Jak rozšířit všechny seskupené buňky v aplikaci Microsoft Excel? -

Seskupování dat je základní funkcí V aplikaci Microsoft Excel Zdroje aplikace Excel Naučte se Excel online se stovkami bezplatných výukových programů, zdrojů, průvodců a cheat listů pro Excel! Zdroje financí jsou nejlepší způsob, jak se naučit Excel podle vašich vlastních podmínek. díky čemuž je správa dat vysoce efektivní a šetří spoustu času. Umožňuje uživateli provádět řadu funkcí a provádět různé typy analýz, které mu mohou pomoci více zpřesnit jejich data. Uživatelé jsou schopni přizpůsobit data jejich konkrétním potřebám a analyzovat konkrétní oblasti datové sady.

Seskupení dat v listu aplikace Excel je jen otázkou několika snadných kroků. Provádí se to seskupením buněk příslušných dat, která si uživatel přeje seskupit.

Ilustrativní příklad

Následující příklad listu aplikace Excel lze použít k ilustraci procesu. Tady, abychom seskupili data ve sloupcích B, C a D, jsme odpovídajícím způsobem vybrali buňky.

Rozbalte seskupené buňky v aplikaci Excel

  1. Na panelu nástrojů v horní nabídce vyberte kartu „Data“ a klikněte na „Skupina“. Seskupí vaše data podle vašeho výběru.

Seskupte buňky

  1. Po provedení předchozího kroku se zobrazí nové vyskakovací okno. Poskytuje uživateli možnost seskupit buď shluk buněk příslušných řádků dohromady, nebo příslušné sloupce. Vyberte příslušnou možnost podle vašich požadavků na data.

Seskupit podle sloupců

3. Sbalení seskupených dat: Jakmile jsou data seskupena s ohledem na jejich řádky nebo sloupce, na panelu nástrojů nad sloupci se zobrazí znaménko plus a znaménko mínus. Budou spouštět funkce „rozšiřování“ a „sbalování“ seskupených buněk. Chcete-li „sbalit“ nebo skrýt seskupená data, klikněte na znaménko minus nad panelem nástrojů, jak je znázorněno níže.

Sbalení seskupených dat

  1. Po kliknutí na znaménko minus bude výstup:

Výstup

Proces je také někdy označován jako „skrývání“ dat. Tato funkce je velmi užitečná při správě dat podobného pole obsahujícího informace z více zdrojů. Díky tomu je správa a analýza dat velmi efektivním a časově úsporným procesem.

Rozšiřování seskupených buněk

Nyní, když si uživatel přeje rozšířit všechna seskupená data, stačí stisknout znaménko plus, které se zobrazí, místo znaménka mínus při sbalení dat. Je to ilustrováno následovně:

Vstup:

Rozbalení seskupených buněk - vstup

Výstup:

Rozbalení seskupených buněk - výstup

Výše uvedené kroky ukazují, jak jsou všechny seskupené buňky rozbaleny a sbaleny v listu aplikace Excel, aby bylo možné efektivně spravovat více front clusteru dat.

Další zdroje

Finance nabízí analytika pro finanční modelování a oceňování (FMVA) ™ Certifikace FMVA®. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari pro ty, kteří chtějí posunout svou kariéru na další úroveň. Chcete-li pokračovat ve svém vývoji jako prvotřídní finanční analytik, budou vám užitečné následující zdroje:

  • Zkratky aplikace Excel (PC / Mac) Zkratky aplikace Excel PC Zkratky aplikace Excel pro Excel - Seznam nejdůležitějších a nejběžnějších zkratek pro MS Excel pro uživatele PC a Mac, finance, účetní profese. Klávesové zkratky zrychlují vaše dovednosti v oblasti modelování a šetří čas. Naučte se úpravy, formátování, navigaci, pás karet, vkládání speciálních, manipulaci s daty, úpravy vzorců a buněk a další zkratky
  • Zdarma kurz Crash
  • Mřížky v aplikaci Excel Mřížky v aplikaci Excel Mřížky v aplikaci Excel jsou vodorovné a svislé šedé čáry, které rozlišují mezi buňkami v listu. Vedou uživatele k rozlišení mezi
  • Jak používat opakovaný předchozí příkaz v aplikaci Excel? Jak opakovat předchozí příkaz v aplikaci Excel? Opakování příkazů je důležitou funkcí v aplikaci Microsoft Excel při práci na listu. Pomocí příkazu Opakovat předchozí příkaz v aplikaci Excel se tomu můžete vyhnout

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found