetních společností v Hongkongu.

účetní firmy v hongkongu

Přítomnost velké čtyřky v Hongkongu

Přestože se žebříčky mezi společnostmi Velké čtyřky, Big 4 Advisory Firms, poradenské společnosti Big 4 jsou klíčovými hráči v odvětví veřejného účetnictví. Mezi velké 4 poradenské firmy patří KMPG, Deloitte, PwC a EY. Nabízejí širokou škálu služeb, jako je účetnictví, poradenství v oblasti řízení, daně, hodnocení rizik a audit. Dozvíte se o službách velké čtyřky a jejich občasných změnách. PwC a Deloitte jsou největší účetní společnosti v Hongkongu a každá z nich zaměstnává 2 400 až 2 700 zaměstnanců.

PwC Hong Kong funguje pod heslem společnosti „Vaše agenda je naše agenda. Pojďme spolupracovat, abychom se ujistili, že vaše společnost je připravena využít nových příležitostí k růstu. “ Zaměřuje se na plnou klientskou zkušenost, aby přinesla ty nejlepší výsledky.

Deloitte Hong Kong se naproti tomu soustředí na trvalý dopad na své klienty. Všechny účetní společnosti velké čtyřky v Hongkongu působí pod svými obecnými čínskými pobočkami a spolupracují s mnoha kancelářemi v čínském regionu.

Mimo velkou čtyřku

Mimo velkou čtyřku patří do top 10 také účetní firmy v Hongkongu, jako jsou BDO, RSM, HLB Hodgson Impey, Crowe Horwarth, Mazars a Shinewing.

BDO Hong Kong

  • BDO HK Limited je hongkonská členská firma BDO International Limited.
  • Společnost BDO HK, založená v roce 1981, se zavázala usnadňovat růst a poskytovat nejlepší profesionální poradenství.
  • BDO HK zaměstnává ve městě 50 ředitelů a přibližně 1000 zaměstnanců.

RSM Hong Kong

  • RSM Hong Kong byla založena v roce 1975 a dnes je jednou z předních účetních společností v Hongkongu.
  • RSM HK nabízí širokou škálu služeb, včetně auditu a pojištění, daní, poradenství v oblasti rizik a technologického a manažerského poradenství pro místní, kontinentální Čínu a mezinárodní klienty.
  • RSM Hong Kong je členem firmy RSM, mezinárodní sítě profesionálních firem založených v roce 1964.
  • RSM Hong Kong nabízí skutečně mezinárodní služby zaměřené na osobní potřeby klientů, rychlá řešení, konkurenceschopné ceny a služby s přidanou hodnotou.

HLB Hodgson Impey

  • HLB Hodgson Impey Cheng Limited je hongkonská členská firma HLB International. Firma byla založena v roce 1983.
  • HLB HK je dobře zavedená firma ve městě a nabízí klientům celou řadu obchodních a finančních rad nejen doma, ale v celém asijském regionu. HLB HK se také zaměřuje na skutečně personalizované služby.

Crowe Horwath

  • Crowe Horwath HK je full-service CPA členská společnost Crowe Horwath International.
  • Společnost nabízí širokou škálu služeb, včetně auditu, daní, řízení rizik, fúzí a akvizic, zabezpečení dat a auditu IT, poradenství a oceňování podniků.
  • Crowe Horwath pomáhá čínským podnikům získat přístup na mezinárodní kapitálové trhy a pomáhá mezinárodním klientům, kteří se snaží proniknout na čínský trh.
  • S přibližně 30 řediteli a řediteli a 350 zaměstnanci má Crowe Horwath přístup k rozsáhlým zdrojům, které mu umožňují věnovat se profesionálním potřebám svých klientů.

Mazars

  • Mazars Hong Kong je součástí skupiny Mazars. Tato skupina je jednou z největších účetních společností na světě, působí v 89 zemích a má více než 23 000 profesionálů.
  • Společnost Mazars HK se specializuje na poskytování auditů, účetnictví, daňového a obchodního poradenství, podnikových financí a rizikových služeb jednotlivcům, společnostem OMB / SME nebo nadnárodním společnostem.
  • Vize Mazars HK se má lišit od svých klientů poskytováním profesionálních služeb vysoké kvality.

Zářící

  • Společnost Shinewing byla založena v roce 2005 na základě aliance mezi společnostmi Ho a Ho & Company v Hongkongu a ShineWing Certified Public Accountants v Pekingu. Fúzí vznikla největší domácí organizace profesionálních služeb v Číně i Hongkongu.
  • Shinewing poskytuje služby velkým soukromým společnostem i státním podnikům s kancelářemi nejen v Hongkongu a Číně, ale také v Singapuru, Austrálii, Japonsku, Pákistánu a Egyptě.
  • Základní víry firmy spočívají v získávání důvěry, hledání pravdy, zajišťování spravedlnosti a hledání harmonie.

Související informace

Děkujeme, že jste si přečetli finančního průvodce po nejlepších účetních společnostech v Hongkongu. Další informace najdete v následujících zdrojích:

  • Poradenství pro velké čtyři - Firmy Poradenské firmy pro velké 4 Poradenské společnosti pro Velkou 4 jsou klíčovými hráči v odvětví veřejného účetnictví. Mezi velké 4 poradenské firmy patří KMPG, Deloitte, PwC a EY. Nabízejí širokou škálu služeb, jako je účetnictví, poradenství v oblasti řízení, daně, hodnocení rizik a audit. Zjistěte více o službách velké čtyřky a jejich službách
  • Účtování daní z příjmů Účtování daní z příjmů Daně z příjmů a jejich účetnictví jsou klíčovou oblastí podnikových financí. Konceptuální porozumění účtování daní z příjmů umožňuje společnosti udržovat finanční flexibilitu. Daň je složité pole pro navigaci a často matou i ty nejzkušenější finanční analytiky.
  • Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví Teorie finančního účetnictví vysvětluje „proč“ stojící za účetnictvím - důvody, proč jsou transakce vykazovány určitými způsoby. Tato příručka vám pomůže pochopit hlavní principy, které stojí za teorií finančního účetnictví
  • Průvodce forenzním auditem Průvodce forenzním auditem Forenzní audit je podrobný audit záznamů společnosti, který bude použit u soudu v soudním řízení. Zapojeni jsou všichni účetní, právníci a finanční profesionálové. Při takovém auditu budou hledat korupci, střet zájmů, úplatkářství, vydírání, zpronevěru majetku, finanční podvody

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found