Pokyny k výdělkům - přehled, zdroje a spolehlivost

Pokyny k výdělku jsou informace poskytnuté vedením veřejně obchodované společnosti Soukromá vs veřejná společnost Hlavní rozdíl mezi soukromou vs veřejnou společností je, že akcie veřejné společnosti jsou obchodovány na burze cenných papírů, zatímco akcie soukromé společnosti nejsou . ohledně očekávaných budoucích výsledků, včetně odhadů výnosů, nákladů, marží a výnosů. Vedení společnosti navíc nastavuje své budoucí směřování definováním svých krátkodobých a dlouhodobých cílů.

Pokyny k výdělku

Pokyny k výdělkům jsou důležité informace poskytované akcionářům společnosti, analytikům trhu a potenciálním investorům. Informace jsou zveřejňovány ve čtvrtletních a výročních zprávách společnosti Tři finanční výkazy Tři finanční výkazy jsou výkaz zisku a ztráty, rozvaha a výkaz peněžních toků. Tyto tři základní výroky jsou složitě.

Veřejně obchodované společnosti nejsou povinny poskytovat pokyny k výdělkům týkající se budoucí finanční výkonnosti. Většina veřejných společností však takové informace poskytuje. Pokyny k výdělkům mohou ovlivnit doporučení analytika akcií nebo rozhodnutí potenciálních investorů.

Zdroje pokynů k výdělku

Existuje několik hlavních zdrojů poradenství v oblasti výdělků, včetně:

1. Čtvrtletní a výroční zprávy

Od veřejných společností se vyžaduje, aby poskytovaly veřejně dostupné čtvrtletní a výroční zprávy (10-Q 10-K Form 10-K je podrobná výroční zpráva, kterou je třeba předložit Americké komisi pro cenné papíry (SEC). Podání poskytuje komplexní shrnutí výkonnosti společnosti za daný rok. Je podrobnější než výroční zpráva zasílaná akcionářům a 10-K 10-K Formulář 10-K je podrobná výroční zpráva, kterou je třeba předložit americkým burzám cenných papírů Komise (SEC). Podání poskytuje komplexní shrnutí výkonnosti společnosti za daný rok. Je podrobnější než výroční zpráva zaslaná akcionářům v USA) s minulými finančními výsledky a pokyny k výdělkům ohledně očekávané finanční výkonnosti. Nejdůležitější částí zpráv je diskuse vedení a analýza finanční situace a výsledků operací (MD&A). V této části analyzuje vedení společnosti své finanční výsledky v daném období a poskytuje postřehy a očekávání pro budoucí období.

2. Výdělek volání

Výdělkový hovor je konferenční hovor mezi vedením společnosti, investory, analytiky a médii. Výdělky podporují informace poskytnuté společností v jejích zprávách. Během výzvy k výplatě vedení diskutuje o hlavních finančních výsledcích, zatímco investoři, analytici a média mohou klást otázky ohledně hlavních konceptů nebo událostí. Společnosti obvykle zveřejňují záznamy svých hovorů o výdělcích na svých příslušných webových stránkách.

3. Tisková zpráva

Před zveřejněním finančních zpráv nebo výzvou k výdělku je veřejnosti k dispozici tisková zpráva. V tiskové zprávě jsou zveřejněny informace o datech zpráv a konferenčního hovoru. Kromě toho jsou poskytnuty hlavní minulé finanční výsledky a pokyny k výdělkům.

Spolehlivost pokynů k výdělkům

Přestože je poradenství v oblasti výnosů zásadním zdrojem informací od zasvěcených osob společnosti, analytik nebo investor by neměl své akciové doporučení nebo investici provádět pouze na základě tohoto zdroje.

Ačkoli jsou informace poskytovány zasvěcenými osobami, vedení výdělků je považováno za subjektivní pohled na budoucí finanční výkonnost společnosti, který je vystaven nejistotám a rizikům. Neexistuje žádná záruka, že cílů a výsledků obsažených v pokynech bude dosaženo. Zprávy společnosti jsou doprovázeny varováním a zřeknutím se odpovědnosti ohledně pokynů a výhledových prohlášení, která mají zabránit právním problémům.

V USA jsou společnosti chráněny zákonem o reformě sporu v oblasti soukromých cenných papírů (PSLRA). Podle zákona nemohou nést odpovědnost za to, že nedosáhli cílů a očekávání uvedených v pokynech k výdělkům.

Dodatečné zdroje

Finance je oficiálním poskytovatelem globálního certifikátu Financial Modeling & Valuation Analyst (FMVA) ™ Certifikace FMVA® Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, JP Morgan a Ferrari certifikační program, jehož cílem je pomoci komukoli stát se finančním analytikem světové úrovně . K dalšímu rozvoji vaší kariéry budou užitečné další finanční zdroje uvedené níže:

  • Auditovaná účetní závěrka Auditovaná účetní závěrka Veřejné společnosti jsou ze zákona povinny zajistit, aby jejich účetní závěrky byly auditovány registrovanou CPA. Účelem nezávislého auditu je poskytnout ujištění, že vedení předložilo účetní závěrku, která neobsahuje významné chyby. Auditované finanční výkazy pomáhají osobám s rozhodovací pravomocí
  • Zákon Sarbanes Oxley Act Sarbanes Oxley Act Zákon Sarbanes-Oxley Act je americký federální zákon, jehož cílem bylo chránit investory zvýšením spolehlivosti a přesnosti podnikových informací.
  • Zákon o cenných papírech z roku 1933 Zákon o cenných papírech z roku 1933 Zákon o cenných papírech z roku 1933 byl prvním významným federálním zákonem o cenných papírech přijatým po krachu akciového trhu v roce 1929. Zákon je také označován jako zákon o cenných papírech, zákon o cenných papírech nebo zákon z roku 1933. . Byl přijat 27. května 1933 během Velké hospodářské krize. ... zákon byl zaměřen na nápravu některých provinění
  • Druhy podání SEC Druhy podání SEC Americký SEC stanoví, že pro veřejně obchodované společnosti je povinné předkládat různé typy podání SEC, formuláře zahrnují 10-K, 10-Q, S-1, S-4, viz příklady. Pokud jste seriózní investor nebo finanční profesionál, znalost a schopnost interpretovat různé typy podání SEC vám pomůže při přijímání informovaných investičních rozhodnutí.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found