Vznik dohody - Porozumění tomu, jak funguje založení dohody

Vznik dohody, označovaný také jako získávání dohod, je proces používaný finančními profesionály, jako jsou investiční bankéři. Co dělají investiční bankéři? Co dělají investiční bankéři? Investiční bankéři mohou pracovat 100 hodin týdně prováděním výzkumu, finančního modelování a vytváření prezentací. Přestože investiční bankovnictví zahrnuje některé z nejžádanějších a finančně nejvýhodnějších pozic v bankovním průmyslu, je také jednou z nejnáročnějších a nejobtížnějších kariérních cest. Průvodce IB, venture capitalists a rozvoj společnosti Corporate Development Corporate Development je skupina na společnost odpovědná za strategická rozhodnutí o růstu a restrukturalizaci svého podnikání, navázání strategických partnerství, zapojení do fúzí a akvizic (M&A) a / nebo dosažení organizační dokonalosti. Corp Dev také sleduje příležitosti, které využívají hodnotu obchodní platformy společnosti. profesionálové k identifikaci investičních příležitostí na trhu. Cílem vzniku transakce je zajistit velký objem transakcí Zdroje transakcí a transakcí a průvodce porozuměním transakcí a transakcí v investičním bankovnictví, rozvoji společností a dalších oblastech podnikových financí. Stáhněte si šablony, přečtěte si příklady a dozvíte se, jak jsou strukturovány dohody. V daném období se získávají dohody o zachování mlčenlivosti, smlouvy o koupi akcií, nákupy aktiv a další zdroje fúzí a akvizic, aby se udržel životaschopný tok obchodů.

Téma vzniku dohody

Strategie v počátcích obchodů

Vznik dohody zahrnuje získávání kupujících, generování potenciálních zákazníků a řízení vztahů se zprostředkovateli Finanční zprostředkovatel Finanční zprostředkovatel označuje instituci, která jedná jako prostředník mezi dvěma stranami za účelem usnadnění finanční transakce. Mezi instituce, které se běžně označují jako finanční zprostředkovatelé, patří komerční banky, investiční banky, podílové fondy a penzijní fondy. . Aby mohla investiční společnost úspěšně identifikovat investiční příležitosti, musí mít širokou síť kontaktů a dobrou pověst a musí se etablovat jako důvěryhodný investiční partner.

Investiční společnosti používají různé strategie k získávání nových obchodů. Jednou ze strategií je spolupráce s týmem specialistů na získávání obchodů s rozsáhlými zkušenostmi s řízením procesu vytváření obchodů. Specialisté pracují na základě smlouvy a jsou odměňováni na základě jejich úspěchu při získávání nových potenciálních zákazníků.

Alternativně mohou investiční společnosti zřídit vlastní tým pro získávání obchodů, který bude dohlížet na proces obchodování. Vlastní tým zahrnuje zkušené finanční odborníky. Top Finance Certifications Seznam nejlepších finančních certifikací. Získejte přehled nejlepších finančních certifikací pro profesionály z celého světa pracující v oboru. Tato příručka porovnává nejlepších 6 programů a stává se certifikovaným finančním analytikem od různých poskytovatelů programů, jako jsou CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA, kteří dříve dosáhli úspěchu v oboru a kteří jsou najímáni na plný úvazek k generovat nové potenciální zákazníky pro společnost.

Tradiční vs. online vznik obchodu

Existují dva hlavní přístupy k vzniku obchodu, tj. Tradiční přístup a získávání online obchodů.

Tradiční přístup

Tradiční přístup začal už dávno. Je to metoda, na kterou se většina investičních společností spoléhá při získávání nových investičních příležitostí. Úspěch takového přístupu závisí na široké síti kontaktů, doporučení a dobré pověsti investorů. Firmy si navzájem konkurují v nabídkovém řízení a jejich úspěch závisí na získání přístupu ke znalostem konkrétního odvětví v konkrétních nabídkách.

Vznik online obchodu

Vznik online dohod je nejnovější metodou získávání dohod, která pomalu vyřazuje tradiční techniky získávání dohod. Ačkoli několik firem stále používá tradiční přístup, získávání online obchodů je mezi fúzemi a akvizicemi stále oblíbenější. Proces fúzí a akvizic Proces fúzí a akvizic Tato příručka vás provede všemi kroky procesu fúzí a akvizic. Zjistěte, jak se dokončují fúze, akvizice a dohody. V této příručce načrtneme proces akvizice od začátku do konce, různé typy nabyvatelů (strategické vs. finanční nákupy), význam synergií a transakční náklady, které firmy vyhledávají pro Buy-Side Buy-Side Institucionální správce aktiv, Buy Side nabízí širokou škálu pracovních míst, včetně soukromého kapitálu, správy portfolia, výzkumu. Zjistěte více o pracovních příležitostech a příležitostech na straně prodeje.

Různé společnosti zabývající se finančními technologiemi poskytují platformy pro získávání obchodů, které mohou investiční firmy a finanční profesionálové využít k získání nových potenciálních zákazníků a oslovení širokého publika. Některé ze stávajících platforem pro vytváření dohod zahrnují Navatar, Dealnexus, SourceScrub a Dealsuite.

Vznik obchodu pomocí technologie a médií

S růstem online získávání dohod se vznik společností stal pro společnosti na středním trhu mnohem snazší a efektivnější. Platformy poskytují online nástroje, které virtuálně propojují kupující a prodávající, což má za následek sníženou režii a zvýšený počet potenciálních zákazníků. Online platformy také registrovaným uživatelům nabízejí průzkum výpisů obchodů a náležitou péči. Udržují záznam o všech transakcích mezi účastníky, což umožňuje uživatelům zobrazit historii transakcí ostatních stran před uzavřením obchodu. Výměnou za nástroje a přizpůsobené služby jsou uživatelům pravidelně účtovány poplatky, v závislosti na tom, jak dlouho platformu používají. V některých případech mohou platformy poskytovat bezplatné předplatné, ale s omezeným přístupem k určitým nástrojům.

Příkladem metody získávání obchodů je crowdfunding. Tato metoda zahrnuje získávání kapitálu k financování konkrétního projektu nebo podnikání. Crowdfunding pomáhá lidem, kteří nebyli schopni získat kapitál pro podnikání nebo projekt, získat potřebný kapitál povolením malých finančních darů od velkého počtu lidí na internetu. Investoři také používají tuto metodu k tomu, aby vlastnili akcie ve startupech, a to tím, že přispívají velkou částkou peněz buď na projekty, kterým věří, nebo na chytré podnikatele, kteří přicházejí s inovativními řešeními každodenních problémů.

Výhody platforem pro získávání online nabídek

Platformy pro online obchodování dohod poskytují investičním firmám a finančním profesionálům několik výhod, včetně:

Širší dosah

Na rozdíl od tradičních metod vytváření dohod umožňuje online získávání obchodů jak prodejci, tak kupujícímu oslovit širší cílové publikum, které se rozprostírá napříč geografickými lokalitami. Platformy sdružují investory a finanční profesionály, kteří sdílejí stejné principy, cíle a cíle a nejsou omezeni na své geografické umístění. To znamená, že když uživatel zveřejní svůj záměr koupit nebo prodat podnik, zpráva se dostane pouze k publiku, které sdílí stejné cíle. Umožňuje také profesionální interakce mezi uživateli, což pomáhá uzavřít obchody v kratším období.

Automatizace procesů

Platformy pro získávání dohod umožňují uživatelům automatizovat některé procesy, například sledování dohod, které by bylo zdlouhavé provádět ručně. Prodejci mohou pomocí vestavěného softwaru, který poskytují platformy pro získávání obchodů, spravovat proces získávání obchodů od fáze vzniku až po uzavření obchodu. Automatizace procesu je efektivnější a rychlejší, protože dokončení transakce v tradičním přístupu k vytvoření transakce by trvalo týdny nebo dokonce měsíce. Automatizace procesů také umožňuje uživatelům shromažďovat důležitá data, která lze vyhodnotit a určit oblasti, které je třeba vylepšit, aby byl proces ještě efektivnější.

Odpovídající algoritmy

Platformy pro získávání dohod využívají algoritmy, které odpovídají požadavkům uživatelů podle toho, co hledají. Například investiční banka, která chce dokončit transakci na straně kupujícího, může určit své cílové odvětví, velikost transakce a preference geografického umístění cíle akvizice. Na základě těchto informací generují procesní algoritmy dohody, které odpovídají kritériím akvizice investiční banky. Snižuje čas strávený bankou proséváním desítek obchodů, aby se zjistilo, zda splňují jejich kritéria. Tento proces také zvyšuje míru konverze, protože zpráva je zaměřena na správné publikum.

Měřitelné KPI

Tradiční metody získávání řešení nelze často sledovat, protože jim chybí kvantifikovatelné ukazatele výkonu. Nedostatek spolehlivých ukazatelů ztěžuje stanovení konverzních poměrů a srovnání výkonnosti firmy s jinými srovnatelnými společnostmi na trhu.

U platforem pro získávání online obchodů, které sledují odeslané e-maily, uskutečněné telefonní hovory, je to jiné, NDA Smlouva o mlčenlivosti (NDA) Smlouva o mlčenlivosti (NDA) je dokument, který je vyměňován mezi potenciálním kupujícím a prodejcem v počáteční fáze fúze a akvizice. Podepsané, LOI Letter of Intent (LOI) Stáhněte si šablonu Finance's Letter of Intent (LOI). LOI nastiňuje podmínky a dohody transakce před podepsáním konečných dokumentů. Mezi hlavní body, které jsou obvykle zahrnuty v dopise o záměru, patří: přehled a struktura transakcí, časová osa, due diligence, důvěrnost, zaslaná exkluzivita atd. Data jsou zachycena časovými razítky, což pomáhá při měření konverzních poměrů a řízení výkonu kdykoli daný čas během procesu získávání obchodu.

Související čtení

Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li se neustále učit a rozvíjet svou kariéru, budou užitečné následující finanční zdroje:

  • Corporate Venturing Corporate Venturing Corporate venturing (také známý jako corporate venture capital) je praxe přímého investování podnikových fondů do externích začínajících společností. To obvykle provádějí velké společnosti, které chtějí investovat malé, ale inovativní začínající firmy. Činí tak prostřednictvím dohod o společném podnikání a získávání majetkových účastí.
  • Klíčové ukazatele výkonu (KPI) Klíčové ukazatele výkonu (KPI) Klíčové ukazatele výkonu (KPI) jsou metriky používané k pravidelnému sledování a hodnocení výkonnosti organizace směrem k dosažení konkrétních cílů. Používají se také k měření celkového výkonu společnosti
  • Fúze a inkvizice (M&I) Fúze a inkvizice (M&I) Fúze a inkvizice (M&I) jsou užitečné webové stránky pro vstup do investičního bankovnictví a dalších oblastí financí, jako je private equity, kapitálový výzkum atd. Tato stránka může být cenným zdrojem pro kdokoli, kdo chce získat znalosti o široké škále finančního modelování, oceňování
  • Druhy due dililence Druhy due dililence Jedním z nejdůležitějších a zdlouhavých procesů v rámci fúzí a akvizic je due diligence. Proces due diligence je něco, co kupující provádí, aby potvrdil přesnost tvrzení prodávajícího. Potenciální dohoda o fúzích a akvizicích zahrnuje několik typů náležité péče.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found