E-Trade - přehled, nabízené služby a obchodní platformy

E-Trade je společnost poskytující finanční služby, založená v roce 1982 Williamem A. Porterem a Bernardem A. Newcombem se sídlem v New Yorku ve Spojených státech. Společnost je jedním z průkopníků v oboru online zprostředkování a v průběhu let se rozrostla na více než 30 poboček po celých Spojených státech.

E-Trade poskytuje elektronickou obchodní platformu pro začátečníky i zkušené obchodníky, kteří chtějí nakupovat a prodávat finanční aktiva, jako jsou běžné akcie. Společné akcie Společné akcie jsou typem cenného papíru, který představuje vlastnictví vlastního kapitálu ve společnosti. Existují i ​​další pojmy - například kmenová akcie, kmenová akcie nebo hlasovací akcie -, které jsou ekvivalentem kmenových akcií. , preferované akcie, budoucí smlouvy, podílové fondy Podílové fondy Podílový fond je skupina peněz shromážděných od mnoha investorů za účelem investování do akcií, dluhopisů nebo jiných cenných papírů. Podílové fondy jsou vlastněny skupinou investorů a spravovány profesionály. Dozvíte se více o různých typech fondů, jejich fungování a výhodách a kompromisech investování do nich, opcích, investicích s pevným výnosem a fondech obchodovaných na burze. Exchange Traded Fund (ETF) Exchange Traded Fund (ETF) je populární investiční nástroj kde portfolia mohou být flexibilnější a diverzifikovanější v široké škále všech dostupných tříd aktiv. Přečtěte si tuto příručku a seznamte se s různými typy ETF. . Nabízí také bankovní produkty prostřednictvím E-Trade Bank, federální spořitelny registrované na FDIC, aby pomohla maximalizovat hodnotu vkladů generovaných v jejím makléřském podnikání.

Elektronický obchod

Historie elektronického obchodu

Předchůdce E-Trade, TradePlus, založili v roce 1982 dva partneři, William Porter a Bernard Newcomb. Partneři vložili celkem 15 000 USD kapitálu, aby usnadnili fungování nové společnosti. V roce 1991 se oba zakladatelé dohodli na založení nové makléřské společnosti E-Trade Securities Inc. s kapitálem získaným od TradePlus. E-Trade zaznamenal v prvních letech vysoké tempo růstu, kdy v roce 1994 dosáhl zisk 11 milionů USD, což je nárůst z 850 000 USD v roce 1992. Do roku 1996 činily čtvrtletní výnosy společnosti 15 milionů USD a počet zákazníků se zvýšil na téměř 75 000.

V roce 1996 byla společnost poskytující finanční služby zveřejněna prostřednictvím Počáteční veřejné nabídky. IPO se shodovalo se spuštěním webové stránky ETrade.com, kde mohli investoři nakupovat a prodávat akcie. V roce 2001 získala Web Street - online makléřskou společnost s pobočkami v San Francisku, Beverly Hills, Bostonu a Denveru - za 45 milionů dolarů. V roce 2005 společnost E-Trade koupila Harrisdirect, bývalou makléřskou službu Bank of Montreal. Rovněž získala společnost Brown & Company, bývalou zprostředkovatelskou službu JP Morgan za hotovost 1,6 miliardy USD. V roce 2016 koupila společnost E-Trade mateřskou společnost OptionsHouse za 725 milionů $.

Platformy pro elektronický obchod

E-Trade spravuje tři hlavní obchodní platformy, které jsou klientům společnosti k dispozici. Mezi obchodní platformy patří:

Web 1 elektronického obchodu

Registrovaní uživatelé mají přístup k bezplatným streamovacím tržním datům, živým komentářům k trhu, bezplatným cenovým nabídkám v reálném čase, novinkám a grafům a dalším aktualizacím trhu. Investoři mohou platformu využít k přístupu k investičním nástrojům k identifikaci potenciálních investičních příležitostí, obchodování, vytváření seznamů sledovaných položek a sledování postupu jejich účtů.

# 2 OptionsHouse

OptionsHouse je robustní obchodní platforma, kterou eTrade získal v roce 2016. Platforma byla integrována do platformy E-Trade a je k dispozici pro použití investory společnosti. Umožňuje uživatelům obchodovat s akciemi, opcemi, ETF a futures. OptionsHouse nabízí data v reálném čase, více než 100 technických studií, 30+ nástrojů pro kreslení, přizpůsobitelné řetězce voleb a nástroje pro generování nápadů.

# 3 E-Trade Pro

Obchodní platforma E-Trade Pro je pokročilejší platformou pro své největší a nejaktivnější zákazníky. Je k dispozici obchodníkům, kteří udržují zůstatek na účtu makléřů s minimem 250 000 USD nebo kteří dokončí alespoň 30 obchodů za čtvrtletí. Obchodníci získají přístup k pokročilým funkcím, jako je skenování strategií a možnosti zpětného testování. Tato platforma také nabízí přizpůsobitelné mapování.

# 4 Mobilní aplikace

E-Trade poskytuje dvě bezplatné mobilní aplikace, pomocí kterých mohou uživatelé přistupovat ke svým účtům a provádět obchody. Dodává se ve verzích pro Android i iPhone, které obsahují pokročilé funkce, jako jsou obrazovky a cvičná videa v reálném čase. Prostřednictvím mobilních aplikací mohou uživatelé snadno získat nabídky v reálném čase, zadávat obchody a spravovat své obchody. Mobilní aplikace OptionsHouse nabízí přizpůsobitelné grafy možností a interaktivní grafy.

Jak otevřít účet pomocí elektronického obchodu

Platforma E-Trade umožňuje investorům zahájit proces registrace na webu a zahájit obchodování bez nutnosti fyzických interakcí se zaměstnanci společnosti. Na domovské stránce kliknutím na tlačítko „Otevřít účet“ spusťte proces registrace. V dalším okně vyberte z nabízených možností požadovaný typ účtu, ať už chcete běžný investiční účet nebo důchodový účet.

Registrační formulář vás vyzve k poskytnutí vašich osobních údajů, včetně celých jmen, fyzické adresy, data narození, čísla sociálního zabezpečení, telefonního čísla, e-mailové adresy a dalších důležitých informací. Registrace trvá v průměru 10 minut.

Po dokončení registračního procesu vám platforma přidělí číslo účtu, které můžete použít k doplnění účtu E-Trade a zahájení obchodování. Účet můžete financovat bankovním převodem, šekem nebo službou rychlého převodu společnosti, která vám umožňuje převést prostředky z jiného účtu. Minimální zůstatek pro otevření účtu zprostředkování je 500 $.

E-Trade účtuje provizi ve výši 6,95 USD za obchod na standardní úrovni, zatímco velcí obchodníci těží z odstupňovaných cen, které klesají na 4,95 USD za obchod u 30 a více obchodů za čtvrtletí. Obchodníci, kteří chtějí více praktické správy, mohou využít službu robo advisor společnosti, která provádí obchody a upravuje držení portfolia jejich jménem. Služba účtuje roční poplatek za poradenství ve výši 0,3% a minimální investice je 5 000 $.

Související čtení

Finance je oficiálním poskytovatelem certifikace FMVA® Financial Modeling and Valuation Analyst (FMVA) ™. Připojte se k více než 350 600 studentům, kteří pracují pro společnosti jako Amazon, J.P. Morgan a certifikační program Ferrari, jejichž cílem je přeměnit kohokoli na špičkového finančního analytika. Abychom se dál učili a rozvíjeli své znalosti finanční analýzy, velmi doporučujeme další zdroje uvedené níže:

  • Obchodování s pevným výnosem Obchodování s pevným výnosem Obchodování s pevným výnosem zahrnuje investice do dluhopisů nebo jiných dluhových cenných papírů. Cenné papíry s pevným výnosem mají několik jedinečných atributů a faktorů
  • Možnosti: Hovory a výplaty Možnosti: Hovory a výplaty Možnost je forma derivátové smlouvy, která dává držiteli právo, nikoli však povinnost, koupit nebo prodat aktivum do určitého data (datum vypršení platnosti) za stanovenou cenu (stávka cena). Existují dva typy možností: hovory a volání. Americké opce lze uplatnit kdykoli
  • Druhy retailových bank Druhy retailových bank Obecně lze říci, že existují tři hlavní typy retailových bank. Jsou to komerční banky, družstevní záložny a některé investiční fondy, které nabízejí služby retailového bankovnictví. Všichni tři pracují na poskytování podobných bankovních služeb. Patří mezi ně běžné účty, spořicí účty, hypotéky, debetní karty, kreditní karty a osobní půjčky.
  • Poplatek za zádržné Poplatek za zádržné Poplatek za zádržné je počáteční cena placená jednotlivcem za služby poradce, konzultanta, právníka, nezávislého pracovníka nebo jiného odborníka.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found