Official Finance Institute® Official Recognition - Corporate Finance Institute

Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace Financial Modeling and Valuation Analyst (FMVA) ® Certifikace FMVA® Připojte se k 350 600+ studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P.Morgan a Ferrari pro aspirující finanční analytiky. Tento komplexní program pokrývá vše, co potřebujete vědět od začátečníků po pokročilé úrovně finanční analýzy a modelování. Corporate Finance Institute je dále uznáván společností corporatefinance.org a je schváleným poskytovatelem dalšího vzdělávání pro National Association of State Boards of Accountancy (NASBA) pro CPA ve Spojených státech.

Globální společnost pro podnikové finance

Finance je oficiálně uznáno společností Global Corporate Finance Society, členskou neziskovou organizací, která existuje jako průvodce a dohlíží na označení FMVA ™. Další informace najdete na //corporatefinance.org.

Akreditace institutu podnikových financí

Národní asociace státních účetních rad

Corporate Finance Institute jako schválený poskytovatel dalšího profesního vzdělávání pro CPA ve Spojených státech a je členem National Association of State Boards of Accountancy (NASBA). Viz profil Finance na //www.nasbaregistry.org/exhibitors/corporate-finance-institute.

Akreditace financí NASBA

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found