Hospitality REIT - přehled, jak to funguje

Pohostinství REIT je investiční fond pro nemovitosti, který vlastní, získává a spravuje hotely, motely, luxusní letoviska a hotely v business třídě a pronajímá prostor v nemovitostech hostům. Pohostinství REIT také poskytují a podávají jídla, nealkoholické a alkoholické nápoje a další služby, které jsou běžně poskytovány v domácnostech, ale nejsou k dispozici cestujícím a rekreantům.

Pohostinství REIT

Investice do pohostinství REIT zajišťuje stálý příjem po celý rok tím, že nabízí stravování, ubytování a konferenční prostory jednotlivcům i firemním zákazníkům.

Jednou z nevýhod, s nimiž se pohostinství potýká, je to, že je sezónní, což znamená, že v určitých obdobích roku zažívá špičkové a mimosezónní období. Hlavní sezóna nastává během léta, kdy většina lidí cestuje na dovolenou, a hotely pojmou různé typy klientů, od místních po mezinárodní turisty. Ceny jsou nejvyšší během hlavní sezóny.

Mimosezónní období často přitahují nízké ceny, protože je zde nízká poptávka po pohostinských službách. Běžná roční období jsou pozorována po zbytek roku, kdy lidé cestují na služební cesty, a společnosti pořádají konference pro své zaměstnance, investory a další zúčastněné strany. Zainteresovaná strana V podnikání je zúčastněnou osobou jakákoli osoba, skupina nebo strana, která má zájem o organizace a výsledky jejích akcí. Běžné příklady.

Porozumění pohostinství REIT

Hospitality REITs se zaměřují na vývoj, získávání, správu nebo financování výstavby hotelů, ubytování a dalších nemovitostí v pohostinství. Takové REIT kupují stávající hotely a letoviska a přebírají správu těchto nemovitostí. Rovněž získávají pozemky na strategických místech v metropolitních oblastech a centrálních obchodních čtvrtích.

Pohostinství REIT také vyvíjí hotely a resorty business třídy, které uspokojí stávající poptávku, ať už po konferencích, ubytováních nebo rekreantech. Po dokončení může společnost přímo spravovat nemovitost nebo zaplatit týmu pro správu třetích stran, který má na starosti každodenní provoz hotelu, a získat podíl na výnosech. Výnosy z příjmů Zdroje z příjmů jsou různé zdroje, z nichž podnik vydělává peníze. z prodeje zboží nebo poskytování služeb. Typy výnosů, které podnik zaznamenává na svých účtech, závisí na typech činností prováděných podnikem. Viz kategorie a příklady.

Pohostinství REIT mohou také uzavřít smlouvy s jinými společnostmi za účelem správy jejich hotelových a rekreačních nemovitostí. Společnost REIT může zaměstnat zkušeného hotelového manažera, který by změnil podnikání nebo pracoval se stávajícím manažerským týmem v objektu. Poté získá podíl na výnosech vydělaných vlastnostmi pod jejich správou.

Vzhledem k tomu, že REIT jsou pohostinství odborníci v pohostinském průmyslu, vyvíjejí nebo získávají nemovitosti v oblastech, kde existuje potenciál generovat nepřetržité podnikání po celý rok. Například pobřežní pláže jsou vítaným cílem pohostinství REIT, protože tyto oblasti obecně přitahují obrovské množství místních i mezinárodních turistů.

Jak pohostinství REITs funguje

REIT v pohostinství generují příjmy z nabídky jídel, nápojů, ubytování, konferenčních míst, poplatků za parkování atd. Některé z prostor ve svých budovách mohou také pronajmout jiným podnikům, například tuckshopům, aby vytvořily další výnosy.

Po splnění provozních nákladů jsou společnosti REIT povinny rozdělit alespoň 90% čistých výnosů svým akcionářům ve formě dividend. Jedná se o jeden z požadavků REIT, který přijal americký Kongres. REIT, které splňují tyto požadavky, jsou osvobozeny od daní z příjmů právnických osob účtovaných jiným podnikům.

Být v pohostinství nabízí REIT výhodu ve srovnání s jinými společnostmi v realitním průmyslu. Jednou z výhod je přístup k informacím o nemovitostech v pohostinství, které jsou v prodeji. Pokud nemovitosti splňují kritéria REIT pro akvizici, společnost použije finanční prostředky od investorů k získání nových nemovitostí a přidá je do svého seznamu nemovitostí.

Současně by pohostinství REITs měly sladit své strategie s hospodářskými cykly Obchodní cyklus Obchodní cyklus je cyklus fluktuací hrubého domácího produktu (HDP) kolem jeho dlouhodobého přirozeného růstu. Vysvětluje expanzi a pokles ekonomické aktivity, které ekonomika v průběhu času prožívá. . Během recese společnosti snížily rozpočet na cestování a konference a hledají alternativy, například videokonference. Může to být nejlepší čas na pořízení nových nemovitostí, protože jejich hodnota je nevýhodná, připravená na ekonomický boom. Když recese skončí a místní ekonomika se zotaví, hodnota nemovitostí vzroste na hodnotě a prodej prudce vzroste.

Jak pohostinství REITs v porovnání s ostatními REITs

Existují různé typy veřejně obchodovaných REIT soukromých REIT vs veřejně obchodovaných REIT soukromých REIT vs veřejně obchodovaných REIT. Investiční fondy do nemovitostí (REIT) lze rozdělit na soukromé nebo veřejné, obchodované nebo neobchodované. REIT konkrétně investují do realitního sektoru a pronajímají a sbírají příjmy z pronájmu na investovaných nemovitostech, které mohou investoři investovat na trzích veřejných burz. Výkon každého typu REIT závisí na konkrétních nemovitostech, na které se zaměřují. Obecně se výkon pohostinských REIT v jednom obchodním cyklu bude lišit od výkonu jiných typů REIT, jako jsou maloobchodní, kancelářské a průmyslové REIT.

Pohostinství REIT generují většinu svých příjmů z luxusu, přičemž největšími výdaji jsou bohatí a vyšší střední třída. V obdobích recese mohou lidé omezovat luxus a utrácet pouze své příjmy na základní výdaje, což vysvětluje období špičky a mimo špičku, které zažívají v určitých obdobích roku.

Ve srovnání s pohostinstvím REITs, komerční REITs komerční nemovitosti REITs komerční nemovitosti REITs jsou trusty na investice do nemovitostí, které se specializují na komerční nemovitosti. REIT fungují jako podílové fondy, kde investoři mohou také zažít cyklické nájemní sazby během cyklů boomu a busta, protože podniky pronajímající prostor v nemovitostech se snaží udržet nad vodou. Pokud některý z podniků působících v komerčních nemovitostech vyhlásí bankrot, bude to negativně ovlivněno komerční REIT a bude nucen hledat nové nájemce pro volné místo.

Průmyslové REIT mají tendenci být stabilnější ve srovnání s komerčními a pohostinskými REIT, protože stroje lze vypnout, aby se minimalizovaly výdaje během pomalých obchodních období. Průmyslovou budovu lze také přeměnit na hostitelský sklad, plnící střediska nebo dokonce kancelář a může tak pomoci podniku odolat měnícím se hospodářským cyklům.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ Certifikace CBCA ™ Certifikace Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ je celosvětovým standardem pro úvěrové analytiky, který zahrnuje finance, účetnictví, kreditní analýzu, analýzu peněžních toků, modelování smluv, splácení půjček atd. certifikační program, jehož cílem je transformovat kohokoli na špičkového finančního analytika.

Abychom vám pomohli stát se finančním analytikem světové úrovně a posunout svou kariéru na maximum, budou vám velmi užitečné následující zdroje:

  • Běžný příjem (investice do nemovitostí) Běžný příjem (investice do nemovitostí) Běžný příjem je investiční strategie, která investorům poskytuje konzistentní nadprůměrné výplaty. Nejběžnější aktuální zaměřený na příjmy
  • Lokální zastarávání Lokální zastarávání Lokální zastarávání je druh odpisů nemovitostí, který je způsoben jinými faktory než samotnou nemovitostí. Faktory mohou buď
  • Office REITs Office REITs Office REITs jsou REITy, které staví, spravují a udržují kancelářské budovy a pronajímají kanceláře společnostem, které potřebují prostor pro ubytování svých
  • Maloobchodní REIT Maloobchodní REIT Maloobchodní REIT jsou typem REIT, který vlastní a spravuje maloobchodní nemovitosti v centrálních obchodních čtvrtích a nadstandardních oblastech. Pronajímá maloobchodní prostor

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found