Kalkulačka mezních nákladů - Stáhněte si šablonu Excel zdarma

Tato kalkulačka mezních nákladů umožňuje vypočítat dodatečné náklady na výrobu více jednotek pomocí vzorce:

Mezní náklady = změna nákladů / změna množství

Zde je náhled kalkulačky mezních nákladů:

Screenshot kalkulačky mezních nákladů

Stáhněte si šablonu zdarma

Zadejte své jméno a e-mail do níže uvedeného formuláře a stáhněte si bezplatnou šablonu hned teď!

Mezní náklady představují přírůstkové náklady vzniklé při výrobě dalších jednotek zboží nebo služby. Vypočítává se tak, že se vezme celková změna nákladů na výrobu většího zboží a vydělí se změnou množství vyrobeného zboží. Obvyklými variabilními náklady zahrnutými do výpočtu jsou práce a materiál plus odhadované zvýšení fixních nákladů (pokud existují), jako jsou náklady na správu, režii a prodej. Vzorec mezních nákladů lze použít ve finančním modelování Co je to finanční modelování Finanční modelování se provádí v aplikaci Excel za účelem prognózy finanční výkonnosti společnosti. Přehled toho, co je finanční modelování, jak a proč stavět model. optimalizovat generování peněžních toků Cash Flow Cash Flow (CF) je zvýšení nebo snížení množství peněz, které má podnik, instituce nebo jednotlivec. Ve financích se tento termín používá k popisu množství hotovosti (měny), které je generováno nebo spotřebováno v daném časovém období. Existuje mnoho druhů CF.

Více šablon zdarma

Další zdroje najdete v naší knihovně obchodních šablon, kde si můžete stáhnout řadu bezplatných šablon pro modelování Excel, prezentaci v PowerPointu a Word.

  • Šablony pro modelování Excel Šablony pro Excel a finanční modely Stáhněte si šablony bezplatných finančních modelů - knihovna tabulkových financí obsahuje šablonu finančního modelu se 3 výpisy, model DCF, plán dluhu, plán odpisů, kapitálové výdaje, úroky, rozpočty, výdaje, předpovědi, grafy, grafy, časové plány , ocenění, srovnatelná analýza společnosti, více šablon Excel
  • PowerPoint prezentační šablony
  • Šablony transakčních dokumentů Šablony Bezplatné obchodní šablony pro použití v osobním nebo pracovním životě. Šablony zahrnují Excel, Word a PowerPoint. Ty lze použít pro transakce, právní, finanční modelování, finanční analýzy, obchodní plánování a obchodní analýzy.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found