Vertex42® - šablony a zdroje aplikace Excel pro finanční analytiky

Vertex42® je web, který poskytuje širokou škálu vysoce kvalitních šablon aplikace Excel, které jsou užitečné pro každého finančního analytika Průvodce, jak se stát finančním analytikem Jak se stát finančním analytikem. Postupujte podle finančního průvodce sítí, životopisů, rozhovorů, dovedností finančního modelování a dalších. Pomohli jsme tisícům lidí stát se finančními analytiky v průběhu let a přesně vědět, co to znamená. .

Šablony aplikace Excel sahají od plánů splácení dluhu přes tisknutelné kalendáře až po rozpočty a finanční kalkulačky. Tyto šablony mohou být užitečné zejména při provádění finančního modelování v aplikaci Excel a doporučujeme vám je zkontrolovat jako cenný zdroj.

Jaké typy šablon Excel má Vertex42®?

Vertex42® má šablony aplikace Excel, které zahrnují:

  • Šablony rozpočtu
  • Šablony faktur
  • Šablony projektů
  • Pracovní výkazy
  • Kalkulačky osobních financí
  • Finanční výkazy
  • A více

Jaké typy šablon má Finance?

Podobně jako Vertex42® se v oblasti financí zavázáme k excelence v Excelu a jako takový máme našim uživatelům k dispozici širokou škálu zdrojů.

Mezi nejoblíbenější zdroje aplikace Excel pro finance patří:

  • Šablony pro Excel ke stažení Zdroje pro Excel Naučte se Excel online se stovkami bezplatných výukových programů, zdrojů, průvodců a podvodných listů pro Excel! Zdroje financí jsou nejlepší způsob, jak se naučit Excel podle vašich vlastních podmínek.
  • Vzorce a funkce aplikace Excel vzorce Podváděcí list aplikace Finance Vzorové podklady aplikace Excel pro vzorce vám poskytnou všechny nejdůležitější vzorce pro provádění finanční analýzy a modelování v tabulkách aplikace Excel. Pokud se chcete stát mistrem finanční analýzy v Excelu a odborníkem na vytváření finančních modelů, jste na správném místě.
  • Zkratky Excel Zkratky Excel PC Mac Zkratky Excel - Seznam nejdůležitějších a nejběžnějších zkratek MS Excel pro uživatele PC a Mac, finance, účetní profese. Klávesové zkratky zrychlují vaše dovednosti v oblasti modelování a šetří čas. Naučte se úpravy, formátování, navigaci, pás karet, vkládání speciálních, manipulaci s daty, úpravy vzorců a buněk a další zkratky
  • Samostudium článků o Excel Excel Zdroje Naučte se Excel online se stovkami bezplatných tutoriálů, zdrojů, průvodců a cheat listů pro Excel! Zdroje financí jsou nejlepší způsob, jak se naučit Excel podle vašich vlastních podmínek.

Zatímco Vertex42® je skvělý zdroj, Finance se zaměřuje výhradně na aplikace Excel, které se vztahují k finanční analýze a finančnímu modelování. Posláním společnosti Finance je pomoci komukoli na světě stát se odborníkem na vytváření finančních modelů v aplikaci Excel.

Finanční instruktoři jsou odborníci v oboru s rozsáhlými zkušenostmi jak odborníků, tak pedagogů, což znamená, že do všech našich kurzů vnáší vysokou vášeň.

Další zdroje související s Excelem

Nezapomeňte se podívat na zbytek našich zdrojů, abyste si stáhli šablony aplikace Excel a stali se pokročilými uživateli.

Některé z našich nejoblíbenějších šablon zahrnují NPV vzorec NPV vzorec A průvodce vzorcem NPV v aplikaci Excel při provádění finanční analýzy. Je důležité přesně pochopit, jak vzorec NPV funguje v aplikaci Excel a matematika za ním. NPV = F / [(1 + r) ^ n] kde, PV = současná hodnota, F = budoucí platba (peněžní tok), r = diskontní sazba, n = počet období v budoucnu a INDEX MATCH Index Match Formula Formula Funkce INDEX a MATCH je výkonnější vyhledávací vzorec než VLOOKUP. Naučte se používat INDEX MATCH v tomto výukovém programu Excel. Index vrací hodnotu buňky v tabulce na základě čísla sloupce a řádku a funkce Match vrací pozici buňky v řádku nebo sloupci. Naučte se, jak na ně v této příručce, což jsou velmi důležité funkce pro finanční modelování.

Pokud se věnujete kariéře v investičním bankovnictví, FP&A nebo v jiných oblastech podnikových financí, podívejte se na naši knihovnu kariérních zdrojů Careers Search Finance. Sestavili jsme nejdůležitější kariérní zdroje pro jakoukoli práci v oblasti podnikových financí. Od přípravy na pohovor až po životopisy a popisy pracovních pozic, máme pro vás krytí, abyste mohli přistát na své vysněné práci. Prozkoumejte průvodce, šablony a širokou škálu bezplatných zdrojů a sekce nástrojů, které vám pomohou proniknout do odvětví nebo se dostat po žebříčku nahoru.

Doplňte zdroje Vertex42 Excel

Spusťte nyní bezplatný Crash kurz společnosti Finance!

Více čtení

Děkujeme, že jste si přečetli tohoto finančního průvodce šablonami Vertex42® a Excel. K dalšímu učení a rozvoji vaší kariéry budou užitečné tyto další finanční zdroje:

  • Knihovna šablon financí
  • Seznam funkcí Exel Funkce Seznam nejdůležitějších funkcí aplikace Excel pro finanční analytiky. Tento podváděcí list pokrývá stovky funkcí, které je důležité znát jako analytik aplikace Excel
  • Průvodce finančním modelováním Průvodce finančním modelováním zdarma Tato příručka pro finanční modelování zahrnuje tipy a osvědčené postupy aplikace Excel týkající se předpokladů, ovladačů, prognóz, propojení těchto tří výroků, analýzy DCF a dalších
  • Osvědčené postupy pro finanční modelování Osvědčené postupy pro finanční modelování Tento článek má poskytnout čtenářům informace o osvědčených postupech pro finanční modelování a snadno použitelného podrobného průvodce sestavením finančního modelu.

Poslední příspěvky

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found